Gözüm şekerde son bir atak yapa bilirmi acaba diyor :)
Birde bu vadelide dolar niye hiç yükselmiyor :(
Printable View
Burdan artı kapatırsak bi keyif cigarası yakılır :kahkah:
ben kaçar hava güzel 8,396 shortlar
8207 den kapatıldı...
2,000 puan cebe kondu...
https://i.hizliresim.com/i75cdul.png
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
---Ey İsrail sana burdan sesleniyorum. Sen bir örgüt olabilirsin. Batının borcu sana çok ama Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sana borcu yok.
--- Hamas bir terör örgütü değildir, Hamas kendi topraklarını korumaya çalışan mücahitlerdir.
şu söz başımıza çok iş aşacak...
devreler yanmaya başladı ....
İşci abi tüp şortu kapattım, yımırtalı pideyi beleşe getirdim bugün de
Açıklamalar yüzünden hamas israel yüzünden çıktık düştük sanan varsa bıraksın viop u.
Ülkeye sıcak para girişi yok işte.Faizi 30 yaptık hala gelen giden yok.Varsa yoksa sağa sola gitmeceler falan.
Sıcak para girişi olmazsa Memed out indir şu faizler yauuvvvvvv in....Bunun sonucunu ise borsada daha evvel test ettik..
Bütün dünya rusya ile ilişkiyi keserken biz cayır cayır iş yapmışız da düşmemiş borsa bu açıklama ile mi fişi çekecekler..
Sağ elden sol el..İkisini de aynı akıl hükmediyor.
Pazartesi salı short çuları çuvala doldurdu kesti biletlerini..
Şimdi de long cuları biçiyor..
Yarın ki faiz kararı öncesi milleti nasıl soyarım ın derdinde.
Geçen sefer faiz artışlarında faiz artarsa borsa düşer abiiii cileri bi güzel soydu idi.
Bakalım yarına kimi biçecek.
Hiperenflasyonun kıyılarında geziyoruz.Her an 180 derece rota değişikliği olabilir ..Masa devrilebilir.
[QUOTE=gundwane;6602939]Açıklamalar yüzünden hamas israel yüzünden çıktık düştük sanan varsa bıraksın viop u.
Ülkeye sıcak para girişi yok işte.Faizi 30 yaptık hala gelen giden yok.Varsa yoksa sağa sola gitmeceler falan.
Sıcak para girişi olmazsa Memed out indir şu faizler yauuvvvvvv in....Bunun sonucunu ise borsada daha evvel test ettik..
Bütün dünya rusya ile ilişkiyi keserken biz cayır cayır iş yapmışız da düşmemiş borsa bu açıklama ile mi fişi çekecekler..
Sağ elden sol el..İkisini de aynı akıl hükmediyor.
Pazartesi salı short çuları çuvala doldurdu kesti biletlerini..
Şimdi de long cuları biçiyor..
Yarın ki faiz kararı öncesi milleti nasıl soyarım ın derdinde.
Geçen sefer faiz artışlarında faiz artarsa borsa düşer abiiii cileri bi güzel soydu idi.
Bakalım yarına kimi biçecek.
Hiperenflasyonun kıyılarında geziyoruz.Her an 180 derece rota değişikliği olabilir ..Masa devrilebilir.[/QUOTE]
o zaman dolaresi kaçta görürüz dersiniz?
İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin kanun teklifi TBMM Dışişleri Komisyonuna sevk edildi
Yıllık enflasyonun TCMB tarafından %60 tahmin edildiği ülkede ne kadar da artırmışız faizi, vay be...
Bu faizi artıranların yatacak yeri yok, hemen kelleleri vurula, faiz de sıfıra indirile...
Şaka maka bir yana birileri onla bunla ülkenin ekonomisinin, matematiğinin, düzeninin, sosyal barışının, yerli ve milli parasının değerinin ..... koydu ve neticede helal olsun, aferin dendi... O zaman bir şey söylemeye gerek yok...
https://eksisozluk1923.com/gote-mum-...deosu--7730868
sabah artı başlayan borsada an itibariyle mum diktik
EREGL VAKBN TOASO LONG
Bana pek bakmayin ben deliyim birazda korkusuz :)
Erdogan keske hamas ile ilgili hicbir sey demeseydi.
piyasada bamyanın hükmü, acur gelene kadardır... billie jean is not my lover
https://youtu.be/p0WoL3X-jN4?si=SgbSjLyjii3hpvwL
So take my strong advice, just remember to always think twice !
zarar eden pozisyondan kurtulmak için, ekleme yapılmaz !
ABD ve batı Türkiyenin ve RTE nin bu olayda önde olması istemiyor , dün 2 kişi serbest bırakıldı kime tşkl edildi mısıra :) garantör olmak isteyen bir Türkiye yöneticileri var teklif bile etmiyorlar , masayı sallamak için siyasi bir hamle olarak görüyorum şimdi karşı taraftan gelecek cvp lara bakılmalı.
Ağır bir grip geçiriyorum salgın olduğu söyleniyor sağlığınıza dikkat edin kolay gelsin.
Mehmet abinin de işi zor....
Bu söylemler eşliğinde araki para bulasın :)
Olan para gider...
su ortamda borsa artık dusmemelı sacma sapan rakamlar gecen sene 40 tl olan eregli hala 40 32 olan enka hala aynı vs vs
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan:
Bölgemiz tam olarak bir dönüm noktasındadır. Ya büyük bir savaşa ya büyük bir barışa gidecek
toyol ve köprü geçiş ücretlerinde yapılan düzenleme yeni yıla ertelendi
25/10/2023 14:49:43
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde 25 Ekim’den itibaren yapılan düzenleme, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Ocak 2024’e ertelendi.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun "X" hesabından yaptığı açıklamada, 25 Ekim’de alınan geçiş ücretlerindeki farkın vatandaşlara iade edileceğini söyledi.
Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) dün "Otoyol ve köprü ücretleri 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir." açıklamasıyla fiyat artışlarını duyurmuştu.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
https://www.patronlardunyasi.com/hab...u-gecti/293931
Hadi sıkıyorsa çaksınlar bakalım borsaya...
Elleri mahkum alacaklar!!
https://www.patronlardunyasi.com/hab...amlandi/294001
Ne denmiş ki bunlara..Fonun içeriği sorulunca falan..Hiç kimse sormamış mı ?..
Ne fonu imiş bu..?