https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1181316
https://twitter.com/FonDetay/status/1693308370336309381
bu yerli fon senin elinden 130 bin adet hisse mi almış ondan bu inadın Spek bey?
Printable View
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1181316
https://twitter.com/FonDetay/status/1693308370336309381
bu yerli fon senin elinden 130 bin adet hisse mi almış ondan bu inadın Spek bey?
ama merak etme 2025 yılına kadar ( veya çok daha öncesi , çünkü borsalar her zaman geleceği satın alır) , diğer yerli yabancı fonlar , 6 milyon borsa yatırımcısı ve büyük yatırımcılar senin elindekilerin hepsini alıp köküne kadar kurutacaklar. Sen rahat ol.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
AK PORTFÖY TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ HİSSE SENEDİ (TL) FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 196 bin hisse almış
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1182525
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
bu fonların yöneticilerine 80 milyon dolar ciro hesabıyla yaptığım hissebaşı kazanç yazımı gönderiyim mi acaba? malum kront almışlar zaten yani zaten krontta ilgi duyorlar bi de benim yazımı görünce hisseye bodoslama dalarlar belki. Linkdn den hesaplarını profillerini bulup , yukarda yaptığım 80 milyon dolar ciro baz alarak bulduğum , HBK ıncı gönderirim belki.
Niyazi ATASOY 2006-2011 Garanti Portföy Yönetimi A.Ş. , KıdemliPortföy Yöneticisi.2011-2012 Rhea Portföy Yönetimi A.Ş., Direktör.2013-2013 Notus Portföy YönetimiA.Ş. , Direktör2013-2014 Gedik Portföy YönetimiA.Ş. , Direktör2014-.... Ak Portföy Yönetimi A.Ş., Müdür, Portföy Yöneticisi SPF-İleriDüzey, Türev Araçları Lisansı
Ümit ŞENER 2008-.... Ak Portföy Yönetimi A.Ş. , Portföy Yöneticisi, Müdür Yardımcısı SPF-İleri Düzey,Türev Araçları Lisansı
Alper ÖZDAMAR 2007-2010 İş Portföy Yönetimi A.Ş. , Uzman Yardımcısı 2010-2011 Allianz Sigorta A.Ş., Uzman2012-2013 Garanti Yatırım MenkulKıymetler A.Ş. , Uzman2013-.... Ak Portföy Yönetimi A.Ş. , Portföy Yöneticisi , Müdür Yardımcısı SPF-İleri Düzey,Türev Araçları Lisansı
Can ÖZÇELİK 2014 - 2016 Ak Yatırım A.Ş., Analist --- 2016 - Ak Portföy Yönetimi A.Ş., Müdür Yardımcısı SPF-İleri Düzey, Türev Araçları Lisansı
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...nedi-yogun-fon
ZİYA ÇAKMAK 2021 - Devam Finans Portföy Portföy Yönetimi A.Ş. Direktör 2018 - Devam Finans Portföy Portföy Yönetimi A.Ş. Grup Yöneticisi 2015 - 2018 Finans Portföy Kıdemli Portföy Yöneticisi 2012 - 2015 Finans Portföy Portföy Yöneticisi 14 SPK İLERİ DÜZEY 3 LİSANSI - SPK TÜREV ARAÇLAR LİSANSI
Bahar ÇAKAN 10/2015-Devam Finans Portföy Yönetimi Portföy Yöneticisi,10/2015 İş Portföy Yönetimi Kıdemli Portföy Yöneticisi 12 SPK İLERİ DÜZEY 3 LİSANSI - SPK TÜREV ARAÇLAR LİSANSI
Sinan EDE 01/2018- QNB Finans Portföy Yönetimi A.Ş. Portöy Yöneticisi 01/2016-01/2018-QNB Finans Portföy Yönetimi A.Ş. Portöy Yöneticisi Yardımcısı 11/2014-01/2016 QNB Finans Portföy Yönetimi A.Ş. Araştırma asistanı 6 SPK İLERİ DÜZEY 3 LİSANSI - SPK TÜREV ARAÇLAR LİSANSI
Safa KIZIL 02/2020 - Devam QNB Finans Portföy Yönetimi Portföy Yöneticisi 02/2019 - 02/2020 Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Kurumsal Finansman Analist 09/2016-02/2019- Halk Portföy Yönetimi A.Ş., Portföy Yöneticisi 09/2014-09/2016 Halk Portföy Yönetimi Portföy Yöneticisi Yardıcısı 10 SPK İLERİ DÜZEY 3 LİSANSI - SPK TÜREV ARAÇLAR LİSANSI
Eyyüp PAR 2021 - Devam Finans Portföy Portföy Yönetimi A.Ş. Portföy Yöneticisi 2016 - 2021 Deniz Portföy Yönetimi A.Ş. Portföy Yöneticisi 2015 - 2016 Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. Fon Yönetimi ve Operasyon 6 SPK İLERİ DÜZEY 3 LİSANSI - SPK TÜREV ARAÇLAR LİSA
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...on-sepeti-fonu
tqwitteda da paylaşmaktan vazgeçtim.
Böyle yaparsam benimde sağlığım psikolojim bozulacak ... Twittrda yazdıklarımı da tekrar siliyorum, amq sizinle mi uğraşıcam . zaten kedi videoları da y yüzden yapmıştım biraz borsadan uzak kalmak için . Neyse tekrar kedi videoları yapacağım.
Ziyaretçi olarak foruma gireceğim ve izleyeceğim sadece bundan sonra .Burada belki sadece bilanço dönemlerinde ara sıra yazacağım
Herkese bol şans.
15 gündür aynı yerdesin bir varlık göster düşüyon mu çıkıyon mu ne ... yediğin belli değil...
Olm yaptın bişi bari sonunu getir bir tavan olda millet biraz rahatlasın...
Bu bizim şansımız mıdır başka birşey midir?
Endekse bastılar bize girdi....
Şu kağıtta geçmişi boşverinde gelecek dönem temel teknik bir analiz yapılsa aklıma yatsa kalasım var ama nefret ettirdiler şu kağıttan.
+8+6 kadar bir marj sonrası gitmeyi istiyorum.... Daha maliyetime gelemedi operasyon çocuğu....
+8 dedik gitti -8 yaptı.
Ya arkdaş görende sanır ki deli yükseldi...
Yükselmedi ama çok güzel düşüyor...
Ya yuh amk tabandan 26 dan döndü -9 küsürden.
Olm mal mısın amacın ne ?
tekrar yazmaya karar verdim .. Ama sadece burda yazağım. twitterı kapattım . Yeni adres açtım kedi videoları yapacağım artık.. Ordan bi şey yazmayacapım artık.
Gelelim konumuza..
Ulan Spek Bey, ne demiştim 2025 yı yıllık bilaçoyu bekleyeceğim diye.
Endek 7800 lerden eksi 1 düzetme yapıyor , senin düzeltmen ise neredeyse taban .Ulan hırsız oludğunuz bu kadar belli eden başka Spek yoktur herhalde bisste. Yazıklar olsun sana.
sana bu Hisse başı kazanç hesaplarının herhangi birini , 2025 yılında sana hatırlatacağım Spek Bey.
Bu arada dolar bugün yüzde 5 ten falza düştü 26 nın altına geldi.
velev ki dolar çok aşırı baskılandı ve 2025 yılında dolar 30-35 lira arasında kaldı .
Sen sanıyor msuun ki çok bi şey değişeceğini Spek Bey? Hisse başı kazanç oynasa az bi şey oynar. Çünkü daha bunun yurtdışı E-Turquality programından gelecek teşvikler varr . https://ticaret.gov.tr/destekler/hiz...zlari-programi
https://odsdanismanlik.com/tr/duyuru...lari-programi/
Oynasa oynsa belki, hesapladığımından yüzde 30 daha az hisse başı kar gelir.
Bu kadar da eziyet çektirilmez be yatırımcıya...
ulan yazık günah be. hem kendine hem yatırımcıya.
Ama merak etme , benim yaptığım HBK ın kokusunu önceden alacak olanlar, 2025 yılına kadar, ( veya çok daha öncesi , çünkü borsalar her zaman geleceği satın alır) , diğer yerli yabancı fonlar , 6 milyon borsa yatırımcısı ve büyük yatırımcılar senin elindekilerin hepsini alıp köküne kadar kurutacaklar.
Sen rahat ol. Asıl pastanın büyük dilimlerini de sen değil , işte bu HBK ın kokusunu önceden alanlar yiyecek.
yani 2025 yılına geldiğimizde bu hissenin tahtacısı sen değil , başkaları olmuş oalcak.Sen ise, bu hissenin geçmişinde kalan aç gözlü, başarısız bir Spek Bey olarak borsa tarihine geçeceksin.
endekse ilgisi yok ..
bu hissenin Spek Beyi , aç gözlü hırsızın teki. Açık ve net bu.
Ama sadece 2 senelik süresi kaldı bu hissenin tahtacısı olarak ..sebebini yukarda yazdım tekrar yazayım
sebebi; benim yaptığım HBK ın kokusunu önceden alacak olanlar, 2025 yılına kadar, ( veya çok daha öncesi , çünkü borsalar her zaman geleceği satın alır) , diğer yerli yabancı fonlar , 6 milyon borsa yatırımcısı ve büyük yatırımcılar onun elindekilerin hepsini alıp köküne kadar kurutacaklar.
Bu sebeble , zavallının, bu hissenin tahtacısı olarak 2 senelik süresi kaldı ( veya çok daha az bi süre , çünkü borsalar her zaman geleceği satın alır) bırakalım da doya doya kullansın , süreyi.
Şu satten sonra artık yatırımcılar olarak biz, ona değil , o bize bağlı.Çünkü zaman her gün azalıyor onun için .
bu 3 uncü tahminim yani PAM= 40 milyon dolar ( sekötün yüzde 1 ) geri kalan diğer ürünler= 40 milyon dolar , toplam 80 milyon dolar ciro tahminim gerçekleşirse ve bunun kokusunu öönceden alan olursa, bu Spek Beyin tarihe karışması 2024 ün başlarında veya ortasında da olabilir. yani 2025 yılına kalmaz bu hissenin tahtacısının el değiştirmesi.
bıktık senden .. yıllardır eziyet çektirdin benim gibi az sayıda kalan eski yatırımcılara ..
artık gitme vaktin geldi Spek Bey..
hadi yallahhhhhhh başka kapıyaa...
kışşş kışşş. Haydiiiiiii anca giderssin.
Yıılık toplamda 12 milyon tl pazarlama ve arge yapan link ve papya tuvalet kağıdının F/S leri 20 küsürlerde fiyatlandığı aynı mahhale yani aynı sektör , aynı ülkede aynı borsada işlem görüyprsunuz.. nasıl olursa sen böyle fiyatlarsın kronttu ?
Sasa ve hekts ı söylemedim çünkü onlar aynı borsada , aynı ülkede işlem görmelerine rağmen , farklı sekrör diye yazmadım onları. Onlar da malum yıllardır 100 küsür FK ile fiyatlanıyor.. Hatta şu an her ikisi de 300 Fk dalar. Sasa vergi karı olmasaydı 300 F/K olacaktı. Hekts zaten şu an 300 küsür F/K da.
sen beceremedin bu işi Spek Bey..
2025 yılında dolar 35 lira civarı olursa ve satışlar 80 milyon dolar olursa (PAM= 40 milyon dolar ( sekötün yüzde 1 ) geri kalan diğer ürünler= 40 milyon dolar , toplam 80 milyon dolar) bakalım HBK ne çıkıyor?
80 milyon dolar çarpı 35 lira dolar kuru= 2 milyar 800 milyon tl ciro.
Brüt kar yüzde 85 ten =2 milyar 380milyon tl brüt kar yapar.
Taş çatlasa faaliet giderlerini 2 senede 5e bile katlasa , yani 500 milyon tl faaliyet gideri yapsa 2025 yılında( papya tuvalet kağıdı ve link toplamda şu an 12 milyon tl pazarlama ve argeye harcıyorlar) ; Ayrıca 500 milyon tlharxansa bile , bunun tam hesaplamadım ama 50 milyon tlsi geri gelecek teşvik olarak ticaret bakanlığından . https://www.turquality.com/e-turquality
brütk kar eksi faaliyet gideri= 1 milyar 880 milyon tl kar.
yani hisse başı kazanç= 43,92 tl ...kabaca 44 tl HBK olur diyelim.
hisse diyatı şu an 26,76 tl bölü 44 tl HBK = 0,60 F/K çıkar.
30 F/K bölü 0,60 = 50 kat ya da 1320 bölü 44 HBK =30 FK
60 F/K bölü 0,60 = 100 kat ya da 2640 lira bölü 44 HBK = 60 F/K
100 F/K bölü 0,60 = 166 kat ya da 4400 lira bölü 44 HBK = 100 FK
sen beceremedin bu işi Spek Bey..
Durumlar vahim....
zaten yükselmedin birde düşme ya... Yatırımcıya bu kadar zarar verilmez.
Dünden bu yana bir tabandan yedi....
Hadi birde analiz paylaşaım bakalım.
Günlük ve Aylık olmak üzere 2 grafiğimiz var.
Günlükte 26,20 altına düşürmezler umarım ondan. Haziran başından beri hem MACD hemde RSI yatay takılıyor. Bu nedenle zigzaglar ne yükseliyor ne düşüyor. Çanak manak ayagına bizi oyalıyorç Saldım çayıra mevlam kayıra. Şeyinde ç.künde olduğunu düşünmüyorum. Spekte bizle bir güzel oynuyor. Anlıyoruzki günlükte bir cacık yok bu nedenle diğer grafiğimize geçiyoruz.
https://www.resimupload.org/images/2...5215a97bd6.png
Diğer grafiğimiz aylık. ŞİMDİ EŞŞEĞİN BÜYÜĞÜ burda. Aylıktakşi Hem MACD hemde RSI keşimini görüyorsunuz.
Ya bu kırılım sert olacak hemen eylül sonu ekim başı çanak hedefi 65 fibo hedefi sonrası 77 ye çanak hedefine gidecek yada şu andaki trendle yavas yavas usul usul Ocak.2025 te 77 yi zorlayacak. Varyasyonlarımız bunlar.
https://www.resimupload.org/images/2...ee2e70cc32.png
Belki birine faydamız olur şu zamanlarda...
Yok 65 77 olacakmış diye almayın bunların ne yapacağı belli olmaz.
Adamlar belarusta bile satılıyor.Partner lere bakalım bir iki.
https://www.elko.by/en
Bak buda varmış bunuda yeni gördüm mesela.
https://www.bmc.com/partners/partner...hnologies.html
adamlar hem biz eski yatırımcılarla hem de bana göre bu hissede süreli ömrü olan Spek Beyle ( toplam 2 sene kaldı maximum) resmen dalga taskk geçiyorlar artık ..
bakın ne demiş birisi;
Bir tane daha tavan adayım var #KRONT trade hissesi tavan olunca hemen satın ��
https://twitter.com/aypars111/status...94734542979407
Bu Spek Beyin, bu hissenin tahtacısı olarak maksimum 2 senelik süresi kaldı ( veya çok daha az bi süre , çünkü borsalar her zaman geleceği satın alır) bırakalım da doya doya kullansın , süreyi.
Şu satten sonra artık yatırımcılar olarak biz, ona değil , o bize bağlı.Çünkü zaman her gün azalıyor onun için .
6 sene beklemiş adamım ben , 2 sene daha beklerim, benim için bu 2 sene 2 ay gibi geçer..
makisimum 2 sene içerisinde defolup gideceksin bu hisseden .. çünkü hissenin tahtacısı değişecek maksimum 2 sene içerisinde
2025 yılı yıllık bilanço ,benim tahminime göre piyasa oyuncular tarafından ( diğer yerli yabancı fonlar , 6 milyon borsa yatırımcısı ve büyük yatırımcılar ) , 2025 yılının başlarında satın alınacak , yani borsadaki bu oyuncular 2025 yılının bitmesini beklemeden ( 2026 yılı şubat ayında gelecek olan 2025 yılı yıllık bilançoyu beklemeden) 2025 yılı yıllık bilançoyu , 2025 yılının başlarında satın alacak..
Bu şu demek;
bu hissenin Spek Beyinin el değiştirmesine 1 sene 4 ay 6 gün kaldı.
Aslında şu an bile geleceği yani 2 sene sonrasını, bu piyasa oyuncuları satın alabilerler
.. malum SASA ve Hekts , KOntrolmatik gibi hisseler , sürekli olarak , hep 5 sene sonrasını satın alıyorlar, ordaki piyasa oyuncuları.
Hadi bir an önce şu Spek Bey el değiştrirsin ....çünkü alacağım 2 tane çok ucuz kalmış hisse var.. fırsat maliyeti inanılmaz..
biri SAHOL , diğeri BİZİM market
İnvestingte forumda yazan bu kişi ben değilim öncelikle bunu söyleleyim Spek Bey sana .. sanma ki ben yazdım bu aşadaki yazıları ..
Ama bu inesvting forumda yazan bu kişi kesin benim bu forumda yazılarımı okudu ..
benim sürekli kulladığım cümlerlerin tıpatıp neredeyse aynılarını kullanmış çünkü.
https://hizliresim.com/7mspzdu
https://hizliresim.com/cchaaub
ah be Spek Bey seni 2 senedir uyarıyorum ..
2 sene önce bist100 1300 lerdeyken seni uayrdım bist 100 ralli yapacak dedim .. bist 100 8 bin puana geldi neredeyse..
yatırımcı sayısı artmaya devam edecek dedim .. yatırımcı sayısı 6 milyona geldi..
sosyal medya internet kullanımı çok arttı dedim.. bu 6 milyon kişiden birileri benim yazılarımı görecek ve burdaki fırsatı kaçırmak istemeyecek.
Sen inat ettin inatçı keçi seni.
Şimdi de son uayrımı yapayaım sana .. Bu hissenin tahtacısı olarak son e 1 sene 4 ay 5 günün kaldı.
Ya sen, patron benim diyeceksin ya da 1 sene 4 ay 5 gün sonra , diğer piyasa oyuncuları ( diğer yerli yabancı fonlar , 6 milyon borsa yatırımcısı ve büyük yatırımcılar ) , 2025 yılının başlarında satın alacak , yani borsadaki bu oyuncular 2025 yılının bitmesini beklemeden ( 2026 yılı şubat ayında gelecek olan 2025 yılı yıllık bilançoyu beklemeden) 2025 yılı yıllık bilançoyu , 2025 yılının başlarında satın alacak..
Başka çaren kalmadı Spek Bey .
bi de Spek Bey, acaba bu yazıyı twitterda her gün kront , sasa hekts kontr doas ne biliyim asels astor smartg froto sahol vs gibi hashtag lerle , twitterda paylaşsaydım acaba , yukardaki investing forumunda ,benim yazımı görüp yazan kişi gibi, kaç kişi gelecekti hisseye allah bilir. Ya da ileri gideyim üstüne tiktok instagram telegram hesapları açıp ( twitter dışında başka yerde hesabım yok) yukardaki yaptığım F/K hesaplarını bu sosyal meday patformlarında her gün bilgi amaçlı paylaşssaydım , 6 milyon yatırımcının olduğu yerde kaç kişi gelirdi hisseye?
Bide sana akıl veriyorum gibi olmasın ama Spek Bey. şu an bile fırsatın var.. zararın neresinden dönersen kardır senin için . Sonuçta 6 milyon yatırımcıdan belki de sadece1-2 kişi benim yazılarımı görmüştür, çünkü twiterda yazmıyorum , paylaşmıyorum bu F/K hesaplarını , sadece bu forumda paylaşıyorum, bi de malum bu forumu kullanan çok az bireysel yatırımcı var, çünkü 6 milyon yatırımcının çoğu ya twiteer, ya ,instagram ya da telegram falan kullanıyorlar.
Elinde olanlara, yeni alacak olanlara belki bir katkı sağlar...
https://twitter.com/BJKCoccinella/st...77274369171717
Sn.BJK Coccinella teknik oalrak açıklama şansınız var mı?
endeks için 8 bin puan hedefim gerçekleşti sayılıır.. anlık endeks yüzde artı 3 te şu an ve 7950 puanda.
endeks ikinci hedefim ise 12 bin puana yüzde 50 marj kaldı.
endeks 2021 yılında 1300 puandaydı .
Beklentim endeksin en geç 2024 yılı ortasında 12 bin puan gelmesi. endeks 12 bin puan olduğunda, 2021-2024 arası endeks 10 kata yakın yükselmiş olacak.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararının kendisi versin
ulan yıllar önce bankalar ralli yapacak dedim ..ralli yaptılar.
endeksin kendisi ralli yapacak dedim ralli yaptı endeks..
kontrolmatik çok büüyk fırsat dedim , ikinci sasa dedim .. 20 kata yakın yükseldi kontrolmatik dediğimden beri ve hala yükselmeye devam ediyor..
ve daha aklıma gelmeyen çoğu şey..
şu ana kadar tek bilemedğim bu hisse oldu..
ulan, çok basit enflasyon analizi ile bist 30 hisselrinin 10 hatta 20 katlık rallilerini kaçırmışım ben ... yıllardır bi sürü fırsat maliyeti yani enflasyon sebebiyle basit temel analizi olan DOAS, TOASO FOTO, SİSE , THYAO, AYGAZ COCA COLA vs ve daha sayaymadığım bi süür bit100 hisselrinin 10 katlık 20 katlık rallilerini kaçırdım sayenizde..
ulan ben basit bi karla çıkarmyım bu hisseden? bi düşünün bakalım..
Ulan batmayı bile göze aldım .
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararının kendisi versin