CDS 500'ü geçmiş.
Gebereceğiz...
Printable View
CDS 500'ü geçmiş.
Gebereceğiz...
Happy de terketti gitti bizi...
Bu bizim eleman...Libya'da da zıçtık. Artıgın geriye sıvaması kaldı.Alıntı:
Trablus Temyiz Mahkemesi, Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'nin devlet başkanlığı seçimlerindeki adaylığını iptal etti.
Alıntı:
Transgender bayrağıSinnaTransgender bayrağı
@sinnathewmn
40 yaşında bir trans kadın olarak, 1 yılı hormon sürecinde, 2 yıldır görmediğim babama açılmaya gidiyorum.
Bana şans dileyin
Ne yazacağımı bilemedim. Bilmiyorum, görmedim, duymadım.Alıntı:
SinnaTransgender bayrağı
@sinnathewmn
·
18s
@sinnathewmn
adlı kişiye yanıt olarak
Desteğini gösteren herkes benim için o kadar değerli ki, bu konuşmayı yapabildiysem sizin verdiğiniz güç sayesinde oldu. İki kalpİki kalp
Sürecimin gideceği yerin onun için ağır olduğunu, kaldıramayacağını söyledi. Yoğun ve sert geçen konuşmalardan sonra beraber psikologa gitmeye ikna oldu.
https://youtu.be/d7fbWteYnYU
Psikologa gitmek iyi fikir olabilir...
https://www.odatv4.com/guncel/arinc-...kmazsa--222602
Alıntı:
AKP lideri Erdoğan'a muhalefet etmemek gibi bir 'içtihatta bulunduğunu' da belirten Arınç, "Beni fazla zorlamasınlar. Çünkü içtihatlar zaman zaman değişebilir" dedi.
Alıntı:
Danışmanlarının FETÖ'cü çıktığına dair bir soruya Arınç, "Ben son dönemde Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Başkanı'ydım, Milli Güvenlik Kurulu'yla (MGK) hükümet arasındaki ilişkilerden sorumluydum. 2016'nın başına kadar defalarca MGK toplantılarına girdim. Hiçbirisinde 'FETÖ terör örgütü' ismiyle bir tehlikeden bahsedilmedi. MGK'nın gündemine girmeyen bir konuyu sokaktaki vatandaşın bilmesi nasıl mümkün olacak" şeklinde yanıt verdi.
Yırtık dondan çıkar gibi çıktı yine. Yaşlı adamsın, mazallah covid falan olursun.Alıntı:
Kasım 2020'de Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın uzun tutukluluk sürelerini eleştirmesinin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sert eleştirilerine hedef olan ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu'ndan istifa eden Arınç, "Bahçeli geçmişten beri bizim dışımızda bir insan. O ne söylerse onunla başka türlü hesaplaşırız zamanı, zemini geldiğinde" dedi.
Ba ba ba...deyyusa bag deyyusa...Alıntı:
Demirtaş: Helalleşme ekonomik krizden çıkışın da anahtarlarından biridir.