akbankta var galiba...
Printable View
Şuna bak arkadei :)) seans açılır açılmaz vuruyor
80 milyon hacimle %6 aşağı hektaş...:)
Bugün akşam pazarı olurmu diyon tarkank abi
sasa hekts mafya filmlerinde olurdu ya...
ayagına beton döküp denize atarlardı...
bu iki hissede bist için öyle...
tam gaza basacak denizin dibine çekiyor...
otokar iyi topukluyor.
Short ile bağım kalmadı vurdum kaçtım ben bereket versin
Ben bozkurtun ermiş ama dalından koparılmamış olduğunu düşünmeye başladım. Bozkurt reis sen bizim ışığımızsin yanlız senin farlar arkadan ışık veriyor reis
Hayırlı sabahlar
Her insan gibi
Hak ettiğimiz kaderi yaşayacağız
Hayırlı cumalar.
MB nin yediği pok başını ağrıtıyor.
Her gün ,bu gün öleceğim dersen, bir gün tutar.
Ağa Temmuzda 2.400 den beri hep bu kararlılıktasın.Defalarca kara gün fantezin oldu...Hep çok kararlı ama sonuçta zararla çıktın..bir gün tutar ama sermayen kalmaz.
Manif,metin ve sen vardın..bir tek sen kaldın...
Vob,borsada kararlı olmak anlamsızdır..anahterini alırlar..Burada koltuğa sağlam oturmamak lazım.
SASA ve HEKTAŞ alacaklar , almadan önce derinlik izlemelerini tavsiye ederim , alımlar bireysel , satışlar blok
ve ilginç bir şekilde ikisi de ikiz gibi aynı oranlarda düşüp/çıkıyorlar
Saatlik trent değişim noktası bıst100 de 4810 du..tam yerinden döndü..orayı stop kabul ederek long açtım..
4.800 olsun...:)
Gene gırtlak mala girdim Allah affetsin.
sasa ve hekts olmasa aselsn ,trcell,petkm,eregl,sıse, ttkom bunlar bu kadar zıplaya bilirmiydi :)
bademler teknik kontrolü kaybetti bu 2 tahtanın endeks ağırlığını yükselttikten sonra.
Zorlu da hisse satmak için başvurdu
Zorlu Holding, Vestel Elektronik’in 9,5 milyon nominal tutarlı hissenin borsada satışı için Merkezi Kayıt Kuruluşu’na başvurdu.
noluyor arkadas bunlar bisti iyice finansman kapısına çevirdiler...
neyse biz patronundan daha iyi bilemeyiz...
demek yüksek buluyorki satıyor...
GUBRFB,ASELSAN,KOZALAR,TTKOM,DEMİRLER....badem operasyonu için adaylarım.
Alper kardeşim terazi gibi düşün bir tarafta sasa , hekts diğer tarafta eregl gibi az gitmiş endeks ağırlığı olan tahtalar oyun buraya döndü 1 haftadır , 2 tahtanın 22 aralık tarihine kadar elleri kolları bağlı gibi içerde birileri kıstırıldı gömmeden bırakmazlar ,dediğim tahtalarda bu dönemde teraziyi dengeleyecek tahtalar bana göre , Aralık sonu ile herkes kendi dünyasına döner
Söylerek hareket olmaz sanırım aynı kaza geliyorum der.gibi.
Hafta sonu malda devam
https://i.hizliresim.com/agrh84z.png
bademler sert düşüşler istemiyor genellikle kanal içinde düzeltmelerle oyun devam ediyor.
Ay sonuna kadar daire içinde git gel mevcut , 4500 takip edeceğim bant.
bu bantın altında 1. bölge hareketi gibi hareket başlar ama şimdilik kanalın içinde oyun dönüyor.
Oluşacak tepenin adını da koyduk
Ayasofya tepesi
Önümüzdeki dönemde çoğu tahta bedelsiz açıklar sistemin daha yukarı götürmesi için.
Shortcu kardeşlerim dikkat etsin benden uyarması
gargara saati başladı 16.00 dan sonra görüşürüz kolay gelsin