Sayın karamizah nerelerdesin görüşlerin nedir senin çerçeveden nasıl görünüyor..
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayın karamizah nerelerdesin görüşlerin nedir senin çerçeveden nasıl görünüyor..
Sayın karamizah görüşün için Teşekkürler
var bir umudumuz bunda ya, hayırlısı..
https://i.resm.im/pzUgQUJ.JPG
Sayın sevenhill umut var diye sabırla bir senedir bekliyoruz zaman geldi diye düşünüyorum
Sayın sevenhill Eylül'de güzel yerlerde göreceğiz
çok düştü diye nugyo hissesi alacaktım kararsız kaldım. Zararda olan arkadaşlar için umarım bir an önce düşüş biter ve yükselmeye başlar.
Öyle bir düştü ki herkesin maliyet yukarida
Hep aynı senaryo. Vur kafasına, bürüt takas gelince de uçur. Tahta, oyuncak gibi oldu birilerinin elinde
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar vurursa vursun para kazanmak istiyorlarsa eli mahkum sayın karamizah
Durum iyice vahimlesiyor. Daha once yaptigi gibi cok ocaklar sondurecek gibi. Mal kitleyip duruyo. Sahipsiz tahta rüzgarda giden dümensiz gemi gibi.
Brut bitene kadar düşer tahminim 5-6 liralara kadar duser 25 kasimdan sonra 10 lara cikar talep cok olursa mal iteleyip tekrar duser. Benim ongorum beni baglar.
NUGYO günlük, İs Yatırım gömmüş,
https://i.hizliresim.com/8w6clb5.PNG
Patron mal satım para lazım diyor..
NUGYO günlük, gömme işine Deniz Yatırım da eklenmiş,
https://i.hizliresim.com/kqdss24.PNG
03/12/2021 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamasında açıklama kısmında NUROL GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak sehven 3.272.437 TL nominal olarak beliritilen işlem tutarı 3.800.516,46 revize edilmiştir.
Özel Durumlar Tebliği (II.-15.1)'nin 11. Maddesinin açıklama yükümlülüğü, uyarınca kuruluşumuzun ortak olduğu Nurol GYO A.Ş. deki hisselerine ilişkin satış işlemlerine ait detaylara aşağıdaki tabloda yer verilmiştir.
02/12/2021 tarihinde NUROL GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak 8, 46-8,91 Fiyat aralığından 3.800.516,46 toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca / ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım / oy haklarım 02/12/2021 tarihi itibariyle %7,746 sınırına ulaşmıştır.
Sayın karamizah obo gerçekleşti tobo ya ne zaman geçeriz..
Sayın karamizah aynı düşüncelerdeyiz geçen senede bu zamanlar 5.90 dan dönmüştü 2.3.4 aylar güzel yerlere geleceğini düşünüyorum
Sayın karamizah Gördüğüm kadar kimse mal satmıyor bir cepten diğer cebe aktarıyor geçen senede aynı oyunla 5.90 kadar çekmişdi ocak ayında yükseltmişlerdi yine aynı senorya bürütten sonra yükseliş devam eder..
Şirketimizin 28/12/2021 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında;
1) Şirketimizin 400.000.000,00-TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, her biri 1,00-TL nominal değerde paylardan oluşan toplam 310.200.000,00-TL olan çıkarılmış sermayesinin, mevcut hissedarların rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak, nakden, tamamen ve her türlü muvazaadan ari olmak üzere toplam satış hasılatı 170.000.000,00-TL olacak şekilde, Borsa İstanbul A.Ş.'nin 30/12/2015 tarih ve 04.PRO.03 kodlu Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatına göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına,
2) Artırılan sermaye tutarını temsil edecek payların tamamının halka arz edilmeksizin, tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye ("Nurol Holding") Borsa İstanbul A.Ş. pay piyasasında toptan satış işlemi yolu ile satılmasına, bu amaçla düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") başvurulmasına,
3) İşbu sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek, toplam satış hasılatı tutarı 170.000.000,00-TL'ye karşılık gelecek fonun nominal sermaye bedeline denk gelecek B grubu payların imtiyazsız ve Borsa'da işlem görebilir nitelikte olmasına,
4) Her biri 1,00-TL nominal değerli payın satış fiyatı Borsa İstanbul A.Ş.'nin 30/12/2015 tarih ve 04.PRO.03 kodlu Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedür'ünün 7.1. maddesinde yer alan esaslara göre belirlenecek baz fiyattan ve nominal değerden aşağı olmamak üzere belirlenmesine,
5) Bu çerçevede, ihraç belgesinin SPK tarafından onaylanmasını takiben, ihraç edilecek payların ilgili mevzuatta belirlenen sürelerde satılması hususunda, belirlenecek bir aracı kurumla sözleşme imzalanmasına,
6) Sermaye artırım işlemlerinin gerçekleştirilmesi, gerekli izinlerin alınması, işlemlerin ifası ve başvuru işlemlerinin tamamlanması için 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili tebliğ ve mevzuat hükümleri çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulu, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., Borsa İstanbul A.Ş., İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş., T.C. Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğü dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmaksızın ilgili her türlü merci ve kurumlara gerekli başvuruların ve bildirimlerin yapılması ile ilgili Şirket yönetiminin yetkili ve görevli kılınmasına;
katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
Nurol inşaat satmaya devam ediyor olabilir. Bu akşam yine kap gelebilir. Elinde kaç lot kaldığı ve kalan lot sayısının yüzdelik miktarına göre alış yapmak mantıklı olacak. Şahsen 5 altına gelmesini beklemiyorum.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.37 son alımımı yaptığım yer. Patron satışı bitirdiyse oralar dip olabilir. Tepki yükselişi yapıyor olabilir. Temkinli de olmak lazım
Benim görüşüm 5.33 dönüş yeriydi 6 üstü bizimdir
Patron satışı bitti bence. Yalnız daha önceki Nurol bankın sattığı hisseleri yerine nerelerden koyacak onu düşünmek lazım. Sattığı oranlardan daha ucuza toplamak isteyecektir. Kar satışları 6 üstüne atmasını zorlaştıracaktır. İkili dip çalışması da yapabilir.
Bir sürü değerleme raporu göndermişler ama bir tanesi çok ilgimi çekti:
14 no'lu parsel üzerinde yer alan E Bloktaki toplam 87 Adet Bağımsız Bölüm
31 Aralık 2021 tarihli Değerleme raporuna göre toplam değer: 287.638.000,-TL
https://i.ibb.co/mHd80yw/Whats-App-I...t-21-14-15.jpg
9 aylık bilançonun faaliyet raporundaki 31 Aralık 2020 tarihli rapora göre toplam değer: 287.484.000,-TL
https://i.ibb.co/kDmy7WW/Whats-App-I...t-21-18-02.jpg
87 adet bağımsız bölümün değeri sadece 154.000 TL mi artmış, ben mi yanlış görüyorum?
Bilanço açıklanıp bürüt kalkana kadar bir şey olmayacak gibi bundan. Ya topluyorlar, ya da hala pahalı.
Geçmişe dönük oldukaç sayfa okudum ama bir analize rastlayamdım... EKGYO nun bile 0,6 civarında piyasa defter değerine sahip olduğu bir sektörde 7 piyasa değerinde bu şirketi almaya iten nedir sizi... bilançolara yansımamış gizli bir değer varlıkmı var... neden sahip olduğu varlıkların 7 misli yükseğinde değerden işlem gören bir gyo da yatırımcısınız? temel bir beklentisi varmı yoksa sadece çok düştü kesin yükselir düz mantığımı?? bilen arkadşlar bilgi verirse sevinirim...
18 civarına giderken de aynı değerlere sahipti. Hisselerin çoğunda buna benzer spekülatif hareketler oluyor. Zirveden çok düşmesinin de insanların radarına girmesinin etkisi var tabi.