Az önce kontrol ettim, Gerçekten de 1.70 dokundurmuş.. Haftaya ilginç hareketler bizi biz bekliyorr..
Printable View
162 direnci gecildi,paralı otoyola çıktık..acikcilara duyurulur.
Pahalı pahalı diye garip garip yazılar yazıp milletin kafasını karistirdiniz aylarca. Portföy değeri olan 170 e dokundurdular.
Ne pahalısı.
Oyun daha yeni basliyor.
[QUOTE=magnetic;3990539]Ben ce sadece 1.70 e dokundurmadılar:))[/QUOTE
Aynen )))
Katılıyorum size...
Ellerinde kağıt olmadan yazmayı sürdürdüler,
yok açığa verirmiş yok pahalıymış vs.
Hele biri vardı daha kağıt 125 ken pahalı demişti..100 altına gelirse alırım demişti..
Bende şimdi diyorum ki biraz daha bekle 200 nin altına gelirse alırsın....
Yahu arkadaşlar ben şu anda albarakadayım,ona kafa patlatıyorum,onla uğraşıyorum,borsacının kazanmasını ben istemezmiyim,her kağıtda herkes kazansın,şu kağıtda bir liram yok,albarakadan kazancımı alınca gümüş alacağım gelecek yıl mart ayından sonra bir yıl hiç bir kağıdı almam.İşyat hakkında bilgiler paylaştım iki yıl didik didik incelediğim her gün tahtasını izlediğim kağıt hakkında iyiniyetle düşüncelerimi yazdım yoksa banane.Fikrimi soran olursa, yazdım zaten net aktif değeri üstü pahalıdır açığa satarım,bana kızacağınıza net aktif değeri üstünde ben de açığa alırım deyin borsa iddiadır biri kazanır biri kaybeder.Bu kağıtda cidden daha fazla paylaşım yapmak isteniyorum,bana atfen yazılmazsa benden rahatsız olacağınız yazılarımı topikte görmezsiniz.Hoş ben cidden şu anda kağıtda olsam benim gibi kağıdı bilen biri gelip fikirlerini yazsa hiç kızmazdım.Ben bazı arkadaşları cidden çözemiyorum,hakaret yok yok bişi yok sadece analiz niye kızıyorsunuz ki.
Sayın hkm yzdıklarınizda tabiki sikinti yok sizin fikriniz nasıl bi ihtimalse zıttı degerlendirmelerde o oranda ihtimal.
Affiniza siginarak yazmak zorundayim artik, tepki aldiginiz nokta ben bilirim ben bilirim tavirlariniz. Tmm hissede bi rutin olabilir. Gecmiste boyle oldu diye gelecektede herzaman boyle olmaz. illaki kirilim noktalari olur. siyasette ekonomide hayatin her alaninda olur. Olmazsa sikinti olur zaten. Hissede yasadigimizda budur illaki yeni rutinini bulacaktir hep boyle gitmeyecektir ama bu sizi haklida yapmaz haksizda. 2019 Temttuden sonra yaklasik 3 ay sonra .90 kuruslari gorunce satip vadeliye gecip kalan 8 10 ay vadeli alip twmettu sonrasi tekrar .80 kuruslardan almanin hesaplarida yapildi bu hissede. neden ?cunkü satanlar siz gibi dusunup hissenin bi istatistik egrisi var bi rutini var hep boyle oldu yine boyle olacak dedi. o gunun bakis acisiyla dogruydu belkide ama sonuc ortada. herkesin bildigi kendine siz en iyisi olun, siz daha cok kaZanin inanin hic fesatlanmam ama uslubunuzu gozden gecirseniz, biraz ozelestiri yapsaniz cok iyi olacak sanki. Yoksa ne bu forum ne bu hisse kimsenin tekeli degil elbette. Herkesin kazandiğida kaybettiğide bildiğide bilmediğide kendisine. Saygilar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn kimbilirki öyle bir üslubum varsa özür dilerim.Bana yazılanlara bakılırsa biraz üslubumun bana atıfta bulunan arkadaşların düzeyi nedeniyle biraz itici olduğunu görebilirsiniz.Yoksa yıllardır bu foruma yazarım üsluba özellikle dikkat ederim,gene de bilmeden farketmeden kağıdın yatırımcısı arkadaşları kırdıysam özür dilerim.Bu forum bilgi paylaşımı için var paramın olmadığı bir kağıtda yatırımcısı arkadaşlar zarar etsin istermiyim.Ahan da yazıyorum söz açığa satış lafımı da geri alıyorum,kağıtla ilgimi de kesiyorum arkadaşlar:)))))) Canınızı sıkmayın borsa işlerini fazla abartmayın,valla kalp kırmaya değmez arkadaşlar.
Dediğiniz tarihlerde kağıt ucuz aman alın diye sayfalarca yazı yazan HAKEM nickli yorumcu da bendim sn kimbilir.Kağıt borsanın en sağlam kağıdı o zaman da yazdım şimdi de yazayım.Başka iddialarda bulundum ben ama boşverin unutun gitsin, valla en istemediğim şey küçük yatırımcı arkadaşların zarar etmesi ,kalplerinin ve umutlarının kırılması ,benim yazılarımı unutun bildiğinizi yapın arkadaşlar,ve küçük bir rica bana laf dokundurmayın da cevap yazmak zorunda kalmıyayım:)))))))))) Saygılar sevgiler.
Arada mynettende takip ediyorum, şuan en çok izlenen hisse konumunda, sanırım bir çok kişinin dikkatini çekti..
Güzel açılış 1.70 hareketli bir gün bizi bekliyor..
Eğleniyor muyuz gençler :D
daha yolun başındayız bu QNB den oynuyan arkadaşa hastayım malını satıyor sonra yukarıdan geri alıyor gene 1 mn satmış :)
Boschish nerelerde iki kelam da ondan duysaydık.. Malum sürekli 1,75-200 arası der dururdu.. şimdi ne düşünüyor merak eriyorum..
Yok yahu sn boschish ben albarakadayım real madrıd barcelona maçı orda ,işyatın maçı fener galatasaray derbisi, çok adrenalin yok.Bu ara bunun açığı ile falan uğraşamam.Burdaki arkadaşlar bana kızıyor onu anladıım ,eski gözağrım olan işyatda hepinize bol kazançlar, merak etmeyin ben bunda açık falan yapmayacağım.Marta kadar albaraka ,sonra gümüş, oyun planım böyle.Tekraren burda yazdıklarımdan kırılan arkadaşlar varsa özür dilerim.Boşverin hepimiz küçük yatırımcıyız üç beş nafakamıza katkı olsun diye buralardayız ,kalp kırmaya değmez.
Sn boschısh bir ara şüphelenmiştim ama şimdi emin oldum,siz spek yancısı falan değilsiniz,öyle ya da böyle bir mantıkla işyata yatırım yapmışsınız para kazanmak istiyorsunuz.Emin olun burdaki tüm arkadaşlar siz dahil istediğinizden daha fazla kazanın isterim.İşyatda param yok uzun uzun kafa patlatmak ve analiz yapmak istemediğim bir kağıt ,az bişi polemik olduğundan yorumlarda bulundum ,umarım siz de bu işten karlı çıkarsınız.
Kalp kırmak için hiçbir zaman yazmadım yazmamda..ben çok eski değilim isyatta..size hitabende yazmıyorum zaten..gerçekten yeni okuyorum yazılarınızı...
Tek kagidimda isyat değil ...
Beni burda rahatsız eden daha kağıt 125 ken pahalı pahalı deyip kafamı karistiranlar..
Yoksa sizin dediğiniz oldu zaten )) portföy değerini geçince tutunamadı ve geri geldi...
Keşke açığa verseydiniz)))..
Size albarakada bol şanslar...
Param olsa alırdım ama hangi birine yetişebiliriz ki...
Birkaç yıldır "bilanço geliş tarihi, genel kurul ilan tarihi, genel kurulun gerçekleştiği tarih, temettü dağıtım tarihi) bilgisayarımda kayıtlı.
Bilanço ocak ayı son haftası geliyor. Genel kurul toplantı tarihi 20 şubat civarında ilan ediliyor ve bu ilanda gündem maddeleri içinde "Temettü oran önerisi" bulunuyor, ki önerilen bu oran hiç değişmedi. İlan tarihinden bir ay sonra, 20 mart sonrası genel kurul toplanıyor ve bu toplantıda "Temettü dağıtım tarihi" de belirleniyor. Genel kurul tarihinden en çok 3 gün sonra dağıtım yapılır, 5 gün sonrası elimize geçer. Şimdiye kadar bu tarih hiç nisana uzamadı.
Saygılar...
Yeni rakamları sindirmesi anlaşılan biraz zaman alacak.. 1,65-1,70 arası gider geliriz sanırım..
Öyle bi hava veriyorlar ama yemezler...
İş Bankası olarak hala ahalinin 3 5 krs una göz dikmissiniz...
Bütün kağıtlarında yaptığınız gibi hep bı muhafazakar saçma sapan bı borsa anlayışınız var..
Milletin elinden kağıdını almaya çalışıyorsunuz...
Tabii bide işbirlikçilerinin var portföy değerini geçemez diye bağırıp çağıran...
Dike dike portfoy değerini geçireceksiniz ama ahalinin canını fazla sıkmayın..
Galip ten biraz feyz alin mtryo 7 oldu be.....
Koskoca iş bankasisin 40 krs temettülu kağıtla hala 160 li fiyatlarda oynasiyorsun...
Rahmetli Nejat Eczacıbaşı in bı lafı vardır..
Bi bankanın bi sanayicinin en büyük görevi toplumda servet yaratmaktır..
Yoksa sizin yaptığınız gibi 3 5 krs peşinde koşmak değil...
Bütün hesaplarınız , isyat tan yeterli kazandılar daha fazla gitmez intibani verip mallarını ucuzdan toplayalım üzerine..
Kendinizi çok uyanık zannediyorsunuz ama benim bütün amacım o kirli kanlı emperyalist paralarinizi alabilecegim kadar almak üzerine..
Devam edin serefsizliginize, seyretmesi de bize düşsün..
Ek 23936
Hal böyle iken kimse işyat pahalı demesin. En fazla değerindedir. Artmaması içinde hiçbir neden yoktur. 25.12.2019 verileri ile.
İSFIN tavana doğru gidiyor, bakalım biz ne yapacağız..En azından gün sonu 1.7 üzeri kapatsın şimdilik yeter
Geçirin artık şu portföy değerini..
Yikin geçin yılların alışkanlığını...
Koskoca iş bankasisin, malin cogunluguda elinde...
Nedir bu cekingenliginiz , tutuklugunuz..
Satış falan yemezsiniz merak etmeyin daha çok alıcı gelir..
Karanlık odada çok küçük bir hacimle 1.71 kapattılar.. Yersen tabiii
Değerli dostlar;
Kamudan emekli devlet memuruyum. İş yat. temettüsünde vergilendirme tam mükellef yada dar mükellef e göre değişiyormu. Ben hangisi oluyurum,konuyu bilen maliye yada muhasebeci bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. Saygılarımla...