Kuvvetle muhtemel yanlis hesapladik diyecek bu dunyanin en adi devleti
Printable View
Kuvvetle muhtemel yanlis hesapladik diyecek bu dunyanin en adi devleti
Anlaşılan dünya uçsa bankalar yüzde 1 yükselemeyecek.
Bir gaflete dusmus ve viop a yeni girmis biri olarak 126.600 den shortum.
Pozisyonumu kapatmamak icin direniyorum.
Terste kaldigim bu durumda ne gibi stratejilerle zararimi minimuma indirebilirim. Bu konuda destek olabilirseniz sevinirim.
açıl malsız kalmıs heralde.....
Bu verinin revizesi 1 ay sonra eksi 4 5 milyon olacak gorursunuz dunyadaki tum pisliklerin anasi abd dir
halen short giriyorlar batmadımı shortcular ne para var bunlarda biz hisseciler olarak zor kazanıyoz shortcular parayı sokaktanmı topluyor?
Hocam bana kalırsa altın kural terste kalınca pozisyonu kesinlikle arttırmamak.
En baştan pozisyona girerken stoploss belirlemek ve ne olursa olsun uymak gerekiyor. Baştan belirlemediyseniz şimdi belirleyin. Kullandığınız tekniğe göre bir stoploss noktası ve kar alma noktası belirleyin. Naçizane tavsiyem. Umarım gönlünüzce olur.
Sen bu işleri benden çok daha iyi bilirsin...Akıl vermek gibi olmasın da...ben de emlak işinde al satı sevmem, uygun zamanda al, sonra üstüne yatçıyım:)
Ama ne yalan söyleyim, senin durumda olsam şeytana uyar, tok satıcı modunda 800 yazardım...çok istekli olan varsa, alsın hayrını görsün derdim:)
Bursa Orhangazi ve Akyazı da tarla vasfında 2 ve 1 dönümlük yerlerim var...köy içinde...kafayı bozarsan, lüks prefabrik dublex kondurur, 500 er binden satılığa çıkarırım...hem köy hayatı, hem doğanın içi, zeytin ve fındık ağaçları içinde süper yaşam...hem meyveni topla, hem sebzeni yetiştir...İstanbul Anadolu yakasından 1 saat mesafe...homeofis olarak buradan çalış, işin olunca da 1 saatte git gel İstanbul’a:)
cok sortcu yakalamıs bellı vıopu sureklı yukarda tutuyor...
Alman borsası marttaki dipten %50 yukarıda
Burada gerçekten viop ta işlem mantığını anlamayan longcular var
10 bin tl karşılığı 1 Jetonu olan adam nasıl batacak açıklasın bana bu çakma tepe de boğa görüntüsünü bürünmüş yeni tipler
Badem spor yol ver makinalara ABD tepeye %7 kalmış :)
Açtıgınız poz. miktarı ve zarar durumuna göre karar sizde...zararı minimuma indiricem diyenler genelde daha cok zarar eder batarlar benden söylemesi..Kaldıraçlı piyasalarda işler ters gidiyorsa yanlış yöndesiniz demektir.Sonu genelde batmakla sonuçlanır...O nedenle iyi tartıp biçin sakin kafayla düşünün...
Seans kapansın 1000 daha alır
Ama başta bNk olmak üzere endeks kağıtları yerinde sayar
Pazartesi bakkal alır olur bşter
Bu borsa yükselecek dediydim bak yükseldi fetişistleride yine goy goy yapar
Dünya ralli yapıyor bankalarda tık yok mazallah bir düzeltme gelse önden duser
dow
h4
akşam ne dedik.
gidiyor dedik.
laba luba yapanlar nerede şimdi.
en başta vicente
yaslandımı shortlar arkaya.?
https://i.hizliresim.com/pgky8u.png
Bu dow da hic asiri alım teknik direnc fln yok mu 2 ayda 9 bin puan cikti dunya tarihinde örneği yoktur bu cikisin
yeni yeni tipler dingil dingil konuşuyor
7 iş günü batmadın mı diyen arkadaşlara gelsin
https://i.hizliresim.com/RtOCrU.jpg
129275 den 650 kontrat short
Atış serbest nasıl olsa burda , madem herkeste sınırsız para var...
Bi Gözüm Publikte nerdeyse eksi kapayacak
Para kazanmak için değil de, hobi olarak yapılacaksa gayet güzel olur...Orhangazi’deki yerimde 60 zeytin ağacım var, çok zahmetli işler...gönülden yapmadıkça uğraştığına değmez...tüm tarım işi böyle aslında...Rize’de 5 donum çay bahçem var, oradaki durum da öyle..tarım işi kesinlikle zahmetine değecek bir kazanç sunmuyor...ha, büyük bahçelerin olur, 50-100 dönüm..bu işi profesyonel yaparsın, orasını bilmem..benim dediğim daha çok küçük orta boy işler için geçerli.