Nasdaq teknoloji +%2,04
AFT +%3 gelsin amin.
Printable View
Nasdaq teknoloji +%2,04
AFT +%3 gelsin amin.
tte nin geçen ayki dağılımı var elimde buna göre getiri hesaplaması nasıl yapılıyor.üç gün önce dağılımdaki %leri topladım +7,67 çıktı buna karşılık getiri +1,76 oldu bir gün sonra -87,41e karşılık -4,62 bugün ise +34,62 ye karşılık +0,92 oldu.Nasıl bir oran var bilen var mı?
Covid-19’un sınadığı Türkiye ekonomisi için kritik eşik
Berat Albayrak, “Hiçbir uluslararası kurum ya da kuruluştan destek veya yardım talebinde bulunmadan süreci yönetiyoruz” açıklamasını yaptı.
Londra merkezli Bluebay Asset Management Stratejisti Timothy Ash, Albayrak’ın bu açıklamasını, olağandışı bir sertlikte eleştirdi. https://m.dw.com/tr/covid-19un-s%C4%...r-all-1495-rdf
Aft ye giris icin yorumlariniz nedir acaba ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün yorucu ve kazancli bir gündü ..bereket versin ..turp konusacakmis bakalim ne dicek
Iste olagan bir donem yasasak inceleyelim de su an olagan disi bir donemdeyiz bir yanim abd de bu para bollugu varken yurur gider diyor bir yanim da pandemi ve abd deki olum sayilari abd de ilerler ve borsalari bundan etkilenir ve bu balon sonmez hava kacirir diyor oransal hangisi acaba hangisi sizce agir basiyor
ABD ölümlere alıştı kimse umursamıyor.
Durumları bizden kötü.
Trump seçimi kazanmak için bastırıyor.
Bu gazlada borsalar şişiyor.
Kriz öncesinde bile aşırı şiştiği balonun patlayacağı söyleniyordu.
Şimdi krize rağmen kriz öncesine geldi.
Her an herşey olabilir.Uçarda çökerde.
Üstad teşekkürler.Birşey daha sorabilirmiyim.Bizim borsa mı abd yi takip ediyor yoksa onlar mı bizi takip ediyor.Sizin söylediğiniz xtkjs endeksi ile nasdaq grafiklerine bakarken ayın 15 sabahı bizimki bayağı düşmüş aynı gün saat 16:30 da ise nasdaq bayağı düşmüş dikkatimi çekti de saygılar.
Eib ci eic ci olan beni bu kadar suruncemede birakmayiniz lutfen [emoji23] saka bir yana ben de tam belirttiginiz belirsizligi yasiyorum acaba asagidaki dagilimi mi degistirsem mi diye dusunuyorum
%30 altin fon
15 eib
15 eic
15 tdg
15 ppf ( ihtiyat akcem ) [emoji23]
10 bist yogun hisse fon
Bist icinde yarin kara tablo olmuyacak gibi duruyor..ayni seviyelerden gidip geliriz bugün ki gibi...olumsuz degilim
Acc +%0,97
fıb +%2,22