Askerliğimi sakıncalı deniz er olarak Arsuz da yapmıştım. O zamanlar sokkan yakalamışlığım var. Çuprayı bizim İzmir de güzel Akdeniz'e kiler lezzetli. Ama yakalaması orada daha iyidir sanırım.. Rastgele..
Printable View
sizi gidi sizi...
kar görünce vuruyonuz hemen
formasyon ihlale dilirmi yada ihlal edilirse nolcak peki...:)
https://i.hizliresim.com/EygnZB.png
X30 +0,50
x70 +0,36
x100 +0,46
xbank +0,42
var mı bir yaşam belirtisi
yoksa kış uykusuna devam mı
pozların üstünde malak gibi yatıyor herif
kuluckaya mı yattı nedir
Inananilir gibi degil 12 bin 5 gun icinde aldi hic dusmeyecek gibi geliyor
Sort diger kismi bilen varsa atabilirmi simdiden tsk lar
Bugunde 134 bin ustu kapatirsa inat etmwden pozisyon kapatmali
Umudum var ama bugun eksi kapatacak
Hacı Abi, ikindi sonrası gelir gibi...
cebe mesaj gelmiş,hazine müsteşalığı nın ilk kez satışa sunduğu altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ile altınlarınızı mutlu etmek elinizde.altınlarınızı bize getirin değerine değer katalım diyor..bankanın biri
altın yükselişe mi gececek yoksa gömecekler mi
bunlar benden neden altın istiyor şimdi düşün dur.iyiki biraz altınımız var onlarıda elimizden almaya mı calışıyorlar anlamadım gitti :kahkah:
hazıra dağ dayanmaz.para lazımsa üretsinler
vatandaşın cebine göz dikmesinler
o benim kefen param nolur nolmaz
kozalaklara el attı, 3-5 puan oradan topluyor.
Uzunca bir süre silah zimmetim yoktu.😉
Bizim dönemde dağıtımla gidilen birliklerde biri güneydoğuya gitmiş olduğu için o birliğe dağıtım olan 6 kişiden 4 ü birliğine gitti. Birisi dağıtımda rapor aldı. Birisi de rapor alamamış. Ne yapsın sakıncalı olMayıs ayarlamış sürgün olarak bize gelmişti. O da birliğin kuryesiydi. 😆😆
Abartılı düşüş beklemiyorum bugünki döngü altta 108500 üste 109500 git gellere devam sonrası malum 🐂🐂🐂y.t.d
endeks vadeli 133,800 e dokunursa, bi domino etkisi görebiliriz...
zinhar ytd...:)
the tayyip "son borsa bükücü"....
size yemin ediyorum borsa satış yedi şaşırdım dedim kesin tayyip konuşuyor cnn i bir açtım tam karşmda kabile reisimiz .bir tek bu adam düşürebiliyor borsayı, yine konuşuyor ve borsa satış yedi.
Sonuçta her ülkenin bulunduğu bi sınıf var... Pazarlarını amerikan şirketlerine açık tuttuğun müddetçe, cari açık veriyosan ya yüksek faiz ya yüksek kur tercih meselesi..küresel sermaye ile iddaalaşmaya gelmez..bizim merkez bankası biraz iddaalaştı yaşanan olayların etkisiyle kurda 25-30 köpük oluştu..
D8-Coin hayırlı olsun.
şok şok şok borsanın yeterince yükselememesine sinirlenen tayyip borsaya kayyum atadı
oh meri vay meri
sen satamdan düşmedi bu gaybana
Jöleliyi inletiyorlar..😆
Kur: 3.67 (başarısız)
Faiz: %13 (başarısız)
Borsa: 108,600 ($2.95) (başarısız)
Enflasyon: %11 (başarısız)
İşsizlik: %13 (başarısız)
Toplam Dış Borç: $430milyar (başarısız)
Cari Açık: $40milyar (başarısız)
Büyüme: %5 (başarılı)
Sınıf dediniz ya, sınıfımızın en başarısız öğrencisiyiz. Karne ortada.
şok şok şok tayip vize vermeyen abd'ye kayyum atadı :==) yakın da bunları duyar mıyız ahali :)
HAcı Abi geldi galiba....
CB rakkadaki YPG rezaletiyle ilgili konuştu diye borsa düşüyor.
Varlık fonu mudur ne naneyse artık devreye alsınlar şunu.
Kendi borsamız kendi bacağımıza sıkıyor...