Yok üstadım bedelli veya Bedelsiz peşinde değilim. Sermeye oranlı hisse senedi piyasada az olduğu durumlarda dediğiniz gibi "talep olduğunda" hisse fiyatının yukarı sürülmesini kolaylaştırır. Ancak şöyle bir ikilem var. Bu işi bilen tayfa ki tabiri balina, spek mpek vs adına her ne pl dersen derinlik arıyor. Hisse sayısı az olan şirketlerde yabancı bile ortaklığa tedirgin yaklaşır. Şirket şunu yapabilir: sermayeyi arttır gücünü kanıtla. De ki ben bu işte Dünya liderlerinden biriyim. Hem üretimim hemde Arge vs ile süreklilik arz ediyorum, büyüyorum kazanıyorum. Halka da %10 hisse aç. Bak ne oluyor.
Ama bu arkadaşlarda kontrol takıntısı var. Aman bişey olmasın. Katma değeri yüksek ileri teknoloji ürün yada baz malzeme üretiyorsun ama fiyatın hiç öyle demiyor.
Sabancıdan kurtulan kendine geliyor. Burda şunu sormak lazım bunu sabancı neden yapmıyor veya yapamıyor.
Borsayı görüyoruz. Gidenler, uçanlar atmosfer dışına çıkanlar... Sırf güveniyorum diye burda çakılı kalmak zor iş. Evet bende satmıyorum ve satmayı düşünüyorum ancak gördüklerimiz insana acaba dedirtiyor...
Robot Süpürgemden
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.