ben geçen yıl almadan bir gün önce 4 milyon lot almıştı patron amca onunla yapıyor sanırım. 9 dan buraya kadar sakin sakin bastı
Printable View
ben geçen yıl almadan bir gün önce 4 milyon lot almıştı patron amca onunla yapıyor sanırım. 9 dan buraya kadar sakin sakin bastı
KUTPO endekse zıt hareket yapmayı sever. Borsa aşağı KUTPO yukarı.. :-)
Geriyor yayı, 9 aylık 25 milyon kar bekliyorum, Nasıl tutacak buralarda, işi bilmiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün 800 bin tl islem hacmi ile yuzde 4 düşürdüler. Şimdi işlem hacmi 2 milyon tl. Düşme yok verme tahtacı alamazsın geri idamı 90 gün daha bekleriz
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu metronun sahibi var galip öztürk bu adamın forumlarda hiç ismi dönmüyor. Kaçtı mı? Bilgisi olan var mı?
dünyanın porselen devi şirketimis...pehhh birsadaki islemlerine baksan sanirsin kofteci dukkani...hele sahibi bu islerin icindeyse tam bir capsizlik...
adam 300 lotla 6 kuruş indirip çıkartıyor ben mi gerizakalıyım bunlar mı çok akıllı anlamadım. şirket yeni şirket evliliği yapmış belli ki kar iyi gelecek ne tl ne döviz borcu yok enerji sektörüne girmiş anlaşma iyi yedek akçe kısmında 125 milyon tl var. hangi küçük yatırımcı 7-8-9 dan aldığı kağıdı bu fiyattan satar ben olsam beklerim unuturum ya yapması gerekenin tam tersini yapıyor. kendisi bilir vallahi ben unuttum bu kağıdı 3 yıl da yokum
hadi bas kardeşim 4,50 ye kadar kardan zarardayım
Kardes sirketin mali yapisina cok takmayin...patronun cibiliyetine bakin...Koc neden koc oldu?KUTPO nun degeri neden super ligdeki 2 adet topcu parasi?sirketlerin capi sahiplerinin capi kadardir.kimi kurumsallasir marka olur.kimi sirketin hisseleriyle oynar ky yolarak capsiz olur.