20 günlük hareketli ortalama 13,90 İş finansal hacimli düşüş yaşadık tabanda kötü kapattı.
Printable View
20 günlük hareketli ortalama 13,90 İş finansal hacimli düşüş yaşadık tabanda kötü kapattı.
Yarında taban yaşarsak başka bokluk var demektir kimsenin bilmediği yada normal düzeltmesini yaşıyor hissenin karakteri böyle derim yarın belli olur ne olacağı sonuç olarak çarpanları ucuz hisse düştüğü yerden ayağa kalkacağını düşünüyorum ytd.
Anadolu sigorta 4 tavan,Naten 4 tavan,Odaş 2 tavan Vesbe 1 tavan yaşadım.
Odaş 1 taban,Anadolu sigorta 1 taban yaşadım.Ulen iş finansal sende tavan yaşamadan taban yaşadım 1 tane tavan borcun var kulağına küpe yap yavrum bu yazdıklarımı.çarpanların ucuz olduğu sürece en büyük beklenti ralli ve tavan beklentisi olacaktır ytd.
One Day Reversal yaparsa efsane imajını bir kez daha pekiştirir.Masayı dağıtarak kartları yeniden kardı.Boşuna efsane demiyorlar.Eller havaya kıpraşanı yakarım moduna geçti.
Hisse normal düzeltme yaşamış anormallik yok demek iş finansalın karakteri böyle ytd.
23 kasımda yaşadığı zirvenin gerisinde iş finansal zaten nisan ayında 10 civarlarına sebepsiz düşüş yaşamış neyse çarpanları ucuz olduğu sürece sıkıntı yok ytd.
Haftalık,aylık ve 3 aylık takas iyi durumda iş finansal en kötü zaman kaybı olur.Kaynak İş cep ytd..
Halka açık şirketler tahsisli veya nitelikli yatırımcıya satış şeklinde borçlanma aracı ihracı;haftasonu araştırmamın neticesi.Şirketler bunu niçin yapar?..Süreç Nasıl İşler?02-2023 700 milyon ihrac içi ilk başvuru..Onay 08-2023...İlk nitelikli alıcının alış tarihi miktarı ve maliyeti ..22-05-202...100 .Milyon lot ..14.62...Harika bir takas toplama ve pemiştirme.