avrupada olsa bu karara imza atanları ipe götürürler.ondan sonra da bizi ab kapısında oyalıyorlar diyorlar...
ya kendi yavrusunu yiyen zihniyeti ab netsin??
Printable View
Vakıftaki mal kimin bilen var mı? Oyun planı ne bunların bunun üzerine düşünmeliyiz
2.35 tl den almadığını 1.10 ve aşağısından toplayıp 2.35 üstüne atıp mahkemeyi düşürürler...pay değerini daha aşağıdan toplamış olurlar.spk da bir ceza almaz...hurgz nin değeri 2006 da 4 tl idi su an 7....8 den aşağı olmaması gerekir...sadece reklam ilan gelirleri 200 _300 m civarına gelebilir...hükümete yakın bir işadamı bu adam ve kredileri ödeyebilmesi için iş verilmesi gerekir bu gazeteye...yoksa ziraatbank gazete sahibi olur....telekom gibi olmaz inş.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ay dolmak uzere.bır kac gun kaldı.Ruya mı bu yaşadıklarımız?İnanmıyorum Bu yaşadıklarımıza.
1.06 şu an .1.45 'te satmayan ben ,tukendim.
Sayın kar unut gitsin tarla aldın diye düşün; malesef Türkiye cumhuriyeti devleti muz cumhuriyetine dönmüştür. Bir aile ve etrafındakilerin çıkarı 80 milyondan daha önemli. Devlet kurumu olan spk bademlerin elinde sizde biliyorsunuz bademin dini imanı merhameti paradır, koltuktur. Sabredeceğiz. Demirören abileri emretti böyle bir karar vuku buldu. Bizim yapacağımız tek şey yürekten beddua etmek. Elbet kendilerinden çıkmazsa çoluk çocuklarından çıkar.
SPK nın gerekçesini hakikaten çok merak ediyorum...
hakim ortak değiştimi çağrı zorunlu olmalı ne olursa olsun...
iş kolu değiştimi de ayrılma hakkı tanınmalı...
hakim ortak için bistte oluşan pay değeri bir anlam ifade etmiyor ki??
yüzde kaçına sahip o sadece ona bakıyor...
yukarıdan satıp aşağıdan alarak oluşturduğu baskı ky yi satmak zorunda bırakıyor...
gerekirse bilanço kalemleri ile oynayıp karı da eritiyor.
istediği hisseye sahip olunca baskı ortadan kalkıyor ve golden cross....
ne kadar sürer bilmiyorum ama...
illa ki o düşeni kırıp üst bantta coşacaktır bir gün...
tahminim o ki 6 ay-1 yıl kadar 1.4-1.7 arası oynar...1 yıl-3-yıl arası 4-6 arası oturur...
iyi yönetilirse
:plc::thumbdown:
Arkadaşlar takas atabilecek var mı? Muhtemelen ky deki ve vakıftaki mal bitene kadar düşüp süründürecek. Ytd. Ayrıca vakıftaki mal acaba aydın doğanın mı?
bu ülkenin en yüksek tirajlı gazetesi 100 m dolar etmiyor demek...
yılda 100 m dolar kar yazması lazım....
ileride yazar belki...
ytd
Takas baktım son 1 ayda vakıf 10 milyona yakın satmış alan ise küçük yatırımcı. Değil küçük yatırımcıya mal sattırmak hala küçük yatırımcıya mal kitliyorlar gibi. Kap haberi ya da mahkemeyle alakalı ya da Sepe kadan bir haber gelmediği müddetce düşüş devam edecek gibi. Ytd . Allah bunların belasını versin
dgzete %9 yaptı gene,bugun.Biz yanlış hisse almısız.:thumbdown:
O c cocuklari 1.16 cikarip tekrar asagi basmak nedir sizin tolpunuzun allah belasını versin allah kahretsin sizi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakiftaki serefsizin mali bitmeden zor is
Demirören gazetecilik tavan oldu eğer hurgz Dede Çağrı olsaydı şimdi Hürriyet'te 3.50 doğru gidiyordu
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Namussuz ******** herifler kan emici köpekler. Vakıf taki mal doğan ın galiba; bitene kadar gün yüzü yok. Oç. Ler
Bugunde %20 gitti.Biz ne gunah isledik ?Niye bize gecti butun zarar?
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıftaki kim arkadaşlar 12 milyon sattı bir ayda. Bu pis oyunu artık midemi bulandırıyor. Sırf demirören zarar etmesin diye yapılan bu aşağılık oyun artık devlete hükümete güveni bitirmiştir. Bu adi oyundan kurtulur kurtulmaz Türk borsasında tek işlem yapmam.
Allah hepsinin belasını versin
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitince de durmaz ki...bu seferde alıcı konumuna geçer...kime satıyorsa o bu sefer ona ucuzdan satar...baskılama yapıyorlar...1 altını bekliyom ortalama düşürmek için...oraya da getirmiyor...adam bu işi biliyor...vahşi kapitalizm dedikleri bu işte...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn strateji ; davalar ne zaman başlar bi bilginiz var mı?? Bu hırsızlara karşı acaba spk önünde grev vs yapabilir miyiz? Hakkımızı bu lanetlerden nasıl temin ederiz. Parası umrumda değil ama kimse benim alınteri mi çalamaz.burunlarından getirmek istiyorum.
99 zada verdi
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu ucuza toplamak dertlerı .Başka ne olabılır ki?hurgz aşagı ,dgzte yukarı
Dertleri Demirören'in götünü yalamak . Harçlık almak. Ülke bademlerin eline geçmiş .
Doktor bu neee ...
Öncelikle maliyeti yüksek arkadaşlara çok çok geçmiş olsun dgazete uçtuğu için hürriyet ucuz kaldı iyi kötü bir tepki verir diye düşünen herkez ben dahil burda onlarda hazır alıcı bulmuşken her kademeye veriyorlar demek istiyorum ama sanki daha büyük hesapların peşindeler gibi :Sad:hacim fena allah hakkımızda hayırlısını versin herkese hayırlı hafta sonları
Daha dün bu namussuzların mal toplamadığını mal kitlediğini takasa bakarak söyledim.açık net türk borsası bitmiştir.spk denen kurum manipülasyon yapıyor mal kitliyor daha ne diyim. Burdaki parayı unutacaz mecbur yada 100 kişi Ankara da toplanıp spk nın işini düzgün yapana kadar kapısında uyuyacağız. Başka seçenek yok.
Dgzte yi borsa kotundan çıkarma kararı almış tüpçü. Beklenen bir gelişmeydi.
Demirören in borsadaki yüzü tek Hurgz olacak bundan sonra. Belki hayırlı olur.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hırsız vaaaarrrrrr!!!!
Bu nidalar sanırım işe yaramayacak.
Satılmış spk.....
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba bu durumu meclisemi tasimali, milletvekili telefonlari internet sayfasinda var, sanki sonuc alinabilir gibi geliyor
Saygıdeğer dostlar devletin bütün kurumları siyasallaşmış. Muhalefet dediğin adamların hiçbir gücü hükmü ve becerisi yok. Medya ellerinde zaten hürriyet gazetesinde onun için aldırdılar. Demirören'in babasının ağlayıp ben böyle ne yaptım dediği günü hatırlayın. O yüzden benim şahsi kanaatim tek seçeneğimiz var. Toplanıp spk nın önünde eylem yapmak. Gerçekten ciddi para kaybettim; Ama Allah'a yemin olsun para zerre kadar umrumda değil. Zoruma giden artık güzel ülkeme Mustafa Kemal'in ülkesine zerre kadar güvenim ve inancımın kalmaması. Son Son bir yılda 250.000 kişi kişi beyin göçü ile medeni memleketlere gittiler. Sırada biz varız arkadaşlar. Vatanını seven eğitimli hayatını tırnaklarıyla kazanan insanlar tek tek gidiyor. Geriye koca bir insan postası kalacak. Yazık güzel ülkeme bademlerin hegemonyasının altında titriyor.
Bunlar 1 tl den mi anlaştı? Doğan -Demirören. Spk da çanak mı tuttu demirören abisi zarar görmesin diye vakıfta 3 milyon mal kaldı ( vakıf- doğanın malı) bitince ne olacak? Artık bu ülkede herhangi bir kuruma zerre güven kaldı mı? Kafamda deli sorular.
Vakıfta kaç milyon lot vardı ki?
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 Ağustosta 27 m lot
14 Eylülde 17 m lot varmış. 14 Ağustosta 11 m sattı. Başkasından virman gelmezse 3 m kaldi
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük oyun söz konusu. Biri malı 1 liradan topluyor. Daha aşağıdan da almıyor anlaşmalı alım satım söz konusu. Spk denen şaibe yuvası da buna çanak tuttu. Maliyet düşürüp sabretmekten başka çare yok.
Beklemeye devam sabır