bunlar sevgililer gününde seni aradan çıkaracaklar
niyeti bozmuşlar
Printable View
Bankalardan bir hareket gelebilir.
Bu başlığı şu anda 62 kişi okumaktadır. (6 üye ve 56 ziyaretçi)
SEL, 2ileri1geri, Denizdenizli61, el turco+, kalekale, TOKATYILDIZI470
en düşük derecede itkiselleşmeye çalışan olası bir yapı var .. 4. dalga bitmek üzere (5 dk bayrak olarak gözlemleniyor) .. bu durum olası pozitif kapanış beklentimi yükseltiyor .. ytd. . kısmet .. .. herkese .. bol şans ..
bist100 dolar bazlısı..
görüntü ortada; trendin eylül 2024 de sonlandığı çok net..
düşüş trendinde tepki yapıldı boynu büküldü geliyor aşağı..
normalde yaptığı tepki boyu kadar düşüş olmalı, yaklaşık 210 lara denk geliyor..
senaryom bu..zaman alabilir, sıkıntı yok..o zamana kadar altındayız
https://i.hizliresim.com/kx2f1kb.png
yatırım tavsiyesi değildir..
geliyoru gelmekte olan :oleyo:
katırcı abi.. veriyom momentumu makinaya. gayışı gopartayım deme :he:
:drunk:
eğer 210 civarı dolar bazlı hedef gelecekse bu yola çok sert başlamalı..
tamda o konumdayız..
kara perş.-cuma-cmt. vs ne zaman olur bilemeyiz..
ama sınırdayız gari..
pala mala bağladı.. :oleyo:
dolar bazlısına bakmak mantıklı mı..yabancı oranı çok az ama yerli alıcı da yok..beklenmiyor da..
tl bazlı kalk gidelim diyor..dolar tarafı güldürme beni diyor..uleyn kim çıkaracak bu porsayı..cinler mi çıkaracak:oleyo:
tek çare serbest düşüş..
patronlar virmem de virmem..öpmeden virmem diyor..essek gibin verecen..mecbursun ..senin istemenle olmaz bu iş..zorunan alacam
Testere piyasası kabak tadı verdi.
Endeks şu anda 26 nisan 2024 fiyatından işlem görüyor.(TL bazlı)
10 aylık enflasyon TUİK'e göre %35 ENAG a göre %70.
Yani endeks bu oranlarda iskontolu.
Şu anda da THY, BIMAS ile tutuyorlar. Tutmasalar yüzde bir milyon iskontolu olacak.
Bence endeks yukarı kıracak ama ne zaman bilmiyorum. Bu kabak tadı işlemleri yukarı teptirmenin ön habercisi.
şu ortamda testere piyasası lafı bilerek yapılıyor..yani meali şu...Patronlar mal satacak ama alıcı yok..belli aralıkta hareket yapalım..adı da testere olsun..alıcı gelirse ağzına zıçarız..
uleyn alıcı yok...sen nasıl belli aralıkta testere yapabiliyorsun..yok yok alıcı yok..yukarı çıkarsa satıcı var..
hırsızların şahı
dolar bazlı tepki bitmişken tl bazlı destek gözetmek buna itina etmek hassas emek vermek, adeta gözümüze sokmak yani onların deyimiyle testere yapmak tuzaktır bana göre..
kim bu lafı sık kullanıyorsa bilinçli yapılıyordur..
uleyn hırsız çoban..uleyn çobanların piri..çakalsın ama çaresizsin..
Karaduman gibi çöktün üzerimize dayucuğum
Sen herife hırkız dedikce endekis düşmüy ama bizim hisseler suyuniçinde kaldı :drunk:
Ben sana didim ama herif endekis mühendisi deye :)
Neyise
Sağlık mağlık olsun
Ben bugün kü şort hakkımı kullandım
Hırkız çoban ah çeksede vah vah çeksede 1 lot bile poz almam
Şu tableti bir açayım neler olmuş..:oleyo:
Tüm forumdaşlarımın Berat kandilini kutlarım.
Saygılar
kabaca 160 üstü long bölge 162 görüp düzeltme yapmış..
Şirketlerin sırtında bir de kur riski mevcut. O tarafta bir yol kazası olursa...
https://www.bloomberght.com/doviz-kr...viyede-3741577
2001 yılında bireyseller için de döviz kredisi kullanılırken, eski arabasını verip döviz kredisi ile yenisini alan,
hem eski aracından/hem yenisinden olup, üzerine bir o kadar da borçlanan biliyorum.
Midas'da ABD piyasaları için USD baz kredili işlem yaptırıyor. Kullanan varsa "aman dikkat!".
TUPRS zaten sürünüyordu...
Bu da girdi maliyetlerini arttırıcı bir etkiye neden olabilir:
"Bloomberg duyurdu: Tüpraş, Rusya'dan petrol alımını kısıtlamaya hazırlanıyor"
https://www.ekonomim.com/sirketler/b...-haberi-799770
190-207 arası karar barı..üste geçerse 50 puan alta 30 puan marj var..
TUSİAD'ın, "bence" çoğu haklı eleştirileri*, "yeni düşman bulma sevinci" yaratmış gibi.
İlgili paylaşım merkezinden;
"TUSİAD'ın ne menem bir örgüt olduğu, geçmişte neler yaptığı vb." ile ilgili bilgilendirme gelirse, forum temsilcisi arkadaşlar da, bizi bilgilendirir sanırım gün sonuna kadar.
*https://www.ekonomim.com/is-dunyasi/...-haberi-799716
Pala hıyarının malını kim aldıysa versin arkadaş. Bu ne böyle yaw.
Pala asla ky'nin kendisi ile aynı tarafta olmasını istemiyor. Yabancı gelene kadar da böyle devam eder. Yabancı da gelmeyecek gibi.
Bugün palişkoyu bende tırtıkladım, ondan afalladı ellam :kahkah: