Bence bir ulke asiyi buldu
Ons onu fiyatliyor ufaktan
Hadi hayirlisi
Ytd
Bence bir ulke asiyi buldu
Ons onu fiyatliyor ufaktan
Hadi hayirlisi
Ytd
bebek hissemiz yine tavan
webster sana 2 gün once soyledigime bak bugünde tavan olur
dün alista 10 milyon lot vardi hissede 😑
La webster nazar var nazar
Herkese selam
Bu hastane operasyon işlerinden dolayı ilgilenemem diye hafta başı AFT, YAY ve GUH ta satış gitmiştim. Elimde bayağı bir miktar para nakit gelecek öğleden sonra. Doların gidişatına göre bir strateji çizeceğim. İşe bak yurtdışı hissefonu ya da altın fonu da alsan doğrudan ya da dolaylı doların etkisi de oluyor.
Bakalım ne olcak? Herkese bol kazançlar...
23,09,2020
cds
577,22
EIB EIC dönüşleri de bugüne denk geldi. MAC aldım ve TTE ye ekleme yaptım. Dolar çıksa da düşse de bizim borsa pek iplemiyor gibi.
En risksiz fonlarım, IPV, tdg ve GMA oldu. Boğaza kadar girdik hisseye bakalım ne olacak.
ytd...
Elimde batik kchol ve vakıfbank var. Vakif çok az olduğu için iplemiyorum. Ama kchol kara lara düşündürüyor. Kafa kesmedim şimdiye kadar hiç. Ama yapmam gerekiyor lazım.
Yüzümü güldüren trkcam var . Acep daha ne kadar güldürür?
Tam tersi usd 1 artıyo, borsa düşüyo, nastak 3 düstu, yay 2 düştüRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Surtuge bakin yine arti 2 ye geldi
banka kağıtlarında ciddi alım var demekki faiz artacak
Altın beni korkutuyor. Sürpriz yapabilir. Maliyetim düşüktü FIB'den % 50 çıkış yaptım. Para hesaba geçince ya MAC, NNF, TTE bölücem yapa IPV Park edicem.
bankalar kim tutar sizi bas bas bas
Sogan yumruklar cucugunu cikaririm dedi buyuklerimiz 😀 bakalim sogan acimadi ki acimadi ki yapacak mk yarim saate
ilk şok atlatilsin oturur fiyat