Yuzde 25 ek teminat var. Hesapladim
Printable View
https://app3.takasbank.web.tr/com.takasbank.bes.web/
bu linki takip ederek gerçekte takasbank ın sizin aracı kurumdaki hesabınız için ne kadar teminat istediğini görebilirsiniz..
takasbank span algoritmasını kullanıyor ve gerekli minimum teminat seviyesini belirliyor..
aracı kurum daha fazla isteyebilir.. çapraz karşılaştırma ile anlaşılır.. bazen aracı kurumlar riski azaltmak için tek taraflı yüksek teminat isteyebiliyorlar.. ama konuşarak riski yönettiğinizi söylerseniz takasbank rakamını referans alabilirler.. daha once başka bir aracı kurumda başıma gelmişti..
zaten ekim kasımdan bu yana bistte sağlıklı fiyat oluşmadıki...
bir grup cebini düşündüğünden anlamsız bir bankacılığa açık satış yasağı getirdi...
sonra ne gördük koca koca bankalar hacimde ilk ona bile giremiyor...
endekste hacimde ilk ona bile girmeyen bankalarla yapılan çocuk sakat doğdu...
152.000 e cıkarken bazıları yüzyılın rallisi dedi...
ne oluyor kardeşim kasımda 115.000 den başladık 152.000 e çıktık hiç??????
bazıları bunu planlı şekilde pozlarını ayarlatıp bankalara açığa satış yasağı getirtti...
sonra usul usul 152.000 e getirdi... ben dahil tüm shortlayanların parasını şubat vadede alıcaktı...
hatta dünya hastalık yayılmaya başladı endeksler patır patır düşerken bizim pala ve şurekası dahil orayı görmeyip ağzının sularını akıtarak çarpacağı paraları hesaplıyordu... burda şurekası dediğim kişileri açıklayamıyorum... siz onu kendiniz tamamlayınız...
sel barajı şişirip duvarları patlatınca 30.000 puan aşağı gitti endeks...tarihinin en büyük zararını ettiler...
fakat burda yandaşları doları merkezin bedavadan sattığı dolarlarla 6 lira seviyesinde belli bir süre tuttu...
tabi bu rezervlerden milyarlarca dolar eksilmesine neden oldu...
sağlıksız fiyat oluşumu 6 aydır devam ediyor...
şimdi diyeceğizki dow çıkıyor biz niye çıkmıyoruz...
onuda gidip damata sormak lazım...
Trade in vaz geçilmez unsuru ; müzik
Her türlü
Bu da rock a Tuareq nefesi https://www.youtube.com/watch?v=vACZA9dGvV4
Anton Kreil Annihilates Retail Brokers and "Trading Educators"
faydalı bir video..hedge fund ile bireysel yatırımcı arasındaki farklar.. ve aracı kurumların bunlara yaklaşımı..ve farklı bakış açıları içeren benzer konular..
https://www.youtube.com/watch?v=L7G0OfJUON8
Tüm longlar kapandı.
Bu palasus artık shortta ekmek yediriyor longda yedirmiyor...
YAZIP ÇİZDİKLERİM
YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
Shortlar kapatıldı. Oh yes.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sankı bı ses gelıyor......106300e dogru
Bizde borsa falan yok .adamlar kurmuş merill robotunu daxa ve d30 a onlara satış gelince basıyorlar alım gelince alıyorlar piyasada alıcı falan yok sadece gunluk girip çıkanlar var
Bu günlük yeter cümleten bol kazançlar...
keşke daxın vobunda işlme yapabilseydşk
ne borsaymış
orda kaznamayan gitsin bostancıda limon satsın
şuda var bizim devletin vergi dairesi petrol istasyonları tekel bayileri...
millet evinde trafik yoğunluğu düşük...
arabalar kapıda yatıyor...
ben şirketlerden vergi almam benzinden mazottan sigaradan alırım diye 3. dünya ülkesi gibi düşünmenin acısınıda çekicez...
2 yakın tanıdığım bu olaydan dolayı sigarayı bıraktı...
Herkes benzin alıyor bende ordan alıyorum söylemi biraz geçersiz kaldı bu dönemde...
Jo dowsa para az gelmiş. La turp açıkla geri kalan meblağyı.
oooooh serınledımmm..
Yakaladı alıcı
Galler Prensi Charles'ın koronavirüs testi pozitif çıktı
Ula ne çabuk yediniz 6 kentilyon dolaresi :oleyo:
Şimdi krizleri kiyasliyoruz yok 2008 krizi yok 2001 krizi bence 1929 daha mantıklı.
Hangi krizde okullar,isyerleri kapandı?
Hangi krizde sokağa çıkma yasağı konuşuldu? Hangi krizde trilyonlarca dolarlar havada uçuştu?Hangi krizde insanlar öldu,can korkusu taşıdı?
Kiyaslamayi ona göre yapmak lazım.
Trade tepki olur ama UV yatırım için bekliyecegim tabi paranın malın mülkün bir anlamı kalır kalmaz oda bir risk.🤔
Biraz izlemek uzak durmak mantikli geldi an itibariyle....
Çakacaklar dedim
Anlatamadım
Üstten satmak ile ne kadar doğru karar ettiğimi göreceğiz
Tabi vura kaça 😊😊
106 altı selale olur ......dıkkat edın....burda oyalar....mal vermek için
death cross gerçekleşti.......
Adını sanını bilmediğim hisse senetleri olurdu,
bir bakardım +20 bir bakardım -20,
koskoca dünya piyasaları da böyle çöp kağıtlar gibi oldu,
bir bakıyorsun -10 lar havada uçuşuyor, bir bakıyorsun +10 lar
tarihinde belki görülmemiş günler,
umarım biran önce piyasalar düzelir.
Aman ha taklaya gelmeyin shortları tuzaga cekiyor gibi bence su an
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gerçi burada rakamlarla konuşup gerçeklerden bahsedince yabancı kuruluşun spek maşası damgası vuruluyor. dün deniz43'e yapılan saygısızlıklar gibi. bilgiye dayandırılan yorumlar yerine twitter üstadı teknikçisi raconuyla yorumlar oluyor. 2009 copy paste 2020 yılı gibi bir durum olmadığını söylemiş kerim rota.
Kerim Rota:
ABD kendi topraklarını finansal çitle çevirdi
İster birkaç hafta sürsün isterse aylar, tüm dünyada para ve maliye politikalarına en çok ihtiyaç duyulan döneme girildi. Rezerv para statüsü ve büyük piyasaları olanlar geniş varlık alımları yaparak hala para politikalarını etkin kullanma şansına sahipler. Nitekim ABD hazine tahvillerinin yanısıra, mortgage ve şirket tahvillerini sınırsız alacağını ilan etti.(3) ABD böylece kendi sınırları içerisinde faaliyet gösteren hiçbir banka, fon veya şirketin batmasına izin vermeyeceğini de ilan etmiş oldu. Yakında Bank of Japan gibi tahvil veya hisse ETF’lerini almaya başlamaları da sürpriz olmaz. 2 Trilyon dolar üzerinde mali genişleme paketi de parlamentoda eli kulağında.(4) Bu kaynak işsiz kalanları bir süre koruyacak, işten çıkarmaları geciktirecek.Bu parayla dolar likiditesi ABD’de gittikçe artacak, ancak artan bu likidite, çöken ekonomik aktivite ve dünya milli gelirinin 3,2 katına çıkan borçluluk seviyeleri nedeniyle ABD sınırları dışına çıkmayacak. Likidite yine ABD tahvillerine akacak. Böylece yeni faiz indirimine gerek kalmadan ABD uzun vadeli faizleri de negatife geçecek. Bir anlamda ABD kendi topraklarını finansal çitle korumaya almış olacak.
maksa 200 p oldu sabah 1700du hhahah
uzun zamndır ilk kez hacim bukadar yükseldi
takipteyiz
Paraya para demiyeceğiz
Pusuda bekliyorum aman tanrım
YTd