fiba küçük esnaf mantığında klasik bir yerli banka. arap bankaları hizmette bunları katlıyor,küçük hesaplara girdiklerini henüz görmedim. ne anlaştıysak o.
Printable View
Internetten nerede ise ücretsiz..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selam değerli üyeler
dün cumartesi olasına rağmen işyerime yapı kredi resmi kıyafetli gençbir bayan kardeşimiz geldi, ayağa kalktım hoşgeldiniz dedim oturmazmısınız dedim
(türkiyede üniversiteyi kazanana ve bitirene kadar çocukların ve ebeveynlerin neler çektiklerini ne fedakarlıklar yaptıklarını çok iyi bilenlerdenim bu nedenle yeni mezun işe ihtiyacı olan henüz hayatın en başında hayata tutunmaya çalışan gençlerin işlerini yapma heveslerini asla sabote etmem ve kendilerini ve dahi yaptıkları işleri değerli hissettirmeye gayret ederim)
neyse , yapıkredinin bankacılık ve kredi kartı ürünlerinden bahsetmeye başladı sonuna kadar dinledim vaktim vardı, söz bana gelince yapı krediyle çalışmadığımı söyledim. o anda genç hanımın yüzü bir anda değişti ve ? yapı krediyle bir husumetiniz mi var demez mi ??:p
aman kardeşim dedim nasıl anladınız böyle, geçmişte de çalışmadım ve bir husumetim oalcak kadar dahi şubelerinde bulunmadım deyince o zaman hangi bankayla çalışıyorsunuz dedi ??
ban özel kalsın efendim dedim, : ) malumunuz çok banka var rekabet had safhada ve bende nacizane kendi ticari koşullarıma en uygun bankayı bulduğumu düşünüyorum şu anda memnunum dedim (enpara ve iş bankası )
ama bizim şunlarımız şunlarımız var deyince pekala dedim not alın o zaman genel müdürlüğünüze bildirin, şu sayacaklarımı yapabildiğinizde ki eski köklü güçlü bir yapı kredi için hiçde zor olmasa gerek dedim ve
-eft/havale masraf almayacaksınız limit koymayacaksınız haftada 20 kez eft/havale yapan biriyim (en para zarar etmiyorsa sizinde etmemeniz gerekir)
-hiçbir şekilde hesap işletim ücreti almayacaksınız,vadeli vadesiz repo ve döviz/tl işlemleri yapıyorum (enpara online şube uygulamasıyla maliyetlerini düşürebiliyorsa sizde yapabilirsiniz)
- ihtiyaç duyduğumda gün içindeki nakit sıkışıklıklarımı açabilecek ufak çapta kredileri hesabıma çok hzlı ve masrafsız tanımlayabileceksiniz
aradıklarım bunlar, ve içeride tuttuğum nakit parama da piyasanın üzerinde faiz vereceksiniz ki cazibeniz pekişsin
genç bayan dinledi ve enpara mı kullanıyorsunuz dedi,:ok:
evet dedim, bu nedenle yapı kredi için bir kontenjanım yok henüz
çay için teşekkürler dedi tek kelime etmeden çıktı.
umarım işe başladığı yerde hedeflediği iyi yerlere gelir ve hayatını kazanır.
saygılarımla