https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...61e2d00e7b06df
Printable View
Burada bir ukala arkadaş vardı Borsacı ben 3.5 deyince çok bilmişlik taslamıştı kar 3.6 milyon.bir de onun müridi konuşuyorlardı.
Yazdiklarini ne cabuk unuttun oyle. Daha 2 rakkami toplayamiyordun. Zamaninda yazdiklarimi hatirlatmak lazim saygisiz insana. Bak zamaninda yazdiklarimizi senin icin yukari kopyaladim.
Kar ve ciro bekledigim gibi iyi geldi. Gecen sene 1.6milyon Tl olan net kar bu sene 3.6milyon TL oldu. Asil onemli olan cirodaki artisla beraber faaliyet kari gecen sene 180bin TL zarar iken bu sene 2.7milyon TL ye yukseldi.
Arkadaslar Link in piyasa payi (yazilim ve pazarlamada) yuzde 25 degil mi?
Nasil oluyorda 9 million tl ciro yapiyor? Yani soylenen piyasa payi ile bu ciro ortusmuyor.
Bu durumu aciklayabilecek bi arkadas var mi?
Bulundugu sektorde ki yillik ciro nedir Turkiye de?
Bu güzel bilançoya reaksiyon vermemesi de ilginç değil mi ?
Evet ben klavyeye yanlış basmışım bak sen 1 ile 3 ü toplaya bildiğine göre benden akıllısın he:bravo:le bu fiyatta bu hisse de durduğuna göre çok daha akıllısın.
Bak hisse 15-16TL civari iken ne yazmissin, hafizan ve matematigin iyi olmadigi icin asagiya birebir kopyaladim yazdigini. Hisse 15-16TL iken ucacak kacacak diyen biri hisse 14TL civari iken begenmiyor. Cok garip ve tutarsiz insanlar var.