laguna hiçbişey için geç değil.... :)
atla denize girince alışıyosun.
ne işin var havuzda klorlu kimyasal madde dolu.
hem denizde dalga var bırakıyosun dalga götürüyor seni.
https://i.hizliresim.com/WmsKxK.jpg
Printable View
laguna hiçbişey için geç değil.... :)
atla denize girince alışıyosun.
ne işin var havuzda klorlu kimyasal madde dolu.
hem denizde dalga var bırakıyosun dalga götürüyor seni.
https://i.hizliresim.com/WmsKxK.jpg
yasağın engelin her türlü müdahalenin bol olduğu
diğer ülkelere göre para biriminin daha fazla eridiği
ülken için verdiğin rakamların yalan olduğu ( virüs rezerv işsizlik enflasyon vs. )
buda yetmezmiş gibi birde önüne gelene efelenmen
bunlar varken kimse buraya gelipte yatırım yapmaz.
kendimizi kandırmayalım.
alan bal gibi belli satanda parasını pul etmekten kurtarmak isteyenler.
geçen ki %5'lik yabancı artışı sorumlusu QNB ( katar )
neyin karşılığı SWAP - ARAZİ - İŞLETME - hangisi?
sonuç: kötü
benim hatam vadeli ful giriyorum. %10-20 kuralına uymuyorum. hep büyük balık derdindeyim küçüğü kesmiyor sonrada eldeki bulgurdan oluyoruz. aynı terane geleceğimizi garanti altına alalım diye geleceğimizi karartıyoruz.
stopladık hemde kaç sefer mc mc sonrada güm. şimdide alıyorlar .avatlar :vk: diyorum ya or. çocukları
tahvil faizi 13,37 olmuş görünüyor matrikste...8,35 ten beri ha bire yükseliyor bu kardeş...
Tahvil faizleri uçuyo , Türk lirası göçüyo , Yunanistanla müthiş bir gerginlik var , tüm bunlara rağmen borsa 2 günde %11 uçuyo , işte bu yüzden dünyanın en sağlam borsası biziz...
ne güzel iş
3 ayda 10 bin puan çık her gün konuş
3 günde 10 bin puan düş ortalıktan kaybol
yav hehe
108 binde 5.05 den aldım, borsa nerdeyse 110 bin oldu 4.80 altında adamlar kademe kaldıramıyor artık sövecek laf kalmadı. İşc ye helal olsun yakışır. Bu saatten sonra bankalardan çıksam bir daha bulaşmam kıvamına geldik :)
Endeks 112 bin olsa bu akbankın 4.88 civarı bi trendi var orayı test edip dönecek galiba.
çok çıktı artık kar satışı zamanı pala nede olsa akşam yine alırsın
ytd.
Bankalarla evlenizmez bu ortamda.Sevisip birakacan.
Isctr baya maharetli karı cikti.
Ekonomi yonetimine guven duymamak her kesi kacirdi bankalardan.
1 TL.lik ISCTR'yi 37 kurusa aliyorsun, al bekle, yat kulaginin ustune dimi, yok, adam oyle bir bulasti ki, herkes korkuyor.
Ataturk hisselerinden girince, millet fena tirsti, bankaya cokse, yapacak bir sey yok, mahkemeye mi gidecek..:)
Dünya uçuyor ak garan saçını tarıyor.. bu gidişle ekran başında olursak lanet edip sattıracaklar.
eğlencelik şortladım.
bakalım ağam bizle mi eğlencek,
yoksa biz mi eğlencez. :he:
Nasıl gidiyore millet? İyi mi böyle?
Aselsan nereye gidiyor?
neyin çıkacağını bilmiyorsan... ama belli ki yukselecek diyorsan.. endeks kontratı işini görür... bankaydı şuydu buydu uğraşmaya çok da gerek yok... faizler yukseliyor, belli ki daha da yukselecek... faizler yukselirken bankalardan ne kadar hayır gelebilir, 4. çeyrek ve sonrası zaten çok bulanıktı şimdi bu faizlerle 3. çeyrekte de ayvayı yemekle meşguller.. endeks kadar yukselse zaten opup başlarına koyarlar, o bile zor...
çok eski o dönem...
en son örneğe gelelim kozaa grubu el konuldu ne oldu çalışmaya devam ediyor...
el konulursa isc direk 10 lira olur.
bana sorarsanız ona el koymaya gücü yetmez.
zaten el koymakta istemiyor sadece tribünlere oynuyor.
bu iş kör döğüşü şeklinde devam eder.
ben bu THYAO dingilinden bir cacık olmaz diyorum orta vadede.
2021 yılı 2.çeyrek (hatta 3.çeyrek) finansallarına kadar çok bir şey beklememek lazım.
arada ölü eşşek sıçramaları yapabilir. bunlar kaçış fırsatı verebilir.
bu kağıt için eğer olurda 12 üstü fiyatlamalar görülürse bu benim için tamamen saçma sapan ve hiç bir realitesi olmayan bir fiyatlama olur :)
https://i.resimyukle.xyz/UOzKJ8.jpg
Endeks 300 puan düşünce akbank tüm çıkışını geri verdi :)
Alanın satmasını istemiyorlar.
aşağıdaki gibi 2 tane haber var ;
"Şeker Yatırım, Vakıfbank için 6,16 TL hedef fiyatını ve 'AL' tavsiyesini korudu"
"Yapı Kredi Yatırım, Vakıfbank hedef fiyatını 5,90 TL'den 4,75 TL'ye indirirken, 'TUT' tavsiyesini korudu"
vakıfbank ta şeker yatırım ın görüpte yakı kredi yatırım ın göremediği nasıl bir cevher var acaba :)
İşc helal olsun dedikçe çıkıyor,
Akçöp lanet ettikçe düşüyor :drunk:
Garan bile gidiyor. 106 bin dalışında Garanın dibi 6.72 akbankın dibi 4.97 yi görmüştü. Garan oraya geldi ama akçöp 15 kademe geride kaldı.
Mart 2020 dip garan 6.76 ... ak 5.06
yıl 2009-2010 bir hisse almışım gitmiyor deli olucam...
3,40-3,50 olması lazım...o zaman bütün paramı yatırdım.
çok paramda yok. sonra dedimki lanet olsun borsaya bir daha girmicem ekranı kapadım bakmadım.
sonra 1 yıl sonra aynı hisseyi %100 karla sattım. 6,70 civarı hatırlıyorum.
Tepeden çaktım enayilere oh mis alsın başlarına çalsın derken %100 kazandığım hisse %200-300-400-500-600-700 sonsuza kadar yükseldi.
6,70 sattığım hisse 3 senede 50 tl 5 senede 80 tl şimdi ise 100 tl olmuş.
onun bazen bıkkınlık geldiği dönemler hareket yapmaktan kaçınacaksın.