Iyide bu haber eski degilmi
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Iyide bu haber eski degilmi
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O.c lik olsun die gunluk atiyolar iste kansizlar... O zaman bizde denizbankla ilgili sikayetlerimizi sikayetvar isimli siteye twitter a tek tek yazalim... Yeni gelecek musteriler gorsunde gelmesin bu ser.fsiz....leere ac kopekler
Ne oldu herkes bekliyor sanırım ?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nibas`a dün açığa satış yasağı geldi kağıt bugün + %10 bizimki yerlerde lanet olsun size be.
Satış haberinin açıklanması için süper bir zemin endeks -2 hisse -3. Aciklada kurtul bundan daha iyi bir zemin bulamazsın zaten gitmesin diye.
Denizbank ile Deniz GYO anadan mı aynı babadan mı acaba onu çözemedim ortaklar, bilen var mı?
Baba ayrı olabilir bence
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
- Toplantı açılışı ve Denizbank A.Ş Olağan genel kurul toplantısı (bundan böyle "Toplantı") için Esas Sözleşme uyarınca Toplantı Başkanlığı'nın (Toplantı Başkanı, Tutanak Yazmanı, 2 adet Oy Toplayıcısı) seçilmesi,
2 - Toplantı tutanakları ve katılımcı listesinin imzalanması için Toplantı Başkanlığının yetkilendirilmesi,
3 - 2017 yılına ait Bilanço, Kâr ve Zarar Hesabı, 2017 yılı bağımsız denetim çalışmaları sonucu Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A. Ş. (Ernst & Young Global Limited'in üye şirketi) tarafından düzenlenen Bağımsız Denetim Raporu ile Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve tasdiki hakkında karar alınması,
4 - Denizbank A.Ş.'nin 2017 yılı net karının dağıtımı hakkında karar alınması,
5 - İstifa eden yönetim kurulu üyelerinin ibrası ve anılan istifalar dolayısıyla kalan süreyi tamamlamak üzere atanan Yönetim Kurulu Üye atamasının onaylanması,
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Türk Ticaret Kanunu'nun 409. maddesi uyarınca 2017 yılı faaliyetlerinden ötürü ibrası,
7 - Yönetim Kurulu üye sayısının belirlenmesi, Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi ve görev sürelerinin belirlenmesi,
8 - Yönetim Kurulu Üyelerine yapılacak ödemeler hakkında karar alınması,
9 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Denizbank A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyelerine ve Üst Düzey Yöneticilerine Bankamız "Ücretlendirme Politikası" kapsamında yapılan ödemeler hakkında Denizbank A.Ş. Pay Sahiplerine bilgi verilmesi,
10 - Türk Ticaret Kanunu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun ilgili Yönetmeliği ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu tarafından 2018 yılı için önerilen Denizbank A.Ş. Bağımsız Denetçisi'nin atanması,
11 - 2017 Yılı içerisinde yapılan bağışların Denizbank A.Ş. pay sahiplerinin bilgisine sunulması,
12 - 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun yasakladığı hususlar dışında olmak şartıyla; Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına; Türk Ticaret Kanunu'nun "Şirketle işlem yapma, şirkete borçlanma yasağı" başlıklı 395. ve "Rekabet yasağı" başlıklı 396. maddeleri çerçevesinde hareket etmeleri için izin verilmesi,
13 - Dilekler ve Toplantının kapatılması.