41.15 Turkish lira
amariga batýya......
siyonizler bizi gýskanýya...
:drunk:
Printable View
41.15 Turkish lira
amariga batýya......
siyonizler bizi gýskanýya...
:drunk:
Reisim hünkârým bülücüm sen böyle yaparsan karabuluta nasýl aldýracaz. Sektör mu deðiþtirelim. Film sektörü nasýl. Senin rol hazýr. Ýki film var. Biri belgesel tadýnda diðeri ekþýnlý. Guiness rekorlarýna girmeyi ne dersin. Üç gara oðlan var çok iddialýlar üç saatte Bozkurt reisim hünkârým bülücüm pert olur deyolar.
pekko 16 ya gelirse longlarýn... :drunk:
geçen hafta niye forumlara twittera paralý askerleri saldýklarýný anladýnýz mý?
devlet eþrafýnýn en tepesinden en aþaðýsýna kadar güzelleme yaptýklarý yere bakar mýsnýz?
bankacýlýk endeksi en zirvedeyken iþaretlediðim siyah yuvarlak içindeyken borsa çok güzel olacak açýklamalarý...
https://i.hizliresim.com/r5xc00c.jpg
Cem Küçük:
"Ankara'daki mahkemenin mutlak butlan vereceði kesinleþti, Kemal Bey ya da baþkasý CHP yönetimini devralacaktýr."
https://i.hizliresim.com/k28616u.png
bu tahtayý çok trade ettim ama msý endeks dedikodusu çýktýktan sonra kenara geçtim.
takip ettiðim teknik graf msý çýkmasaydý yukarý kýracaklardý hikaye bozulunca formasyon aþaðý kýrýldý .
formasyon son düþüþle tamamlandý yalnýz pýst 100 le beraber bakýlmalý pýst 100 dolar bazlý 2.50-2.55 bölgesine sarkma hikayesi devam ediyor þuanda saatlik ve 240 dk lar yerlerde pýst 100 bu yüzden ileri geri ile çalýþýyor sistem.pýst 100 de dediðim bantlar olursa önümüzdeki günlerde kanal alt bandý 205-200 bölgesi.
Alkolün faydalarý bakýn Emlak’a hem içiyor hem kazanýyor..:oleyo:
AKBNK ta Bofa satmaya devam ediyor..
Portföy son durumu nedir sindoma ppf altýn, vb. 2026 ya kadar sakýnca yok sa
https://i.hizliresim.com/6236yk8.png
buda trade için takip ettiðimiz tahtaydý tobo vardý kýrdý yukarý daire içindeki bölgede kanal tepesinde olumsuz haber geldi 58 altý stoplos olunmalýydý , þimdi 200 günlük ortalamada tutunmaya çalýþýyor daha önceden aþaðý verdikleri için pýst 100 beraber bakýlmalý bundan sonra tahtalara düþüþ devam ederse enedkste 2.50-2.55 bantlarýna doðru 48-49 bölgesi ara destek
Adalet bakaný tunç: Türkiye bir hukuk devletidir.
https://i.hizliresim.com/2474nv9.png
22 aðustosda biraz da þansa çýkmýþ idik.
Haziran 30 da baþlattýðý trend de dolar bazlý da 3 temmuz gününe tl bazlýda 24 temmuz gününe dönüverdik. 2 ayda gittiði yerden 1.5 günde düþtü . 30 haziran tavan layarak baþlattýklarý süreçde tam 4 kere 3-4 günlük eksilerden sonra sert almýþlardý bu sefer sert aþaðý bastýlar. Kimse shorttan para kazanýyorum falan demesin bu arada.
Piyasada öyle bir düzenek kurmuþlar ki kimseye para kazandýrmýyorlar. 9000 lerde de yaptýlar millet short abanýyordu. Bir anda tavana çektiler. Dün iþlerim vardý. Telefondan bir baktým -5.
Misal bugün yarýn TVF ile ziraat hemen devreye girer. Hemen uptrick kuralý falan devreye alýnýyor. Neden kardeþim??? Býrak sert oynasýn piyasa o zaman.
Basacaksan adam gibi bas. Neden ziraat ý devreye alýyorsun. Yok alacaksýn o zaman dün devreye al düþmesin hiç . Kaðýt bazlýda saçma hareketler. Bütün bankalar eksi garan +2 falan gibi. Borsayý tamamen ekrandan çýkarmak lazým artýk diye düþünmeye baþladým.
Uzun vade yatýrým zaten saçmalýk idi de kýsa vade trade falan da adam çarpma üzerine kurulmuþ. Bugün -7 de yapabilir birileri emir alýr devreye girerse +2 de. Git barbut bas daha iyi.
16.00 dan sonraki oyuna bakalým yemek kahve molasý.
kolay gelsin.
Tabi birde demokles in kýlýcý gibi dolar duruyor baþýmýz üzerinde. Parana dolar bazlý bakmadan kimse kazanýyorum kaybediyorum da demesin. Yarýn bir kalkarýz dolar 50. Bankalar online dolar satýþý 54. Alýþ 43. Veya komple dolar satýþý yasaklanmýþ.
Hadi buyur burdan yak. Borsa gibi sonuçda TL bazlý bir yatýrým aracýnda olanlara birde oradan saplarlar. Ýyice çirkin bir hal almaya baþladý. MB baþkaný devlet tahviline yabancý çekemiyoruz borsa diyor Devletin baþý borsamýz þanlandý maþallah diyor . Bammm.
Yarýna kalmadan bugün bile emir gelebilir carttt diye GARAN çizmeye baþlar. Onu gören diðer bankalar da diplerden kalkar. Zaten gerisinde çok ciddi düþüþler yok. Bir bakmýþsýn +3 kapamýþýz. Olmaz diyebilir misin.?? Yok CHP den sert açýklamalar falan -7 kapamýþýz. Olmaz diyebilir misin ? Shortdan para kazanýyorum diyenler hadi basssýnlar parayý . Dün 35 40 dk içinde bitirdi herþeyi. son 1.5 ayý sildi attý. Tam 15.30 barýnda mý bastýn parayý aqua. Bugünkü eksiye bakmayýn dünkü dibin altýnda deðiliz.
Ýstanbul Barajlarý Alarm Veriyor: Su Stoku Yalnýzca 90 Günlük!