yılanoğlusu fışkırttırmış,
Printable View
yılanoğlusu fışkırttırmış,
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 150 TL olan yurt dışı çıkış harcını 1000-1750 TL arasına çıkarmayı planlıyor. (Ekonomi Gazetesi)
yurt dışına çıkıp geziyormuşsunuz...
gezdirtmem...
ucuza telefon alıyormuşsunuz...
aldırtmam...
çinden arabamı alıyormuşsunuz...
aldırtmam...
ülkeyi mahmut hocamı yönetiyor...
*Bozkurt reis, tepeyi 900'e kadar genişletmek gerekebilir sanki.
Akşama kadar büüyle kapatır bence manif abi tepe kaldı artık bayram sonuna Bakacuug
11646......................Şortttttttttttttttttt.. ...Hadi bakalm.......
yine banka + holdingler ile gidiyor.
batı cephesinde değişen bir şey yok.
Morgan Stanley Bankalara rapor yazmış.
#akbnk 96
#isctr 23.5
#garan 148
236,70 ortalama ile pegasus şottttttttttttttttt................
rapor yazdıkça bizim borsayı KKM cilere teslim ediyorlar 1 milyar 250 milyon dolar çıkış oldu.
dün 2 yazı okudum gri liste ile ilgili o bile bizim borsa için hem piyasayı yapanların yönetenlerin çıkardığı katalizör olarak kullanmak için seneryo şubattan beri bunu kullandılar .
Piyasa yerliye teslim edildi gelen yabancı bunların hesapladığı gibi uzun vade değil aldı karını çıktı aynı hikaye tahvildede olacak zamanı gelince hızlı giren para hızlı çıkar üretime yatırıma gelmiyor keş alacağı paraya geliyor .
yerli ne yapıyor reutersa yetkili biri konuşma yapsın bakan çıksın ERTELEDİK diyerek gündemde ama biraz üzerinde çalışıp dediği RTE ikna ettikten sonra buradan yine önümüze bir menü gelecek.
292 : Analiz- Turkcell Hedef Fiyat Değişikliği (İş Yatırım)
Turkcell Hedef Fiyat Değişikliği
Tavsiye: AL (Korunuyor)
Hedef Fiyat: 160.67 TL
coştular maşallah...
Adını bilmediğimiz gizli yetkili kimmiş sindoma abi belli oldu mu
Bu filmin sonunda varlık vergisi gibi bir şey gelebilir. Koltuk tatlı.
Kuzu'dan okumuş olabilirim. Putin de oligarklara getirin paraları demişti.
Zamanında tatlı tatlı servet edinenlerden bir tahsilat yapılmasını bekliyorum şahsen.
Yan hisselerin hali içler acısı endeks çıkarken az düşüyorlar endeks düşünce de paraşüt
Bugün de hacim tırt.
Ralli olacaksa illa hacim lazım.
Ralli için hacime hiç gerek olmuyor, herif yeter ki ralli istesin :)
Mesela
Balat diye bir hisse var 2 gündür çok az bir hacimle tavan tavana gidiyor, iki gündür tavana az lot yazılıyorum mal neyim gelmedi
Şaka gibin amonyum nitrat.
dolar zümzüğü yemek üzere, bizimkiler dolara saldırıyor. asdasdas. :he:
https://www.bloomberght.com/morgan-t...onerdi-2354927
Bankalar için olumlu haber.
Habire banka raporu geliyor canına yandığım.
https://karikaturistan.wordpress.com...-selcuk-erdem/
Geri kalan kağıtları değerlendirmek için bim migros dan kar aldım
Yolları açık olsun
Bunlar çok iyi gitti tam tersi perişan halde olanlar var
gelmez, genele yayılan vergiler gelir.
https://x.com/FiratKozok/status/1801511753609552173
Deniz deyip umm-i derya boş alan zannetmeyin , sadece gemilerin yüzdüğü , ağaç bitki çiçeklerin yetişmediği , ev yapılamayan , fakat manzarasıyla gözlere hoş görünen , insan baktıkça mutlu olur masmavi hele birde hafif rüzgarlıysa yakamozlar felan.İnsana maddi bir değeri yok gibi görünür.Fakat Umm-i Derya denizlerde petrol doğal gaz çıkarılıyor.Aynen vatan toprakları kadar değerli şimdide güneş enerji sistemleri için kullanılıyor.Kıtalarda , toprak alanlarda yer kaplayıp yok etmektense denizlere kurulan yüzer güneş enerji sistemleri hem rüzgar hem güneş e dayalı elektrik üretiliyor.Aman Türkiyem üç tarafın denizlerle kaplı denizlerine sahip çık GAPI gabdırma , vatan toprağı ile aynı , kıta sahanlıklarımıza denizlerimize ölümüne sahip çıkalım koruyalım.
Gana, Afrika kıtasının en büyük yüzer güneş enerjisi santralini hayata geçiriyor
Gana, Bui su rezervuarına dev boyutlarda yüzer güneş enerjisi santrali kurarak bir yandan arazi kullanımından tasarruf ederken diğer yandan ülkenin yenilenebilir enerji üretimini artırdı. Proje aynı zamanda sudaki yaşamın iklimdeki aşırı ısınmadan korunmasına da yardımcı olabilecek.
Gana, günümüzde Batı Afrika'daki en büyük yüzer güneş enerjisi santrali düzeneğine ev sahipliği yapıyor. Santral, ulusal elektrik dağıtım şebekesine enerji üretmek ile dağıtmak amacıyla güneş ışığı ile hidrolik kaynakları kullanan hibrit tesisin bileşeni olarak hizmet veriyor.
Ülkenin Bono bölgesindeki Bui su rezervi üzerinde 5 megavat güç üretecek biçimde kurulmuş olan santral, güneş enerjisi panellerinin suyun üzerinde kullanılmasını sağlayarak toprağı korurken arazide ağaçların kesilmesinin önüne geçiyor. Santralin kurulumunu gerçekleştiren mühendisler, panellerin aynı zamanda suda yumurtlayan balıklar için sağlıklı bir ortam oluşturduğunu, yavru balıkların üremesine katkı yaptığını dolayısıyla rezervuardaki eko sistemi desteklediğini dile getiriyorlar.
Kaynak: Ticaret Bakanlığı Bülteni
Hep bu x12 yapıcak hisse arayışı yüzünden oldu, kim aklıma soktuysa artık kafam hep dumanlı dolaşıyorum :kahkah:
Neyise ben yemeğe gidiyorum sindoma abi herif akşam işaretlediğim tepeye geldi, burayı iyi savunması lazım, deldirirse nicki gider abka dayucuğumun :)
712 gelmiş, 722'de yazılı emir gelmemiş.
Nefsine hakim olursan kurulursun tahtına
Çala kaşık saldırırsan ne çıkarsa bahtına
Viob atasozu
Zavallı Fedoramca erdemiri gördükçe bu arkadaş için üzülüyorum az kahır çekmediydi.
Alt-orta gelir grubunun yakasına yapışmışlar zaten.
Garibanın suyunu sıktı. Daha alabileceği bir şey varsa onu da alır gerçi.
Ama işin sonunda bahsettiğim tabakaya salma salmasından başka çare kalmaz.
Ya da giderler bir stand-by anlaşması imzalar, ülkenin 20-25 senesini çöpe atarlar.
Ben bir tahminde bulunuyorum. Olur olmaz bilemem.
Bahçeli'nin bayram programında Tekir Yaylası var mı?
Temmuzda okkalı elektrik doğalgaz zammı bekliyordum. Enflasyon artmasın diye yedire yedire azar azar zam yaparlar.
Çok geri kalan buyuk kagitlarin birinde çok güzel yükseliş formasyonu var