Gene zarar.
Printable View
Gene zarar.
Ben kaçtım beyler. Zar zor 800 tl karla paçayı sıyırdık. Deva, akgrt, cemts, eggubdeyim. Beklerim. Allah a emanet.
Hisse robotum devam diyor 3 hafta daha
Bu kağıdın tahtacısı yapı kredi. Ne derse o oluyor.
İki haneli olan şahsi hedefimi bu haftaki hareketleri ve aracı kurum dağılımları nedeniyle
Üç haneli olarak revize ediyorum
Bende spk karı ile vergi dairesi karına bakınca sanki katakulli var gibime geldi. Ona güveniyorum. Lan olum 50 bin dolap 50 bin! Mart ayında.zaten kapasiten 550 bin milleti dolapsız bırakacan, mal yetişmez!!!!
50 bin dolap! Demekki adamlar ayda 50 trilyon para kazanıyo. 2 kere 2 dört!!!ihracat hayvan gibi. Her mevsim satarsın. Kış mı geldi pompala dolapları nijeryaya!! 600 trilyon kar etse eder mi hayal ama eder. Hadi dolap başı 500 tl kazan dolap beygiri! 300 trilyon!3 hane mantıklı bakkal hesabımla.
Klimasan senin yapı kredi robotuna bayılıyorum. Mübarek dyson gibi lot yutuyor!!!
Nijeryalı gardaşlarım soğuh kola içmesin mi?
Sen bir ayda 50 bin dolap üret ama bir aylık karı bir yıla yaz! Ohhhh yedik bizde metalfrio! Markasın marka dünya çapında! Bence babalarının hayrına sermaye artırmadı. Baktılarki mızrak çuvala sığmıyor, gelecek karları görüyorlar, e bizde sermaye artırak.
Size alaylıların eski bir hesabını hatırlatayım
Şuanda defter değeri 8.5 tl sermayesi kadar
Kar eden şirketi eskiler ddx10 ile hedeflerler
Bu yıl klm en az 150 milyon kar açıklar ki buda yeni sermayesinin 2 katı bu durumda min 3 haneli rakamlar hayal değil ayakları yere basan bir thm olur
Ha dersenki 2 sene önce 128 milyon kar vardı.her sene yüzde 10kar artmalı idi. Bu senede yüzde 10 artsa 128x1.1x.1.1x1.1=232 milyon bölündükten sonra 30 tl eder . Değil 232 en az 400 milyon kar yollaması lazım bana göre. İplikciler, tekstilciler artık 100 milyonkar yolluyor. Bayada bi güçlü ihracatcı. Ben şu total borç niye böyle yüksek anlamlandıramıyorum.
DD=özsermaye/sermaye
Öz srm şuan 350 üzerine yıl sonu 150 daha gelir
500/39,6=12,6x10=126
Hemen ana kağıtlarıma bakayım .:) alaylı hesabı yapmam lazım.:)
Hepsi çok yüksek çıkıyor ortak. Alaylılar yüzde 80 enflasyondan kalma bence. Dediğin katsayıyı 5 alsak iyi.
Bencede haklısın piyasadaki klms için genel kabul gören hedef fiyat 10 usd daha makul gözüküyor
Bunuda geçmişte bedelsiz temettü belli olmadan önce 10 yılda gördüğü en yüksek fiili usd değeri 4.5 dolar son üç yıl açıkladığı karlar ve yeni bdlz temettü açıklaması sonrası 10 usd hedef mantıklı gözüküyor
Toparlamasa bitiğim!!? 27.84 lerden sen gel 24.08 lere düş!!!
Kumpasa getirdiler gene! Ben varoşum. 2 guruş gazandır be!
Satıyorum alttan alıyorum gene veriyorlar. Sat alttan al gene ver. Mokoko dedik en son kez aldım. Kaça düşüreceksiniz be!!! Allah ınız yok mu sizin?
Abelerim yükseltin be! Her şey tek lotuna kadar sizde, tamam saya saya 3 senedirli bitiremediniz. Garibanım. Yükselt!!!
Kumpas çetesi bofa, gedik, info. Mal boşaltıp sonra alanlar. Yapı kredi öyle istiyor. Bilerek izin verdi bu olaya! Delirecem. İnatla 24.1 kırmıyor. 26 altı şoktayım!
Delirecem! Vallahi delirecem. Adam 150 bin lot alıyor, satıyor, uyduruk hareketler ama 24.1 nu bilerek geçmiyor! En son ordan aldım ya. Bela bunlar, otopark mafyası gibiler, çıldırıcam.
Yaw kağıtlar toparladı. Bu hala 24.1 da. Ey yüce ya Rabb im. Sabır ver!!!
Hadi be rezdans abisi, çalıştır robotu!!!!
Yapı kredi robotununsahibi abe.
Düşünsene bi taksim marmara otel veya ritz carlton otelde spek arkadaşlarınla oturmuşsun bu akşam. Sana diyorlarki ya mert klimasanı ne çizdin eksi 6 dan tavana götürdün, bize de söyleseydinde bizde kazanaydık, oldu mu mertcim? Ne diyecen varoşun teki girdi o yüzden mi süründürdüm. Abem yapma etme. 2 tane mor koyunum var, bide klimasan.
marifetli arkadaş kendi çalıyor kendi oynuyor.
her tahtada yazıyor.
Robotu yağlayıp çalıştırdı. Goccummö benim takış takış!!!
Oooo meksadan sinirli bi abimiz 31 31 lotları diziyor. Çok sinirli belli!
Ortam gergin beyler. Herkes gergin( aracı kurumlar)