Geçen Kavacıktaki gece kondulara baktım şöyle... Bir imar affı ile köyden gelen bu adam bir anda zengin olacak... Haklısınız...
Printable View
Bakın ben iç anadoluluyum geçen yıl köyüme gittim tarihi kemer yapılı taş evler yıkılmış yerine çift katlı tuğladan çirkinlik abidesi evler yapılmış ( bu arada taş evlerin bir kısmı yine Rum kökenli evler) herkezin kapısının önünde son model traktör.
Bu arada köyde tavuk yok yogurt ekmek bakkaldan kime sorsam maaş baglanmış birisi yaşlı anasına baktıgı için öteli yaşlı maaşı aldıgı için filan kimse çalışmıyor adam bahçesine domates biber ekmekten aciz hale gelmiş.
Adamlara diyorum bu evler nasıl yapıldı kredi ve ata yadigari tarlaları satarak yapıldı diyor .
Yani bu halk 1.600 TL ile geçiniyor ama atalarından kalan binlerce yıllık ev tarla hepsi talan edilerek yaşıyorlar
Şu arsaları Bi biz göremedik. Eğitim seviyesi en yüksek bölge ege ve Trakya olması Bi tesadüf, nitelikli dolgun işlere bu yörenin insanlarının girmesi bence torpil olmalı..sıkıntı yok millet uçan arabalaa binip uzaya marsa gitme planları yaparken bizde özümüze dönüp atlarla dünyayı keşfetmeye çıkabiliriz fondada diriliş oldu mu değme keyfimize..
Kardeşim bu senin dediklerin iç Anadolu da oluyor mudur bilemem ama bizim ege bölgesinde hiç Makedon, Arnavut, Bulgar, Yugoslav göçmeni kolay kolay mal satmaz.. Dediklerim İzmir aydın Muğla Manisa uşak için geçerli..umarım bu kriz egenin Trakyanın insanlarına yıkılmaz.. Sana kim söylemişse seni kandırmışlar inanma bu söylemlere..
17 Ekim Çarşamba 09:02 HAZİNE: 2023 VADELİ EUROBOND İHRACINA 6 MİLYAR DOLAR TALEP GELDİ
17 Ekim Çarşamba 09:01 HAZİNE: 2023 EUROBOND İHRACINDA SATIŞ TUTARI 2 MİLYAR DOLAR, TALEP SATIŞ TUTARININ 3 KATI
17 Ekim Çarşamba 09:00 HAZİNE: 2023 VADELİ EUROBOND İHRACINDA GETİRİ YÜZDE 7,5
Ha rumdan kalan tarlalar ifadesi kurtuluş savaşı vermiş atalarımıza çok büyük bi saygısızlıktır.. O topraklar kimselere rumlardan kalmadı o topraklar kan dökülerek elde edildi bu saygısız söylemin için seni kınıyorum
2019 yılının sonunda ilk resesyon sinyalinin zayıf ta olsa geleceğini düşünüyorum. O nedenle FED tüm faiz rezervini 2019 sonuna kadar oluşturmak isteyecektir. O nedenle de biraz hızlı gittiğini düşünüyorum. 2020 yılında o nedenle faiz artışı göremeyebiliriz diye düşünüyorum.
Miles&Miles bende vardı (garanti bankasından). Yıllık 250-300TL aidat istemeye başlayınca iptal ettim. Uçak bileti olayında ise son 2-3 yıldır garip bir durum vardı. Avrupa'ya bir bilet sordum millerle 650TL vergi çıktı. Bir de baktım aynı bileti başka bir hava yolundan bilet bedeli dahil 600 TL'ye alabiliyorum. Ayrıca düşük mil ile sunduğu bazı yurt dışı noktalarda kapasite dolu diyordu. Ama normal bilet almak istediğimde aynı tarih ve aynı uçak bomboş gözüküyordu.
Tokatçılık yapmaya başladıklarına karar verip kartı 1-2 sene önce iptal ettim.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...28#post2379728
a.s yalancılara bayılıyorum 8 den aselsan ha 31.25 likleri nerene soktun hemde full
:ss::ss::ss:
ekim sonuna kadar yokum dedim ama sanırım kasım sonuna kadar böyle komik adamlar yazmadıkça yazmamaya devam kazandığım dolarların bir kısmını euro yapıp benelüks-paris gezisine gidiyorum kasımda bilginize :whistling::whistling:
Bir helikopteri "Atak" sanirim, 10 tir bugdaya satan salaklar var memlekette!:dvr:
yüzlerine değilde götlerine vuruyorum yalanlarını güzel oluyor
O nesil maalesef geçmişte kaldı. Göç ile ilk gelenler ve onların çocukları çalışkandı, sonraki nesile ise dedelerinin kazandıklarını çalışmadan tüketmek kaldı. "Yarın kahvaltıyı İtalya'da yapalım" diyen bir aile tanırım, şimdi aile reisi komi olarak çalışıyor. Eğitim seviyesi de giderek düşmekte. Eğitimli insanlar Trakya'dan kaçmaya başladı.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...92#post1956492Alıntı:
dede bu forum olmazsa bunalıma girersin. Hergün düzmece bunu burdan aldım burdan sattım aha stopladım aldım aşşağı verdim yukarı diyip duruyorsun. Yav madem tek sosyal olayın burası sana bir öneri veriym kirala bir pazar tahtası tekstilcilerden al parçabaşı malı 5 ten yapıştır 10 dan. Ne grafikle uğraş ne teknikle
sanki kendini tarif etmişsin
:kahkah::kahkah::kahkah:
maliyetede karar verememişsinAlıntı:
Maliyet 32 hedef fiyatım 40 aradaki farkı karşılarsan
Neden olmasin
32 mi 31.25 mi:)
arada ne zaman maliyet düşürdün:whistling:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...67#post1849967
Ayhan 53 ve bir kac kisi 7 lerden cok dolar aldirdiniz millete 10 olacak diye vicdanen rahatmisiniz.
y.t.degildir..
Bence rahattırlar...3.80 ve altından da çok aldırdılar çünkü :he:
5.71 şimdi...İyi getiri 6-7 ayda...
Başkanım takılma boşver bunlara bunların hepsi aynı terane mb.ateşle oynadı dolar sattı düşürdüğünü zannediyor millet şimdi daha çok al.almaya başladi
la oğlum bi karar ver kaçtan aldın
hectoral altında kıdemli üye yazıyor yaAlıntı:
22-02-2018,
hectoral Kıdemli Üye
Asels sayesinde hiç alışkın olmadığım aptalca hareketler yapaya başladım. 2 gün evvel 32,6 tan çıkıp bir daha bakmadım. Sonra akşam baktığımda 31,32 kapattığını gördüm ve iyi hamle yapmışım dedim. Dün 31 50 gibi almayı hayal ederken 32,34 ten zor aldım. Zor aldım ama ordan da yukarı gitmedi akşama kadar. Bakalım bugün neler olacak. hayırlısı olsun.
yönetimden rica topiğine yazayımda yalancı üye yapsın altındakini:)
bunlar arka arkaya mesajların :)
Kimse kimseye birşey aldırmıyor ki. Kafasına silah dayayıp zorlamıyor...Herkes fikrini söylüyor burada..
Adı üzerinde "forum" burası.
bana bakarak dolar alan salaktır benim eski forumda 2 yıl önce doalra 2.80 den girdim yazımıda bulursunuz al satlarla doalr olarak arttırımda yaptım son satışım 56 larda alış ortalalamam 6.33 lerde sence bana bakıp 7 den doalr alan avrmıdır. kaldıki 7 olduğu gün ben foruma bile yetişememiştim
dolar hedefim 10 tarih mart nisan sonu
ha bu lafıma göre doalr alırsan sende salaksın
ben aldım bekliyoru girende çıkanda bana
ama benim dememle doalr alırsan sadece giren sana olur
Boş konuşma başkan,
41,25 teki sattıklarımızın sana ekran resminimi atalım. 47 den söndükten sonra 31,25 ten tekrar aldık var sen hesapla maliyeti. Sen sendekileri nasıl çıkaracan onu düşün ;)
Çok merak ediyosan, aselsanın arşivdeki başlıklarınıda araştır. bulursun orda.
31.25 den aldım dediğin şeylerin öncesine bakan herkesi salak sanma bu forumlarında hafızası var
bende sıkıntı yok çıkartmıyorum keyif alıyorum belki hadi canım naş aselsan topiğine yada aslan topiğine oradakileri kafalamaya devam
aslandak,i muhabbetlerine hiç girmeyeceğim
aldırmadılar. milletin eline verdirdiler. Bunlar, bir kesimin maşası. Burda akşama kadar ülkenin başkanına, hükümete sallar, milletin beynini yıkar, istedikleri yerden istedikleri kadar dolar çakarlar. Gerçekten bunların lafıyla yatırım yapan salaktır. Başkan haklı.
7den dolar değilde 263 den gram altın aldım baya.Uzun süredir de seçimden beri 183 190 203 263 sonra düşüşte 243 247 falan her rakamdan altın alışım var.Aybaşı az bişi para gelecek 227 falan yakalasam çok iyi olur.Ben ortalama kaça geldi diye hesap bile yapmadan sürekli gram altın alıyorum.Çok da rahatım,matematiksel olarak suni işler tutmaz,bizim para değersizleşecek.Burada dolar alan çoğu arkadaş ta trade falan yapmıyor ki bir nevi sigorta yaptırıyor gibi,yani kasko trafik sigortası falan gibi bişi.Malum bizim ekonomide kaza riski tavanda,şöför arabayı kullanmayı hem bilmiyor hem hızlı kullanıyor.Ha yanılmışımdır borsacı arkadaşlar,faizciler,emlakçılar kazanır onların da allah kazançlarını artırsın.Herkes aklı kadar ekmek yer finansal piyasalarda.Doğru düşünen kazanır düşünmeyen kaybeder bu kadar basit:)))))
Yav zarar etsemde borsada ediyorum. yastık altında dolar tutmayıp, ülkemin şirketlerine yatırım yapıyorum. Forumlarda zaman zaman zarar edip serzenişte de bulunabilirim bunlardan sanane ? Senin gibi boşmuyum, oturup, nerde ne nane yemişsin çıkarıp dökeyim buraya işim var gücüm var. Hadi bak işine.
Konuşsun dursunlar nisan sonu 11 TL.
17 Ekim Çarşamba 10:54 ODD: OTOMOTİV ÜRETİMİNİN BU YIL % 5 DARALMA İLE 1,59 MİLYON ADETE İNMESİ BEKLENİYOR
17 Ekim Çarşamba 10:52 ODD: GEÇEN YIL 980 BİN OLAN OTOMOTİV PAZARININ % 38,8 DARALMAYLA 600 BİN OLMASI BEKLENİYOR