Pfizer - BioNTech omikron denemelerine başladı
https://parafesor.net/pfizer-biontec...adi-25-01-2022
Printable View
Pfizer - BioNTech omikron denemelerine başladı
https://parafesor.net/pfizer-biontec...adi-25-01-2022
Kötü yada kötü niyetli insan olmak, cahil insan olmaktan çok daha problemli, toplum için daha zararlı insan demektir. Cahil insana eğitim verirsiniz yada kendisi öğrenir, ayrıca vicdanı da devreye girebilir zararı olmaz.
İlla yeni havalimanı (AVM) yapacağım dedin, belli ki hesapların var anladık, Tüm kötü hava şartlarına karşı çok korunaksız seçilen yer uyarılara rağmen İstanbul hava limanının yerini değiştirmedin onu da anladık,
Atatürk havalimanının milyarlık hazır pistlerinin ortasına hastane yapmak tüm uyarılara rağmen, havalimanında onca harici yerde hazır bina durur iken sırf pistleri tahrip edelim yok edelim bir daha kullanılmasın diye yapılan bir hareket olduğu açık değil mi, aksini söyleyecek acaba kaç kişi çıkar bu memlekette. O gün de thy yöneticisi İ.A. savunuyordu kötü hava koşullarında kullanamaz dediler, hiç de öyle değil bakın kullanıyoruz tarzında. Yani yazık bu memleketin değerlerine.
Şimdi ne oldu uçuşlar durdu, onca mağduriyet, giden servet.
siyasal islamcı haramiler kendi haramilerinin ceplerini doldurmak için ihtiyaç varmış yalanını uydurarak yeni bir hava limanı yaptılar bunuda dünyadaki emsallerinin 3ve 4 katı fiyatlarla yaptılar bunu milletin sırtına vurdular çin bu hava limanından daha büyüğünü 8 milyar euro ya yaptılar bunlar 30 milyar euro ya yaptılar uzmanlar uyardılar dinlemediler millete kabadayılık yaptılar havacılık uzmanları atatürk hava limanını 4veya 5 milyar dolar harcanarak kapasitesi onun seviyesine çıkarılabilinirdi diye görüş bildirdiler metro hattı vardı olumsuz şartlarda insanlar rahat ve ucuz bir şekilde sehre taşına bilirdi şimdikinin haline bakın insanlar aç susuz orda yatıyor yabancı yolcular protesto yapıyorlar siyasal islamcılar utanmadan atatürk hava yolunu kullanıyorlar bu korona salgınında binaları kullanmayıp haince vatana ihanetle pisti kırdılar muhalefet partileri dilsiz deliler gibi bunu konuşmuyor bu bizim paramız haramilerden hesabı sorulmalı suçlular halka hesap vermeli telekomun hesabı sorulmalı bunlar sadece bir kaçı haramilerin ülkemize verdikleri zararı çaldıklarını saysak bir günde ancak anlatılır hissemize gelirsek hava yollarını çok hareketli görüyorum yolunun uzun olduğunu düşünüyorum trade yapabilen daha iyi kazanabilir güzel trade imkanı veriyor çabuk toparlanıyor ümit veriyor siyasal islamcılardan bir yıl sonra kurtulacağız ondan sonra çok daha iyi yerlere gelecektir şahsi düşüncemdir haramiler ve caniler tanımasada anayasamızın düşünce ve ifade özgürlüğü kapsamındadır
Ya İstanbul'da dün gece otomobiller,İETT hareket edemedi siz hala siyaset pesindesiniz,millet evine ulaşamayanlar,camilerde sabahladi,birileri de balık restaurantinda keyif yaptı,bunu görmeyenler kulturlumu oluyor...
Neyse siyaseti başka yerde yapınız...
Asıl konumuz thy
NATO Genel Sekreteri;
-NATO Rusya’ya yazılı teklif gönderecek,
-Rusya ile oturup görüşmeye hazırız,
-NATO Ukrayna’ya muharip unsur göndermeyecek.
Putin kazandı. Kazanır. Çünkü strateji biliyor, hamaset yapmıyor.
Y.t.degildir.
Dow -2 ' den + ya geçti
Nato Rusya' ya bu hafta yazılı teklif sunacak.
https://parafesor.net/nato-rusya-ya-...cak-25-01-2022
İşinize gelmeyince hep siyaset oluyor niyeyse, Atatürk havalimanında hiç gereği yok iken pistin tahrip edilmesini takım tutar gibi savunmaya devam edin .
Adam hem ekonomik cahil ve yetişmem de gerekir diyor ama siyaset yapacağı yeri bilemiyor.
200 milyon yolcu kapasiteli yeri 10 bin kapasite ile karşılaştırıyor
Avrupa'da şehir dışına çıkarılması için yürüyüşler yapılıyor bu efendi düşünce hürriyeti altında ahkam kesiyor yersen
Havalimanı kapatıldı da ne oldu.sat kurtul olmaz ucuz siyaset yapacak efendi.
Sen git balıkçı da ye iç sana ne lazım büyümek nasılsa paranda var thy alacak
Bugün Yarın hisse 25 TL ye gelir mi senin batacak olan havalimanın hisse değeri
ben bekliyorum da
bu batık şirketin alım firsatı vermesini
Yatırım batırım kaçırım siyasuyyun değildir
Adam diyor ya düşünce(😜) işte...
bekliyorum
Ne güzel ozetlemissiniz
Ama önce onlar için ideoloji gelir,İstanbul rezil odu millet evine gidemedi camilerde sabahladi ,adam çıkmış Avrupa'nın en çok yolcu taşıyan havaalanıyla ovunecegine kemkum...
Almanlar kaç yıldır yapamıyor hemde bizim harcadığınız in 5 katı para kayip..
Y.t.degildir.