Puahahahhahsh
Dayucuğum ben gelmiş geçmiş en iyi vuruşan day tradeci yim.
5635 rakkamı günün tepesi bence,
ekranı kapatın boşuna ceyran yakmayın, robotlar işareti koyduysa yabcak bişii yok. Birazda yarın oynarsınız artık :)
Printable View
Bozkurt yiğidi öldür ama hakkını yeme derler.Gırgır geçiyorsun ama piyasa konusunda son zamanlarda ki en sağlam yorumlarda senden geliyor.Bu hikaye genelde kötü biter ama bakalım palayı künde de tutabilecek misin?
T24
@t24comtr
·
4s
Selvi: Lütfi Elvan seçimden sonra kabinede ekonomiyle ilgili bir görev üstlenebilir
"Epistemolojik kopuş", "Heteredoks hiayesini neden yaşadı bu millet , madem Lütfü bey gelecek se neden kaldırdınız koltuktan milletin aklıyla dalga geçmeyi bırakın
Haber destekli olmayan zayıf ve satıcılı kapanan bir piyasanın.
Yine haber desteksiz zayıf ve yukardan açması,
genelde pozitif görüntü vermek amacıyla yapılan bir aldatmaca olarak kalıyor.
Mal almadan yukarı açtıklarını, mal satarak aşağı verebiliyor.
Bizim bilmediğimiz bir haber yoksa ve belirttiğim dirençleri aşacak gücü bulamazsa bu benim için öyle bir açılış...
Verdiğim dirençler aşılırsa alıcı çekeceği için durum farklılaşır.
https://twitter.com/fx_trader__/stat...33003285954563
Bu kadın ne diyor yahu ...
https://i.hizliresim.com/a9rfopf.png
Vadelilerde makaslar açılmış. Tacirler o yüzden + da gibi
+4 kapatır mı BİST bugün?
Seçim rallisine start verilmiş olabilir mi?
Yoksa fake mi?
Pek fake durmuyor...
Hiç gevsetmiyor namissiz. Yolu uzun galiba. Nereye gidecekse bu havada.
Boğacıklarımı etkilemeyin ama :)))
Ralliye devam Dıkşın Dıkşın :)))
GAPI GÖREN BASTI SHORTU SATTI MALI
boğacıklarıma destek vermek adına
Dip seviylerden lönglediğim ve rakamları paylaştığım jetonlardan gelen karla +3 den long jetonuna ek çektim
+3.50 olsunda duble zevke gelelim
haydi aslanım :)
Piyasada açıkçı olacaktı asıl GAP'i görüp açığı basan. O mazot etkisiyle %6-7 çok rahat olurdu bugün
Bakalım bugünkü GAP kaçış GAP'i olacak mı...
Esasen seçimle bir ülkede erk'in el değiştirmesi pek akla uygun değil.
Emperyalistlerin sürekli ülkelere demokrasi getirmeleri boşa değil.
Oy kullanan vatandaş;
Tarih , ekonomi , coğrafya , sosyolojiye vs hakim olmalı ki popülizm (Halk dalkavukluğu) etkisi ile tercihte bulunmasın.
Keşke bilgisayarlar ülkeyi yönetse.
Anlamıyorum böyle bir günde ZİRAAT neden satar ne güzel alanlar BABA ...
https://i.hizliresim.com/cfotnbn.png
5636......bir gurup daha long.....palanın parasını bugün alacaz big dayu......
Boğayı görünce :) Adam İspanya'da turist arenanın hemen yanında ızgaracıya girer o gün kaybeden boğardan taze billur ızgarasını ister ..afiyetle yer çok hoşuna gittiğinden üç gün sonra yine uğrar ..garson getirir lakin farklılık vardır
''Bunlar neden bu kadar küçük der '' garsona
Garson : Her zaman boğa kazanmıyor beyim ..arada matador da gidiyor
bu palaya pek güven olmaz ..arada kaynamayalım ralli malli derken :)
5000 e bir pullback yapsa daha güvenli olur..
viopta 561900 altı kalışlarda çarşı karışabilir bence :)
abka gapı görüp shortlamadıysa ben abkayı tanımıyorum :))) cigerini bilirim cigerini
tCeza almasına rağmen ismi SPK Bülteni’nde yayınlanmayan Işık Ökte ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevden el çektirdiği Mutalip Ünal’ın halka açık şirketler grubu ile ilişkisi olduğu öne sürülüyor.
Fenerbahçe'nin Sevilla karşısında tur atlayacağını söylemiş ama bilememiş!!!
linki siliyorum
çalıştığı kurum da yaptığı usulsüzlükler sermaye piyasası otoriteleri tarafından cezalandırılan Işık Ökte ve ekibini hemen kapının önüne koydu. Halka açık bir grup ile ilişkisi devam ettiği söylenen Ökte, hala sosyal medya üzerinden borsa yorumları yapmaya devam ediyor. İşbirliği yaptığı halka açık şirketlerin de reklamını yapmaktan geri kalmıyor.
Big dayu viopta ki makas fazla değil mi......
BU GECE YARISI ZAM GELİYOR
Petrol fiyatlarındaki hızlı yükselişin etkisiyle geçen hafta benzine 1,12 TL zam geldi. İstanbul’da ortalama 21,32 TL olan benzinin litre fiyatı, yapılan zamla 22,44 TL’ye yükseldi. OPEC’in kararı sonrası zam motorine de sıçradı. Buna göre bu gece yarısından itibaren motorin litre fiyatları 67 kuruş zamlanacak.