52,7 milyar tl 2022 net kar.
Toplam kapsamlı gelir:64,7 milyar tl.
piyasa değeri 69,6 milyar tl.
Bankalarda oynanan oyunun göstergesi.
Printable View
52,7 milyar tl 2022 net kar.
Toplam kapsamlı gelir:64,7 milyar tl.
piyasa değeri 69,6 milyar tl.
Bankalarda oynanan oyunun göstergesi.
2023 yılında bankalar çok iyi temettü dagitacsklari
Yapı Kredi Bankası, hisse geri alım programı başlatıyor
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Bankamız Yönetim Kurulu tarafından; Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin faaliyet gösterdiğimiz sektörlere ve Türkiye sermaye piyasalarına yansımalarının bir sonucu olarak Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'nin Borsa İstanbul'da oluşan değerinin Bankanın gerçek performansını yansıtmadığı değerlendirilmiş olup, hissedarlarımızın yatırımlarının değerinin korunması amacıyla;
Türk Ticaret Kanunu'nun 379'uncu maddesi, Sermaye Piyasası Kanunu'nun 22'inci maddesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-22.1 Geri Alınan Paylar Tebliği ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14.02.2023 tarihli kararı çerçevesinde;
a) Esas sözleşmenin 10'uncu maddesi kapsamında Banka paylarının Borsa'dan geri alım işlemlerinin başlatılmasına,
b) Geri alıma konu edilebilecek azami pay tutarının Bankanın 85.000.000 TL nominal değerinde her biri 1 kuruş nominal değerinde 8.500.000.000 adet pay olarak belirlenmesine,
c) Geri alım için ayrılacak fonun, Banka'nın mevcut kaynaklarından karşılanmak üzere, en fazla 750.000.000 TL olarak belirlenmesine,
d) Yönetim Kurulu kararı ile yürütülecek geri alım işleminin, yapılacak ilk genel kurul toplantısı gündemine alınarak, genel kurulda pay sahiplerinin bilgisine sunulmasına,
e) Geri alım işlemlerinin iş bu karar tarihinden itibaren 15.05.2023 tarihine kadar olan sürede gerçekleştirilmesine ve geri alıma ilişkin konularda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine
karar verilmiştir.
hadi be....
Ykbnk bedava çok düşüş yaşamış portföyde yerini aldı.
1 bardak çay parası değil 1 Lot ykbnk hissesi satan niye satar şaka gibi.Boru değil gerçek yapı kredi bankası bedava.
ykbnk yı alıp diğerlerinde basıyorlar....y.t.d.
WC ihtiyacı 5 TL yapı kredi bankası çift hane bile değil. Ben bekliyecem zamanla daha iyi olacaktır.
30 Aralık ykbnk 2022 yılı kapanışı 11,81 bugün kapanış 9,27 zirvesi 12,90
2023 yılında ne olacak temettü?temettü öderse iyi olur zaten bedava.
xbank 4,056,96 bankacılık endeksi ykbnk için olan bu endeks.Borsada kalıcı yükseliş olması için banka hisselerinin yükseliş yaşaması gerekir borsa yeni zirvelere yükseliş yaşasın.Temelciler Akbank hissesini beğeniyor fakat Ykbnk beğeniyorum yarış başladı :)
Pazartesi ykbnk hissesi düşüş yaşayabilir daha önce yazmıştım hissede beklemeye devam satan niye satar normal değil.
Ykbnk cimri davranmayın açıklayın temettü oranını bak Akbank açıkladı neyi bekliyorsun.
Bankacılık endeksi bu seviyelerde kalamaz.borsa kalıcı yükseliş yaşarsa bankalarla olur.
Keyif almak lazım boru değil Yapı Kredi Bankası :)iyi kapattı seansı.
Dün ve bugün de iyiydi ykbnk her şey yolunda iyi.
Ykbnk daha iyi İsctr den bankacılık endeksine daha uyumlu şuanda Ykbnk ve Akbank iyi bankaların ucuz olmasının yanında bankacılık endeksi de ucuz durumda beklemeye devam temettü açıklanırsa iyi olur.wc ihtiyacı 5 TL başka ne yazılabilir bilemiyorum.
Xbank 4,400 %1,17 Ykbnk 10,11 %1 yukarıda her şey yolunda.
Yollasana mubarek su kar payini
İş bankası yolladı sıra Ykbnk da açıklayacaktır temettü oranını sabır çekiyoruz bunlar nasıl genel müdür ?Patron niye sormaz o da ayrı konu yahu arkadaş açıklayın insanlar önünü görsün nasıl mantıktır?
Uzmanlar şunu söylüyor bankalar önümüzdeki dönemde aynı karları açıklayamaz diyorlar haklı olabilirler fakat yapı kredi bankasının ucuz olduğu gerçeğini değiştirmez daha önemlisi xbank endeksi 4,445 ucuz ve borsa ciddi yükselişler yaşayacak bankacılık endeksiyle olur diğer sektörler borsayı yeni zirvelere götüremez çok önemli değil uzmanların ne söylediği gerçek olan dolar bazında yapı kredi bankasının bedava olduğudur.En çok beğendiğim banka yapı kredi bankası.
Kafamdaki hedef fiyat 20 civarları fakat dolar bazlı düşünürsem 40 civarları bu yazdıklarımın gerçekleşmesi banka endeksine bağlı çok önemli değil bist 100 ne yaptığı önemli olan banka endeksidir.
Mantıklı olan yükseliş yaşaması 10,50 civarlarına kalıcı olması Ykbnk bu hafta için.Maliyet 9,26 aslında ağırlığı arttırmıştım fakat cuma günü satış olunca biletini kesip gönderdim iyi maliyet 9,26 dolar bazında bedava.
Temettü açıklamasını bekliyorum Yapı kredi bankası en kötü 0,50 kuruş temettü iyidir bana yeter.
Ayrıca Ykbnk banka hissesi İş bankası holding banka değildir bankacılık endeksi bedava durumda yapı kredi bankası ilk hedef 15 civarları mantıklıdır 3 aylık zaman diliminde haziran ayı ortası doğru olandır.Bank of America 12,25 hedef fiyat vermiş nah sana türk borsası kapansın o zaman verdiği fiyata bak :)çakalın önde gideni banka endeksi kafayı kaldırdı hemen bankalarla ilgili hedef fiyat veriyor umarım tüm yabancılar defolup giderler hiç payları kalmaz.
İyi kapattı seansı yapı kredi. Xbank 4,741 %8,21 prim Ykbnk %8,92 prim.
Meral Akşener masaya geri döndü Kemal kılıçdaroğlu Cumhur başkanı adayı hayırlısı olsun.Borsa yarında yükselişe devam eder Ykbnk önü açık fakat hala temettü açıklanmadı sabırla beklemeye devam.
Temettü için sosyal medyada 0,18₺, Bloomberg terminalinde 0,11₺ gibi fiyatlar konuşuluyor, iscrt nın bile 0,83₺ dediği yerde inşallah bu kadar düşük olmaz, 1,2m kar açıklayan glcvy bile pay başı net 1,93₺ açıkladı
O zaman hiç temettü vermesin bedelsiz versin daha mantıklı bir şeyler yapmak zorunda açıkladığı kardan dolayı yüksek enflasyon devam ediyor fakat iyi niyet olmadığı belli hala temettü oranı açıklanmadı tarih belli değil yada bedelsiz neyse sabırla beklemeye devam ykbnk bedava daha önemlisi dipten dönüş yaptı ve dip seviyesi yükselmiş olması gerekir en kötü dönemde seçim belirsizliğinde maldayım umarım orta vade de yüksek primleri görürüm ykbnk hissesinde ve xbank 4,723
YKB Nisan vade 60-65 kuruş ,Garanti Nisan vade yaklaşık 145 kuruş eksik fiyatlanıyor. Kar payı ödemesinin kaç olacağını piyasa biliyor. Yakında yukarıdaki rakamlar resmen ilan edilir.
Teşekkürler düşüncenizi yazdığınız için Xbank 4,978
Keyif almak lazım Ykbnk ve banka endeksi rallinin tadı :) enflasyon muhasebesi bak sen o işe :)Wc ihtiyacı 5 TL bir bardak çay 20 TL bu fiyatta banka hissesi olmaz gülerler ykbnk dolar bazlı zirvesi bende kalsın.
Enflasyon muhasebesini söyleyen uzmanlar banka hisselerinden bir şey olmaz diyorlar ne yazım yahu eski hissem Odaş forumunda temelciler dayak atacaktı bana forumda şaka gibi keyfini çıkarmak gerekir.Kahvede 1 bardak çay 20 TL = YKBNK temel analiz. Doğrusu budur zaten hisse büyük hareketinin içinde izlemeye devam.
Cimri yapı kredi bankası hala açıklamadı temettüyü neredeyse musluk suyu için diyecek şaka gibi :)o yüzden borsa gelişmiyor bu banka genel müdürlerinin alayının değişmesi gerekir sanki kendi cebinden çıkıyor temettü parası neden hala açıklanmadı genel seçim arifesindeyiz lakin üst düzey yöneticiler neden böyle pislik yapıyor özellikle yapı kredi bankası genel müdürü.Boş dünyada yaşıyoruz eleştiri almayın yahu.Birde yazarlar en kurumsal koç holding diye hadi oradan en kurumsal Saholdur.Bankalar içinde ilk temettüyü Akbank açıkladı.
YKBNK – Yapı ve Kredi Bankası, 20 Mart’ta pay başına brüt 0,94 TL temettü ödeme kararı aldı. Temettü verimi %8,1
İyi oran açıkladı ben 0,50 kuruş yeter demiştim ykbnk.
Zirvesi 12,90 ykbnk xbank ralli devam ediyor
yapı kredi bankası işbabkasından 1 kuruş fazla temettü veriyor f/k sı ve pddsi işbankasından daha düşük öz sermaye karlılığı daha iyi ancak mayası bozuk yatırım ortaklıkları adi ler iş bankasını 14,59 tl ile fiyatlarken yapı kredi bankasını 11,66 tl ile fiyatlıyor.. bu dev uçurum nedendir bu yaman çelişki nedendir?bu konuda bir bilen varsa lütfen bir kaç satır yazarsa milletin yüreği ferahlar.