bir dahaki değerlendirme için de vazalini hazır tutayım günü geldiğinde aranmayalım demiş..
Printable View
zaten yatırım yapmayın derecesindeydik ,şimdi nereye düştük bilmiyorum, çöp filan olmuş olabiliriz ,yeniden yatırım yapılabilir durumunu görmeye benim ömrüm yetmez, ne şanssızmışım
Gece yarısı 23;30 piyasalar hep kapalı. Pazartesi alırız ilk tepkileri ama bist için negatif olacaktır. Dolar tl için çılgın bir hareket olmayabilir ama 4.90 ile 5 tl arasına yerleşir gibi görünüyor.
Bize kriz notu veriyorlar ama biz henüz krizde falan değiliz. Ciddi manada siyasi, bu kadar peşin fikirle not indirdikleri başka ülke yok.
Biz krize doğru daralan bir borunun içindeyiz daha krize girmedik adamlar atmaları elzem olmayan adımlarla saldırıp duruyorlar.
Krize girsek papua yeni gine fiyatlaması yiyecez yani. O kadarda uzun boylu değil fiçin yaptığı miçlik.
yarınki gazete manşetleri.
yeni akit: Fitchtir git...
sabah: Fitchimin kenarı..
takvim: Fitchin fiçleri… :)
Bundan sonra bir daha 4.50 leri görmek hayal gibi olacak. Millet ohalin kalkmasını bekliyor olabilir ama ohal kalktı diye fonların geri geleceğini çok kolay borç bulabileceğimizi işlerin düzeleceğini sananlar varsa sanmasınlar. Olumlu bir beklentimiz kalmadı gibi, kötülerinde henüz yarısı satın alındı gibi.
Hayırlısı olsun hakkımızda diyelim. Enseyi çokta karartmayalım tabi, biz karamsarız gidişattan ama hiçte belli olmaz bu ülke neler gördü yıkılmadı bundan sonrada yıkılmaz biiznillah evvelllah.
Bir kaç yıl kemer sıkarız yeter ki ülkemize zeval gelmesin.
Geriye kötü bir tek Halkbank davası kaldı...
Niyetleri bozuksa orda öldürücü darbeyi vurabilirler..
(Ülkem için üzülerek ifade ettiğimi belirteyim...)
Halkbank dan sonra daha kötü ne yapabilirler ki?
Siyasi/ekonomik/diplomatik tecrit yapacak halleri yok ya....
saygılar/başarılar
ben buradan dolar short açarım çünkü pala göz göre göre para kazandırmayı sevmez..