Erdoğan: Önümüzdeki yaz aylarıyla birlikte ülkemizin bambaşka bir ekonomi iklimine girdiğimize şahitlik edeceğiz
Printable View
Erdoğan: Önümüzdeki yaz aylarıyla birlikte ülkemizin bambaşka bir ekonomi iklimine girdiğimize şahitlik edeceğiz
Erdoğan: Kendi arkadaşlarımız arasında da faizleri yükselterek enflasyonu kontrol altına almayı savunanlar oldu
Erdoğan: "Türkiye'yi başka türlü dize getiremeyeceklerini görenler, tüm güçlerini ve imkanlarını ekonomi alanına yöneltmiştir."
Gelecek hafta önemli değil.Önemli olan ocak ayının ilk haftası.
Alçalan dipler yapıyor. Düşüşün süreciğinin habercisi. Mor siyahı aşağı kesmek üzere. Keserken fiyatı yukarı bir çekebilir, çekecektir. Önümüzdeki hafta yukarı hareketler gelebilir. Ama artık bir dip formasyonu ve morun tekrar siyahın üzerine atmasını bekleyeceğiz. Tek haneler tekrar görülebilir.
https://i.resmim.net/SdTdAc.png
Değerli kardeşim doları TL karşısında 7 kasımda halka açılmış bir hisse gibi düşün.Aç 7 kasımdan bu yana olan grafiği.Misal ocak ayında da 14 15 olduğunu düşün artık yeni grafiğimiz bu,yeni kanal destek direnç bu grafiğe göre ayarlanacak .Elbet bana göre tabi.Arjantin pezosunda dolara karşı değişim açısı 2018 öncesi tamamen farklı 2018 sonrası farklı.Sanki iki ayrı para birimi gibi değişik dinamikleri olan grafikler var.Bizde de öyle olabilir diyorum.Henüz yolun başında olabiliriz diyorum.İşin temel dinamikleri sakat diyorum
bir model de sağlık alanından türkovak olanların antikor sayısı 3 ay sonra biyontek olanların antikorundan az olursa üstünü merkez tamamlayacakmış gıdıklayarak :oleyo::oleyo::drunk::drunk: