Eğer bu ziyaretciler üye olmassa üyelerle ayrı bir platformda devam ederim .. Kırılmaca gücenmece olmasın sonra
Printable View
Eğer bu ziyaretciler üye olmassa üyelerle ayrı bir platformda devam ederim .. Kırılmaca gücenmece olmasın sonra
Teşekkürler Hocam Allah a emanet olun, hayırlı geceler...
tşk hocam hayırlı geceler
hocam müsait olunca beyaz filoyada bakabilirmisiniz şimdiden tesekkür ederim.
Yerli arkadaşımıda unutmıyayım teşekkürler
Hocam çok teşekkür ederim hayırlı geceler
tesekkür ederim hocam rhgea hedef kactır hocam istikrarsız gidiyor sanki devam edelimmi
Cümleten iyi geceler kazançlı bir hafta olması dileğiyle
tşk hocam cok tesekkür ederim.
Kendi adıma sizin bir öğrenciniz olarak şükranlarımı sunuyorum. Gündüzleri eski_Prof hocamızın sayfasına da uğruyorum. Ordada dile getirdim hisse net ÇELİK ÇOMAK, ESKI_PROF, ve DENİZKİRAZ42 hocalarımız sayesinde ayakta. Bunlarda gitse biz ky dostu temiz yürekli hocaları nerde bulacağız. İyi insanların kıymetini zamanında hakkıyla vermek gerek. Sizlere şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. İyi geceler cümleten. ..
Çok teşekkür ederim Sn hocam haftamız bereketli olsun inşallah
Başlık gerçekten harika- paylaşımlar için çok teşekkürler-elinize emeğinize sağlık.
Sn Çelik Aefes bir ara aylık hisselere de girmişti sanırım-geçen hafta biraz hareketlendi- görüşleriniz nedir?
Hocam takip ediyorum fakat çok yorum yazan biri değilim. Teşekkür ediyorum bilgilendirmeleriniz için. Haftalık al-satçıyım. Spor hisselerine güvenilmez derdim ama geçen haftaki listenize istinaden Gsray alım-satım listeme girdi :) işleme başladım ve meyvelerini topladım. Bu hafta da listede olduğunu görmek sevindirdi gerçekten.
Celik hocam uzun vadede (10 yıl) çocuklarım için yatırımlık hisselerden Vestel yada Arçelik olabilir mi. Her ay kademeli olarak biriktirmeyi düşünüyorum. Saygılar.
Sn Gichin; 10 yıllık için Çelik Hoca ya sordunuz. Ben de izin verirseniz kendi görüşümü belirteyim.. ben de aynı şeyi yapıyorum çünkü..
Bu strateji için en uygun olanlar;
Arçelik, Toaso, Vestel, Ereğli, Bağfaş, Kordsa, Hektaş, Deva , Petkim , Çimsa, Akçansa vb. sanayi hisselerini öneririm..
Çelik hocam merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım.
Paylaşımlarınız ve emekleriniz için teşekkür ederim.
Herkese bol kazançlar.
Yayla hakkında yorumunuz nedir çelik hocam endekse ragmen çıkmayan nadir hisselerden geçen haftaki takip listenizde vardı sanırım
iyi akşamlar cümleten
çelik hocam beklediğiniz ralli gerçekleşti ancak endeks çok şişmedimi, düzeltme bekliyormusunuz
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı akşamlar hocam hoşgeldiniz. OZKGY yabancı çıkışı var biraz baskı bundan mı? Bide Ostim 4.07 inerek üzüyor bizi.Kulağını çeksen spek efendinin...
Hayirli aksamlar herkeze,Çelik hocam Alctl ve Prkab ile ilgili yorumlarinizi merak etmekteyim biraz zararim var ve sizin genel önerinizi dinleyip sabirla beklemekteyim fakat yinede ongorulerinizi bilmek isterim,saygilar.