Google cezasına Trump'tan gözdağı
AB`nin Google`a 4,3 milyar euro para cezası vermesi ardından ABD Başkanı Trump`tan adeta gözdağı niteliğinde bir yanıt geldi
http://www.fortuneturkey.com/google-...gozdagi--54560
Printable View
Google cezasına Trump'tan gözdağı
AB`nin Google`a 4,3 milyar euro para cezası vermesi ardından ABD Başkanı Trump`tan adeta gözdağı niteliğinde bir yanıt geldi
http://www.fortuneturkey.com/google-...gozdagi--54560
Ben de bir kac soru sorayim.
1. HSBC ile calisan var mi?
2. Burada premier olanin yurtdisinda avantaji olur mu?
Syg,
Banka faizlerinde bir artış beklentisi yok herhalde çoğunluk 32 ve üzeri bağlamış görünüyor, ben de öyle yaptım, salı günü bir artış olacağını beklemiyorum zaten olsa da mevduat faizlerine gecikmeli olarak yansıyor.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 13 Temmuz'da Türkiye'nin yabancı para cinsinden kredi notunu BB'ye indirmesinin ardından 11 Türk şirketinin notlarını da gözden geçirdi. Bu şirketlerden Tüpraş'ın (Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.) notunun düştüğü öğrenildi.
Dünya gazetesinin aktardığına göre, Fitch'in Türkiye'nin notunun indirilmesine bağlı olarak notlarını gözden geçirdiği şirketler arasında Coca-Cola İçecek, Emlak Konut, Başkent Elektrik Dağıtım, Enerjisa Enerji, Arçelik, Migros, Rönesans Gayrimenkul, Türk Telekom, Turkcell İletişim, Turkcell Finansman ve Tüpraş var.
Notu gözden geçirilen şirketlerden Tüpraş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Fitch'in Türkiye'nin kredi notuna paralel olarak Şirket'in kredi notunu BBB-‘den BB+'ya düşürüldü ve görünümü 'negatif' olarak belirlendiğini ifade etti.
Kaynak:Dünya Gazetesi
Kocaoğlana bile dalaşıyorlar.Döviz borcundan dolayı olsa gerek.
Son günlerde dolara aldığınız rakamlar nedir arkadaşlar? Var mı değişiklikler. 3,5 felan iyimidi?
Dolar faizi 1'in altında...Adamların parası bile dolara karşı 2 yılda değer kazandı.Eğer paramı 2 yıl önce moldova leyine çevirseydim şimdi TL bazında en az %70 getiri elde etmiştim...Ukrayna ilgi alanıma girmiyor,moldovada faizler 6-7 civarında.Ama bankacılık sistemlerine güvenmem.Ülkede herşey rüşvetle dönüyor.Yargı yok.Herşey tek adamın elinde.Belki bir yerlerden tanıdık geliyordur...