insider olaya geç uyandı..
Printable View
Piyasalar icin adam canlı bomba. Zaten diken üstünde bir kur var üflesen yıkılacak. Vallaha pes.
Ekonomi teorisi şey etmiş gene de. Yani özetle dio ki para bascam ama param değer kaybetmesin. Üç kuruş vereyim beş köfte verin diyor.
İşin komiği Amerika aynısını diyince harbi harbi beş köfteyi veriyorlar ( şimdilik) bize de ha bire dayak çıkıyor kutudan...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memur uyudan uyandı tuşa bastı muhtemelen. Bas baba bas da pek basaca bir şey de kalmadı. Hem faiz hem döviz aldı başını gitti. Yazıklar olsun çok üzülüyorum gerçekten.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dangalak dangalak işlemler oluyor gece gece...stoplar temizleniyor sanırım...
Dolar yüksrlirken enflasyon nasıl düşecek acaba
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belliki dolarda long pozisyon açmışlar... baska açıklaması yok bunun.
hata yapılabilir,2.hata bile tolere edilebilir,3.hatada eşeksin,4 hatada eşek oglu eşeksin 30.hatada vatan hainisin.......
eskiden olsa faiz indirimleri bankalara yarar deyip banka hisselerine hücum ederlerdi...herşey acaipleşti...yine eksiden şirketler bedelli açıkladığı zaman çakarlardı şimdi deli gibi alıyorlar...falan...biz yaşlandık herhalde...tuhaf geliyor olan bitenler :he:
Cebi dolu olanlar, karnı tok olanlara göre vatan millet. Karnı aç olan için bu gitsin de kim gelirse gelsin modu olacak gibi. Bunu Biden mi ayarlıyor tesadüf mü yoksa adam resmen kaşıyor mu bilmiyorum. Ama bunlar kemiğe koşarken piyasadan bihaber. Ben Konya dayım normalde ege bölgesi bizden saman yada anız balyası alır. Bizim köylü elini çabuk tutup her biri onlarca tır Adana'dan anız balyası almış. Kayınpederimin ektiğinin yarısına yakınında hiç ekin yok. Bacanağım da durum aynı. Durumun vehametini anlayın. 20-30 litre süt veren bir inek ne kadar yer. Bizim çok yetenekli TÜİK %5 hububatta kayıp bekliyor. Bunları saman krizi bile götürür. Böyle trene bakar gibi giderlerse her yerden bir şey patlar.
Yazık, günah, ayıp...
Devam eder gider böyle. Sabah açılışta isterse 5 TL olsun hiç önemli. Bu ülke bu saatte bunları hak etmiyor
2017 den beri benim saydığım 4 yahut 5. tura başladı reis..
Ülke tam bir panayır alanına döndü. Yarın merkez bankası başkanı çıkıp sayın erdoğan işine baksın siki para politikasına devam etme kararı aldik enflasyonda iyileşme görülene kadar faizleri indirmeyecegiz diyormuş. Sonra gece görevden alınıp yerine Erdoğan kendisini atasa tam super olmaz mı?
yazmayım dıyorum olmuyor,reıstı uzndu yuzukle gelmıstı.mustafa sarıtaş ızleyın sedat peker tıplemesı aglanacak halimize gulmek neyse bıden e kızıyor neymıs ermenı tasarıymıs falan sankım abd almanya yanı dış mıkraklar kıskanıydı ya artık kıskanmıyler seçım meçım olmaz olamaz bakın dostu esed yuzde 95 le secımı kazandı demokrası var orda da adam kaybedeceğı secıme nıye gıdsın ne demıstı kardesınıze evet dıyın sonrada ebnızın horekesını gorun demıstı demıstı de haksızmı gosterıyııı ha bıre mujde parızıyen marka ınsaf yav her ay dogalgaza zam mı olur gaz bulmaz olaydı 10 kere halka yerlestıdı ey mılletım gaz sızsınız pardon kazsınız dıyor hamdolsun taksım camısını actık zongaldak camısını cuma acacaz hamdolsun dua edın sukredın nefes alıyonuz ya bbakın ıstanbul beledıyesıne nasıl sokmuslar sımdı bu basladı falan fılan ınanın yıllarca alıp hısse tasıyan ben 1 gun tutamıyorum sovıs pıyasası oldu 2 haftadır peker uyarı yapıyor karısacak falan fılan ne gunlere kaldık mesala yuzde 1000 bedellı mı olur 400 ler falan valla yazık.
ulke yı muesser medenıyetler sevıyesıne ulastıracagız dıye yola cıkmıstı hamdolsun dıye enaz 40 yıl gerı goturdu.saraylar yollar kopruler betonlar bıtmıyor ınadına kanal ıstanbul yapacakmıs nasıl devlet yonetmek bılıyorsunuz borsada ınad eden hep batmıstır.derdı ulkeyı ıflasa goturmek ıyıce bellı ettı elını faız faız dıye dolar altın elele marketler aynı sekıl aldıgın urunu yılda 10 kere zamlı almak da ne harbıden cılkını cıkardı
Bunun adı düşünce açıklamak falan değil,
Bu tam anlamıyla
MANİPÜLASYONDUR. [emoji35][emoji35][emoji35]
Durmak yok, fakirleşmeye devam.
Bırakın bu işleri, yarın seçim olsa 1. parti kim? Cevabı biliyorsunuz.. :halay:
Karadenizde Çay ve fındıkta tekeller kazansın diye herşey yapılıyor, itiraz edene de 1 ton sopa atıyolar:
https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/...17831073730564
Sonuç Rize , Ordu da AKP yine % 70 ile 1. parti..
Pahalılık, işsizlikmiş, geçin palavrayı; Bunlardan şikayetci halk AKP yi 1. parti seçiyorsa bence problem yok...
Dolarmış, enflasyonmuş Ekime kadar Kasıma kadar... Durmak yok xşöçççç devam .. :kahkah: :kahkah:
Hemşehrilerim sopayı hakediyor. değil kafalarında jop kırmak jopu soksalar genede vazgeçmezler
https://streamable.com/u8zpd1
Bence herkes mevcut halinden memnun. Söylenecek öyle çok şey var ki. Ama hepimizi o kadar korkuttular ki ağzımızı açamaz olduk. Bir şeyleri direk söyleyemez olduk. Derdimizi ancak güvendiklerimizi fısıldayarak söyledik. Ve böyle adamlar dolaplarındaki yemeği 70 yıllık ömürlerine mükafat olarak gördü. Şükretmek ayrı şey tabiikide bir kuru ekmeğe bir damla suya şükredeceksin. Ama o kuru ekmeği veren Allah’a şükredersin seni o kuru ekmeğe muhtaç bırakıp çocuğuna mahçup edenlere değil. Çok ciddi anlamda CB gündemini oluşturan danışmanların piyasa manipülasyonu yapmaya çalıştığı ortada. Ve düşüncem CB farkında olmadan buna vesile olduğu yönünde. Ekonomik bir inat uğruna bu millet tüm birikimini kaybetti yazık ki çok yazık. Umarım açılışta 8.55 altına gelir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel bir gün olsun..
Taban açsın kağıtlar.. [emoji846]
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.instagram.com/p/CPl_JXqN...dium=copy_link
Zaytung olsada aslında gerçeğin taa kendisi
Elinden gelen bişey yok.
Düşük faizle canlı ekonomiyle bol para basarak seçime girmek.
Maliyet önemli değil şark insanı için
Ha Bi amerikaya falan filan anlaşırsa
Ucuz dövüz bulup kısa vadede cennet olabilir....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 kişiye MB başkanlığını teklif ediyorsun,
Hepsi ret ediyor.
Sonunda İSLAMCI bir yazar olan 1 gün bile MB çalışmamış
Olan birini kasası ekside olan kuruma atıyorsun..
Reise oy vermeye devam, arkadaşlar.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O şehir efsanesidir.
Kimseye teklif edilmemiştir.
Adam bilerek yeteneğiyle seçilmiştir...
Oynaklığa müdahale ederse Merkez 8.55 olur. Kalıcılığı baruta bağlı.
Opsiyonsuz borsa işi yapmayın.
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde endeks opsiyon long pozisynu olan "peşin satan" gibi oluyor.
Dün piyasanın yükseleceğini düşünüyordunuz ve endeks 30 vadelide 10 kontrat long pozisyon aldınız diyelim.
1520 put opsiyonu fiyatı 40 TL. 10 kontratı korumak için 4.000 TL öder, long pozisyon alırsınız. Üstelik 10 adet endeks long için sizden 14.650 TL teminat istenirken, put korumalı yaptığınızda, 3.000 TL gibi bir teminat ihtiyacınız olur ve 4.000 TL de put opsiyonuna ödersiniz. Sonrasında endeks isterse 1.300 e düşsün sizden ek teminat istenmez. Stop loss a da gerek yoktur.
"peşin satan" gibi ekranın karşısına geçer seyredersiniz piyasayı ya da işinize gücünüze bakarsınız...
Peki piyasa yukarı giderse ne olur? Gün içerisinde 0,20 değişimle 13 defa sat sonra geri al yapsanız zaten opsiyon parasını çıkarmış olursunuz. Siz bu trade işlemini 1 günde değil, vadeye 30 gün var. 30 gün içerisnde de yapsanız opsiyon parasını çıkarırsınız. Çok daha fazlasını yaparsanız da minumum riske kazançlı trade yapmış olursunuz.
Hem merkez bankası değişimi öncesi hem şimdiki harekete grafikten bir bakın ayni hareket önce bir çıkış sonra düşüş sonra ise anormal bir artış yani belki kendisi belki de etrafındakiler dolarda bir iş çevirdiğini düşünüyorum. Bu kadar tesadüf olamaz birileri önceden bunun haberini alıyor maalesef.. ytd
başkan ben olsam haberleri izlemiyorum derdim.
en mantıklısı o şu anda.
Geçen bir arkadaş yazmıştı, normalde buradan dolar short olmam gerekiyor ama prensip gereği olmayacağım diye, gerçekten bu ülkede dolar short olmak rus ruleti oynamaktan daha tehlikeli sabah bir kalkıyorsun up uzun bir bar o arkadaşı tebrik ederim.
Adamın faiz indirme yeteneğini göreceğiz bir kaç güne...