SPOT, sizlerin de dikkatinizi çekti mi? VİOP30 a alış geldiğinde hep BofA ve YapıKredi Robotu hisseleri kaldırırdı, BofA yı bugün hiç göremedim, sadece YapıKredi ve Deniz Yatırım Robotu kaldırıyor,
https://i.hizliresim.com/lmpi6tj.PNG
Printable View
SPOT, sizlerin de dikkatinizi çekti mi? VİOP30 a alış geldiğinde hep BofA ve YapıKredi Robotu hisseleri kaldırırdı, BofA yı bugün hiç göremedim, sadece YapıKredi ve Deniz Yatırım Robotu kaldırıyor,
https://i.hizliresim.com/lmpi6tj.PNG
işaretli yere gelsin dönsün olur mu?
https://i.hizliresim.com/3bw50fp.png
Kardeş çok yazıyorsun, işler beklediğin gibi gidince abartıyorsun yazma işini. Yani geri zekalı olmayanlar anlamıştır görüşünü. Ne yazdığın, neyi anlattığın ortada, bir iki art niyetli yüzünden 50 kere anlatmaya çalışma durumu.
Ben seneye başlarken 5600 q1 için zirve dedim, dalga geçen bile oldu..twiter da duruyor kayıtlı kuyutlu...15 gün önce de 5600-6000 arası belki yeni bir zirve daha gelebilir...ama buralar üç aşağı 5 yukarı zirve dedim.
Yani, de geç..anlamayan art niyetli bir şekilde salağa yatıyor sonuçta...sonra sen anlat, dur...boşver.
Şmdi buralardan eski zirveyi zorlayacak bir yükseliş bekliyorum ben...ama illa olacak mı diyeceğim...%60 ihtimal diyorum....%40 ihtimal de aşağı devam edebilir...sonuçta kuvvetli gördüğümüz ihtimale göre poz alıyor, düşük gördüğümüz ihtmal gerçekleşirse gereğini yapıyoruz...bu iş bu kadar basit...kesin konuşan, hiç bir .ok bilmiyordur bu piyasada.
Cautionary,bir daha DAVOS a gelmem:)
Elbette argumanlarım var.Bunu burada yazmıştım.Long olanın da argumanı var.Sonuçta herkes kendince haklı.
Benim senaryomda bence %55 tir.Borsada defalarca yanılmış birisi olarak bu konuda emin olmam imkansızdır.
size bol şans.
Bir de tamamlamaya çalışanlara soyle onu[emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünün en iyi iki bilançosu AKBNK ve ISMEN'di, ikisine de devre kestirdiler.
Ki ISMEN muhteşem bilanço getirdi bence.
Şu anda piyasa neyi fiyatlıyor bilmiyorum ama, iyi şirketler önünde sonunda ederine gelecek.
Dr. Nuri Sevgen
VİOP pay vadeliler ile spot aynı senetler arasında vadeye kalan güne göre oluşan fiyatlamanın faiz karşılıkları aşağıdaki tabloda görülüyor.
Bahse konu senetlerde spottan krediyle alanların kredi maliyetleri - VİOP faize bakıyorlardır eminim ama ben yine de görevimi yapayım Bir önemli uyar daha:
Mart vadeli pay vadelilerden bazılarının fiyatları, şubat vadeli pay vadelilerinin altında işlem görüyor.
Sebebi; temettü beklentileri...
Mart vadede pozisyon alacaksanız hesabı iyice yapın.
Uyarması benden...!
https://i.hizliresim.com/jbf3iej.png
spot 5100 geçilmeden piyasaya bakmayı düşünmüyorum...
sadece 16,40 maliyetli spot akbanklar var...
onlarda dursun ekmek su istemiyor...
görüşürüz....
Düzenli olarak her akşam yarın fışkırtma bekliyorum diye yazan sonra da sabah düşüş devam edince bilançolar güzel gelecek alacaklar, Margin Call hareketi, gibi ifadeler öne süren,,,
Çok büyük vebal aldığınızın farkında olun!
Allah kahretmesin sizi verdiklerinizi aldınız rahatmisiniz benim için hissenet bitmiştir ve finans hayatı herseyi siilliyorum astalavista
Evet Kemal abi iyi prim yaptı bu işten..kara olanı değil, beyaz olan kemali kastediyorum...bofa robotu belki cehape lidir...spk filan hep bu işlerin içinde zaten, en azından göz yumuyor...şimdiden çok mağdur oluştu, böyle giderse 4500-5500 bandında sert hareketlerle milletin hem parayı bitirecek, hem de psikolojileri...kk uyarmıştım diyecek.
borsaya yeni gelenler genelde cumhurcudur, yarısı sırf bu yüzden oy değiştirebilir.
Ben 3bin desteğinin tutacağını düşünüyorum, tutmama ihtimali varmı sizce
8 gündür düşüyoruz..
buralardan biraz long ve hisse alımı deniyorum
allah affetsin
her iki indikatörde döndüğünde DÖNMÜŞ OLURUZ
https://i.hizliresim.com/aj1e8yh.png
Gundi nasıl yaktı milleti, çok uyardım yapma dedim endekis düşer müşer vebal alırsın dedim. Fışkırtma sezonu da bitti hergün para yerine hisse dağıtmaya başladılar, nolcak şimdi
kim ödüycek bu zararları ky komple malda kaldı heran fışkırtma gelir deye satmaya elide gitmiyor, hadi buyur burdan yak.
5460....ortalama ile long..... dönüş....
Kaldırırsa bizi kuş kaldırır. İlave yaptım 138,40 viop.
Geri alacağım elbette ama yalvarınca. :)
Dün TTRAK taki saçmalık bugün ISMEN deki saçmalık. Piyasanın saçmaladığına şu iki senetteki hareketlere bakarak daha da emin oldum. Düşmez, yükselir, burası dip vs.vs. demiyorum adamın elinde tüm endeksi 3 gün taban sonrasında 3 gün tavan yaptıracak güç kudret var canı ne isterse onu yapar ama şu an pek çok hisse senedinde saçma fiyatlamaların olduğunu düşünüyorum.
Şimdi mesela buradan çevirdi, artıya geçirdi. Düşüş bitti diyebilir mi kimse? Mesela sonra yine dünkü gibi basar mı basar.
Psikolojiyi alt üst etti.
Davranışsal finans dersi veriyor uygulamalı olarak..
saçma.. cumhurcular zaten borsadaydı, cehape kitle krize iman etmiş olduğu için her daim dolardaydı, lakin 6 aydır dolar sabit kalıp borsa x3 yapınca hasetten çatladılar, ulan bizim başımız kel mi diye son bi kaç aydır atladılar borsada mala.. bay kemale bu yüzden kıl oluyorlar -senin yüzünden düştü borsa, zarara soktun bizi diyollar, o yüzden imamov istiyorlar aday olarak
arkadaşlar az sabır çoğu gitti azı kaldı.sanırım mart ayında 7000 üzeri seviyeler bekliyorum.geçen hafta uyarımı belirtmiştim bu hafta testere haftası nakitleri koruma dönemindeyiz diye .demek ki neymiş herkesin bildiğini( pala dayı pardon bademci dayılar ) yapmazmış şimdiki bilanço beklentesi tamda hasat zamanı oluyor.
Bu işte para kazanmanın sırrı güniçi yaptığın işlem,
Mesela karakemal ve tohatlı abi günün dibinden lönkledi, eğer deptürürse çorba parasını kapar,
O degilde burada sürekli uyarı yaptım, borsa hep yükselmez gün gelir tersine döner, alıcı geldikçe verirler, kuyunun dibini ararsın dedim durdum, düşüşte 2 gün açık ve short dan kazandım, diğer 6 günde kazandığım 5 binin 10 katından fazlasını verdim, yani bile bile lades oldum :(
sabahtan beri mütemadiyen zarar yazıyorum haneye ... dün iyiydi .. bugün kötü .. toparlar zahir ..
Doğru hissede trade edersen kazanırsın ama aynı hissede benim gibi inat edersen kaybedersin tabi!, Düşüşte dahi olsa bazı hisseler yukarı yapar, örneğin dün xBank lar da işlem yapan kazandı, bugün de sportiflerin 3 ü iyi, çimentolar primli, PGSUS da diri görünüyor, mutlaka doğru tercih kazandırır!