Ne girişimde bulundun bu zamana kadar bu hisse ile ilgili?
Printable View
GK' lara katıldım. Yönetim her soruya tüm içtenlikle cevap veriyor. Fakat işin sonuç kısmında sizce bizi ilgilendiren kısmı ile ilgili elle tutulur, gözle görülür,bir şey oldu mu TEMETTÜ? ve BORSA HİSSE FİYATI? Hem TEMMETTÜ dağıtma Hem BORSA FİYATIN
10-12 YILDIR aynı seviyede kalsın. E biz ne anladık bu işten. SAT KURTUL demeyin....
İskeleden klinker yüklemeleri takip ediyorum. İnşallah sonu iyi olur.
ytd.
Saygılar,
https://i.hizliresim.com/GmmPv6.jpg
BORNOVA-ÇAMİÇİ fabrika baca görünümü. Dağbaşı da kalan fabrika. Uzaktaki yeni maden sahası da Pınarbaşı çimentaşı diye biliyorum.
fotoyu kendim çektim alıntı değildir. Bilemeyenler bilsin.Şirketin değeri ile ilgili
en ufak bir kuşkumuz yok.Patron 3 usd aldı ;sanko 2 usd , bizde 0,50 usd alıyoruz.
ytd.
saygılar,
borsacılar teknik ne diyor? grafik?
Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu da yorumsuz.Öyle alta ytd yazmakla olmaz.Hele bazılarının ki hiç olmaz.Öyle bir kamyon laf edip YTD yazmakla kurtulunmaz.Bankaların bir ton kar edeceği aşikar olduğu yerde aylarca kriz edebiyatını sokaktaki Ayşe teyze yapabilir ama bazıları yapamaz. Sonra da pardon diyemez.Bir şeyi bir kez yazarsın o zaman altına YTD yazdımı belki kabul edilebilir.Ama aynı şeyleri burada aylarca aynı mealde yazınca olmaz.Bak bize hala sallıyorlar sizin dışınızda da hiçkimseye 2 çift laf etmedik.Ben bunları da hiç yazmayacaktım.Ama hala kendinize ve yaptıklarınıza bakmayıp daha düne kadar bize sallayınca mecbur bıraktınız beni burada bazı şeyleri yazmaya.
Dünyada hiçbir trader yoktur ki 10 lirada hisse uçacak kaçacak sizde faydalanın yazıp 2,3 da da uzak durun yazamaz............Yazarsa ona gün gelir 2. pardonu da yazdırırlar.Bu iş ego kaldırmaz.Önce bir kendine, kendi yaptıklarına bakacaksın sonra başkasına sallayacaksın.
Mesela bu MARBAS GEDİK kurumundan işlem yapanı ne kadar çok seviyor di mi?Dün almıyor bugün hayrına 2,66 dan alıveriyor 43 bin lot malı.Herkeste salak zaten olan biteni hiç anlamıyor hiç kavramıyor buralarda.Bana bunlardan bahsedin.Benim karnım tok bu işler olurken bunlara hiç değinmeyip anlattığınız masallara.
Kardeşim burası borsa.Gedikte alır marbaşta diğerleride satar.Ortada bir oyun varsa patron ne yapıyor en esas mesele bu.Kafasını ellerinin arasına koyupta dizi seyreder gibi seyrediyorsa,sahip olduğu şirketin ortada sıçan oynar gibi oynandığına bakıyorsa suçlu arayıp hedef saptırmaya gerek yok.
Ekspnos da senet 10-11 lerdeyken bize daha yukarılardan alıcı lazım anzer balı yiyeceğiz diyordu.demekki o da tecrübelu brokır değil.
Senin daha bu işlerde kırk fırın ekmek yemen lazım.İşte ne güzel yazmışsın yukarıda.Ama işte girdiğin konuların bir kısmının muhatapları burada.Ben hedef saptırma değil olayın göbeğine parmağımı basıyorum.Onu da bir gün inşallah anlarsın.Senle bazılarının durumu bir değil.Sen yukarıdaki yazıyı yazabilirsin ama buradaki bazıları yazamaz.
Beni de eleştir patronu da eleştir benim buna bir itirazım yok.Hatta beni daha çok eleştirebilirsin Eksipnos35 i o kadar çok eleştiremezsin.Seninde anlamadığın nokta burası.Ama bazıları puri pak kenara çekilip eleştiri yapamaz burada.Bunu da iyice anla.ve tekrar ediyorum.Lütfen kenara az çekil konular dağılmasın.Sonra dilediğin gibi yaz.Benim senle ya da yazmanla bir sıkıntım yok.