Kıpkırmızı halı serdim ayağına. İkinci devre zigzagin devresi olabilir.
Printable View
sigzak dayum raky gibidir bugün olmasada yarın gelir gibi... 1152 üstü kalıcı olmassa endex aşağı riski duruyordur hala...
Dün, aktarmalar dahil 16 saatimi uçak ve havalimanlarında geçirdim. Şimdi ya covid olmuşsam, ya sevdiklerime bulaştırırsam korkusu var içimde.Bir daha çok gerekli olmadıkça seyahat etmeyi düşünmüyorum. İnsanlar benden farklı düşünüyor sanırım ya da bu havayolu şirketleri çok sağlam küçülmeli.
bu dolar biraz gevşemeli.artık
soluksuz çıkıyor mübarek.
8.08 e düşse alacam da.
düşmeyor.:)
bir önceki abd seçimlerinde
dow:%10+
ons: %10-
bist:%8-
petrol:%15+
dolar endeksi:%6+
usdtry:%13+
kimse trumpı beklemezken bunlar oldu.
şimdi
biden gelirse durum aynı olacak.
trump gelirse ?
******** TSKb nın palası cuma tabanı bozup kağıdı tavan yapmıştı. sabahtan beridir yerinde sayıyor gösterip yine mi aynı pohu yiyecek acep...
Kim alıyor satıyor pasta atabilen var mıdır ?
8,43
stratejik derinliğe yakışan submerging market...
yıllar boyu eline yüzün bulaştırırken emeği geçenlere teşekkürler...
kuzu önden gitti, soğumadan çevirmesine yetişirsiniz umarım... :yes:
Virüs ışık hızıyla yayılıyor.
2. Dalga Avrupada, 1. den daha sert. Avrupa kapılarını dünyaya kapattı.
Depremler
Virüsler
Kanser
Bu sene nasıl bi yıl, belli değil...
Ölümlerden geçilmiyor. Depremde, virüste, kanserler de ölen herkese Allah rahmet etsin, yakınlarına başsağlığı diliyorum...
Bizim ülke olarak artık
Nasıl ki bilişim vadisi, teknoloji vadisi var,
Sağlık vadisi, Tıp vadisi kurmamız lazım.
Virüslere, kanserlere vs araştırma, Ar-Ge , ilaç alanında atılım kat etmemiz lazım.
Bu sene, bunu hem bize hem dünyaya fazla fazla gösterdi. İlaç, sağlık, hastahane, tıp herşeymiş..,
Ülkemize Tıp/Sağlık Vadisi organizasyonu şart oğlu şart
Hakem paranın ne geldiğini göstermeyebilir.
Hatta Trump'ın haklı galibiyeti, posta-zarf-sayım vs. çalınabilir.
Küreselciler ABD milliyetçileri şahsında sert bir ders verebilir.
Küreselciler rahatsız.
Kovid ile gelinen noktada Küreselciler yeniden kozaya girdiler. Kovid ile çıkış senaryolarında ulusalcıların iç-dış saha hakimiyetleri büyük engel.
Avrupadaki Irkçılık da. Doğu Akdeniz çatışması da. Arap bölgesel aksiyonları da. Sudan-Etyopya-Mısır Su savaşı da. Keşmiir savaşı da. Hint-Çin 3km2 toprak savaşı da(sanki milyonlarca km2 dağ taşları yok)
Küreselciler 3.dünya savaşının ayak seslerini duyuyor yükselen ulusalcıların bağırışlarında...
Erken müdahale alarmları çalıyor.
Her gun %1 deger kaybediyor paramız
akçay ocamdan yorum alabilirmıyız acaba??
Paylaşan oldu mu? Göremedim yoksa paylaşmış olayım.
Değerli Yatırımcımız,
3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan ABD Başkanlık Seçimleri'nden dolayı piyasalarda yaşanabilecek olağan dışı fiyat hareketleri sebebiyle 3 Kasım 2020 Salı (yarın) gün başından itibaren VİOP’ta tüm kontratların başlangıç teminat tutarları %25 artırılacaktır. Güncellenen teminat tutarlarını göz önünde bulundurarak VİOP hesaplarınızı kontrol etmenizi ve ek teminat yatırmanızı rica ederiz.
Teminat tamamlama çağrısı (Margin call) hesaplamaları, Takasbank teminatlarına göre yapıldığı için ek teminat uygulaması margin call hesaplamalarına etki göstermeyecektir.
Saygılarımızla,
Gedik Yatırım
Damat nerde yahu sesi soluğu kesildi
Pozsuz girin daha vadenin ilk gunu hergun poz almaniz icin biri zorlamiyor kimseyi
Ben flat gircem
Batıp sonra bizi peşinizden koşturuyonuz düzgün ayarlayın şu kaldıracı demiş aracı kurum çok güldüm :)
Adam haklı çok kaptırılıyor. 2.5 kaldıracı geçmemek lazım, o da max.
çok uygun fiyatlarla ek şort imkanı yaratan palaya teşekkür ederiz ............ :ok:
Sistemin sülalesindeki rahatlığa bakın.
15 dakikalık, gün sonu flat girer gün içi ekmeğine bakar.
Ben şimdi MAL gibi neden 1242'den flat oldum?
Ekran izlediğim için. Robot SALLAMAMIŞ bile. Bu yaptığın kardan zarar, koyamadığın stopları, erken girdiğin pozları koy.
Bu işi elle yapıp da kazanana HELAL OLSUN, ben bu kadar iyi değilim sakin sakin kodlarım o işine baksın.
https://i.hizliresim.com/ESu2SD.jpg
3 aylık takasda emekliler ve yabancılar satmış yatırım finans ve garanti yatırım almış.
İş Yatırım'ın takası çok değişmemiş, bence sıra dışı bir durum.
https://i.hizliresim.com/dpZRkK.png
Ulen bugün niye arttık ?............... %2.19
şaka gibi .................:kahkah:
su gunlerde hep 2018 gelıyor aklıma... trene bakar gıbı bakmıslardı 3.5'dan 7'ye cıkan kura... ben de saf saf beklemıstım ha bugun ha yarın faız arttırırlar artık heralde diye... aylarca...
bu sefer beklemedım, kusura bakmasınlar...
yaptıkları yapacaklarının temınatıdır, hep dıyorlar ya... ımzama koydum, bulunsun... unutursam not olur kendıme....
Sterlin 11 olmus
Bosuna abdulhamit dememisler
O da bu sekilde osmanliyi batirmis