Saat 15 de 12.20 6.inci done
6.ortalamada dunku 12.15 uzeri
Mrkz kur +gelecek gibi
Ne dersiniz
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Saat 15 de 12.20 6.inci done
6.ortalamada dunku 12.15 uzeri
Mrkz kur +gelecek gibi
Ne dersiniz
+ gelicek 15.30 da hesaplariz.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez %3,72
dolar buralarda stabil kalırsa yarın aynen geri alacak bu yüzdeyi.
Mrkz.kur %3.72 +
Gbc sattım , bir günde 6 ayda getirmediği den fazla getirdi. Altın gümüş ile çeşit yapmak istersem basit banka fonu alacagim bundan sonra
“Sizin gibi tecrübeli arkadaşlara tavsiye haddime değil , nacizane önerim ; döviz bazlı fonlardan artık kaçmak gerek.”
Foruma epeydir girmiyordum. Dün Ressam nickli arkadaşın bu mesajını okuyunca şimşek çaktı. Uzun zamandır (~1yıl) tuttuğum döviz bazlı fonlarla bugün vedalaştım. Hesap tutarsa sevabı bu arkadaşa..Kurlar ve dış borsalar düşerse tekrar girerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kacıp nereye yatıracaz ,bist bazlı fonlarımı ?
Daha yeni kub,kís,ıpv aldimM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet yarin kritik.bellide olmaz yukarida gidebilir.bugun kamular satmis
Blomda soyluyordu
Arkadasim biz bu forumda yatip kalkiyoruz.YaniM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizede paylasırsanız seviniriz.
bende bir miktar aldım ,alınmış alınmıştır kanımca ,alınmayıp ppf de kalsa getiris belli zaten
Usd 6-7 tl deyken topladigim kub, gbg gibi fonlara erken secim olmadan satis vermem.Irrasyonelligi hafife almayin.
Saygilar.
Tradingview ya da investing, dolar grafiğini saatlik yapıp, 10-11-12-13 saatlik açılış değerleri ile 14-15in de tahminini alarak günlük ortalamayı bulabilirsiniz.
Alım ve satımlarımda dikkat ediyorum ama yarın ne olacağını bilemiyoruz. 20 kuruşun hesabıyla 1 TL kaçırmak da var.
Dün yaptığım alım kadar GBC satarak altının düşüşünü çıkaracaktım ama düşüşe güvenmedim, 3 gün valör ve tatil günleri olması vazgeçirdi. Aralık faiz indirimi vb…
Son 3 aylık fon getirileri hem grafiksel hem de tablo halinde burada; https://docs.google.com/spreadsheets...f=true&sd=true
Dosyayı bilgisayarınıza indiriip kullanabilirsiniz
Selamlar sayın Yuji. Bu fon TEFAS'ta işlem gören bir fon değil ve fona ait bilgilere de fonbul.com sitesinden bakabilirsiniz. Benim halk yatırımda hesabım olduğu için fonbul.com sitesini ücretsiz bir biçimde kullanıyorum ve bu fonu oradan takip ediyorum.
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarinbiz acik amerika tatil
Cuma biz acik amerika yarim gun
Yarim gunlerde merkez bankasi kur aciklamiyor.
Yabanci fonlar nasil olucak.
Pazartesiyimi bekleyecez.
Bu arada adamlar alisveris icin yarimgun tatil yapmislar.
Tesekkurler. Bugun aldigim fonlarin tarihini 25.11 verdi sistem yarin tatil oldugundan 26.11, e valoru bir gun atti bi terslik olmazsa cuma hesaba gecicek.
Excel'i çok iyi bilmeyenler için portföy takibi için kullandığınız Excellerinizi paylaşırsanız memnun olurum oluruz.
Dostlar, TEFAS gene coktu... Bilginize
ARL ye 131milyon TL para girmis bugun (fon sepeti)
ARL AK PORTFÖY BİRİNCİ FON SEPETİ FONU
Buyrun dostum, cekin kendi bilgisayariniza yada gmail hesabiniza
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=506122448
Teşekkürler, fakat istediğim satın aldığımız fonların takibi Sn Yujinin tablosunu kullanıyorum şuanda. Alım, satım, getiri götürü vb bunları da günlük olarak işleyen ve geçmiş olarak kaydeden, bir muhasebe programına benzer şekilde kullanmak exceli. Excel bilgim bunların hepsini yapmaya yeterli değil. Fonasistanı, foncum vb sitelerde var olan takip halinin excel hali gibi.
Kısa vadecilerden
Yabancı fonları bugün satan iyi yaptı.
Bugün alanlar ise biraz üzülecek ama geçici olur.
Cuma günü baya bir düşüş olur kur böyle düşmeye devam ederse
Kur 12 de tutunuyor. 12 altina gitmezse kur farki fazla olmaz
Az zararla gecistiririz.
Tabi 12 altina salarsa ozaman yandik.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.