Bende londrada cok gittim
titreyengöl side de,
Otium yeni açılmıştı.
100 pul aldım. 8 kere mi ne kazandım.
öyle bir hale geldim ki,
patronu çağırın.
kaç para istiyor oteline diyecektim neredeyse.
Allahtan dememişim.
o zamanlar Türkiye de tek kredi kartı shell karttı.
eğer o olmasa, ankara ya zor dönerdim.
tkuru yine tavan....
ne yazmıştı geriye dönüp üşenmeyip bulasım var
Yok artık Ali Sami mi demişti ne demişti 😀😀
Yok iki tane ABD savaş gemisi boğazlardan geçecekmiş.
Geçerse geçsin.
Böyle bir habere %2 düşerek tepki veren borsaya kim yatırım yapsın?
Millet boşuna coin'lere kaçmıyor.
Çok yazık...
Yok açığa satışı
Yok vadeli işlemi
Yok 15 dakika gecikmeli takip
Yok telegramda operasyon yapan grupları
Ben kendi adıma eski bank asya müdürü şimdinin SPK başkanı ve ekibi değişmeden tek bir lot ekstra hisse almam.
Alana da karışmam.
Nakitteyim. Uygun hisse kolluyorum.
Uygunun uygunu vardır üstadım...ama dibi bulamayız tabii ki..
hasan abi,
Bugün sana sormadan bir şey yaptım
DGATE aldım
ya allaaaah bismillah.
Üstadlar siz bilirsiniz forumun sol tarafında günlük borsa para giriş çıkışını gösteren tablo var. Orada TRIL -25 milyon diyor hisse tavan kapattı nasıl oluyor bu
tavan yaptıran . önce satış yazar. sonra gider onu alır.
Onunla beraber. diğerleri biz. de almaya başlarız.bu arada tavan yaptıransatış yazdıklarını almış. bu sefer bir kademe yukarı satış yazar. yine alır. tabi bu sefer onunla beraber alanlar çoğalır. öyle bir an gelir ki, tavan yaptıran elindeki hisseleri satmış bitirmiş. Allah bereket versin diye ellerini ovuştururken bi bakar ki tahta iki kademe daha yukarı gitmiş. tavan yaptıran bile . "valla iyi yükseliyor. bende alsammı" diye düşünürken. kağıt önce bi duraklar. nabız düşer ama hisse fiyatı düşmez. -25 işte o durumu güzel izah ediyor.
Peki benim tasidigim hissede alislar 500 bin lot fazla ve hisseye 8,5 milyon para girişi var. Hisse yüzde 1,7 ekside.
Bunun mantığı ne tam olarak?
konuya pat diye girdim ama kusura bakmayın.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
yapay zeka icat edilmeden önce alış satışlar broker ve dealer ler tarafından yapılırken. virmanlara bakardık, yabancı virmanlarına bakardık. iyi analiz yapılırsa gidişat hakkında tahminler gerçeğe yakın olabiliyordu.
ama şimdi tüfekpardon yapay zeka icat oldu mertlik bozuldu.
bence buralardan bi yere gitmek güç değil. imlkansız.
para girişi olarak gördüğünüz hacimleri 2 gün sonra para çıkışı olarak görünce tren gitmiş oluyor.
mesela GARAN üzerinde, devamlı birbirlerine bile ters köşe yaptıklarını düşünüyorum.
Dededen selamlar getirdim.Bizi çok sevdiğini söyledi.
Emmi bir selam verdi, yine kayıplarda.