Poz miktarları yazmayı doğru bulmam..
Printable View
Abi üst kanal trenindekiler ve eksi rezerv trenindekiler eğer stoplamaya kalkar iseler sert hareket olur..
Trenciler mental olarak kırılabilir izliyoruz ne olur..
Ben TV'den rakip ediyorum tombul kuş TL breakout gelir mi grafiği olan bakabilirse..
Bugün-kü kapanış önem li ...bugunn140...140...400 aralığı maçın sonucunu belirler
sene bıtmeden 2 cente getırecekse 2 haftada %10 daha alması lazım, dolar sabıt kalırsa...
ınsallah yetısır yılbasına... beke bekle agac olduk...
1563’lerimiz epey iyi oldu.
Alan da dü$ünücek neticesinde..
Açılışta makası 1000e getirebilir..bakalim
sistemler hala al da...ama bugün kuvvetli kanal direncine gelirse gereken yapılır.
maşallah 100 kaplan gücü.:)
Dün hulka çöken tayfa geliyoruz.. Avengers..
Bloomberg'de dedıgıne gore bılmemhangı ulkelere kıyasla %30 gerıde kalmısız...
Aralıkta kapanmaz o kadar fark ama ocakta kapatır mıyız arayı acaba...
Dolar da düşmüş yaptırımlar doları düşürdü ha
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberg ht tüketici güven endeksi aralık'ta önceki aya göre %12 artarak 68,9'a yükseldi- bloomberg ht
burası zirve dedikçe bir zirve daha oluşuyor.ender rallilerden birisi.
Direk 1404 açtı zaten SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
once 7.5 taban yaptı... sımdı 7.75 yapıyor... MB cok extra bır faız arttırımı yapmazsa daha altı zor duruyor... ama hısselerı ınanılmaz hızlı bır sekılde %30 daha yukseltecek bır para gırerse cok kısa surede o zaman belkı kısa bır surelıgıne 7.5 altına sarkabılır...
Eksi rezerv trenciler 82 kırılması ise trenden kaçmaya çalışırken :/
Eyvallah kral abim. Çok küskü yemedik zaten totalde de hala kardayız, ama VIOP harcadığım zaman / getiri olarak aşırı inanılmaz verimsiz yerlerde, bu işi çözüp düzenli getiri elde etmem gerekliliği %100 şu an.
Mesela dün kapanmasak bugün çok sağlam eksi görecektik...
Arabayı da biraz bu dediğinden aldım, uğraşıp duruyoruz ne var ekranda oynayıp duran rakam başka bişey yok. Bilgisayar araba telefon her şeyi aldım kazandığımla, kendimi iyi hissedeyim psikolojim sağlam kalsın diye.
Şortlar patlıcak mecbur patlayana kadar sürüyor işte ha adamlar inat eder patlamicaz diye o zaman new high lar gelmeye devam eder hergün aralıksız illaki patlatır hep aynı döngü
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Askıda short kampanyası başlatır pala yakında mazot için.d
YTD
Endeks 140 üzeri Hulk nerede halen işte bu işte bir problem var. Cinki kağıtlar yerlerde..
2013 93,000 endekste Hulk 22 idi
O gün bu gün mü???
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
140 üstü kapanış 144...gider....Bence bugün kü kapanış çok onemli
Bir ay önce 840 dolar kutundan fon
Almıştım.. dolar.yuzd3 10 düştü fon şuan aldığım yerde
tombul GU$ bREAKOut ucunda izliyoruz :oleyo:
huLk bruce Banner gömleği yırtılmaya başladı flama direk ucunda izliyoruz :oleyo:
azdı resmen azdı. işlem yapmıyorum habire portföy artıyor. Tamam ya kapatayım ekranı işime gücüme bakayım spot devam viop flat herkese kolay gele.
kontrata zam yakındır abicim...terste kalana bir darbede oradan iner...100 kağıt civarı zam yolda olmalı...
147 longlar 156400 den verilmiştir....
ufaktan şort denemesi başlamıştır
140500 altı şortum bist 100, üstünde beklerim
1564,Xx - 1565 azar azar best satışlar ile devam..
Olay senle pala arasında şahsi meseleye dönüşmek üzere bayım, aman dikkat bol kazançlar bol şanslar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lineer aylık tirendde son durum nedir tv den anlaşılamıyor tam..