Ah patrik ah , sizi genç diye hatýrlýyorum. Lakin siz bile okuduðunuzu anlamakta zorluk çekiyorsanýz vay bizim gibi bunaklarýn haline :kahkah:
Printable View
Aþaðýdaki yazýyý viop baþlýðýndan yürüttüm :)) Ýþte baþlýk böyle olmalý. Adamlar kimi neden takip ettiklerini çok iyi biliyorlar ve daha þimdiden heyecanlanýyorlar. Bu baþlýk üstüne ölü topraðý serpilmiþ gibi. Heyecan yok, bu durumda demek ki diyoruz herkes zaten dolarýn mutlak yükseleceðine emin . O nedenle heyecan bitmiþ olabilir. Yatýrým tavsiyesi olmadan sohbet.
hakansahin hakansahin þu an forumda
Sadýk Üye
Duhul
Feb 2017
Ýkamet
Osmanlý Topraklarý
Gönderi
1,142
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, 11 Aðustos Çarþamba akþamý saat 21.00’de, Kanal D ve CNN TÜRK ortak yayýnýna konuk olacak-Milliyet
Faiz kararindan Bir gün önce.Bakalum ne diyecek
Parayý Mezara Götüren yoktur ama Paranýn Mezara götürdüðü çoktur.
Baþlýk nasýl ölü ya, ressam hocam bana okuduðunu anlamýyor diyor ama kendisi 3-4 gündür buralarda deðildi galiba.
Millet ana avrat birbirini yedi kaç gündür bu baþlýkta. :)
5 kiþi rahat birbirine girdi meydan muharebesi gibi.
Afganistan anlaþmasý ile bir kaç ay daha kazandýk..ancak ponzi þahap da er geç faiz sýnavý ile yüzleþecek..hem içeride hem de dýþarýdan..
büyük orman yangýnlarýnýn bu anlaþmanýn üzerine gelmesi ilginç bir tesadüf mü sadece.. ya da ben fazla kuruyorum herhalde :)
Bu büyük mikrofonlu ODTÜ'lü döktürmüþ yine (Yatýrým tavsiyesi deðildir):
https://www.youtube.com/watch?v=NzA346GgvI4&t=479s
Kendisi o zaten kendisi.
Baþkasýymýþ gibi kendi reklamýný yapýyor
THY: Bangladeþ, Brezilya, Güney Afrika, Hindistan, Nepal ve Sri Lanka’dan gelen yolcularýn Türkiye’ye giriþi yeni karar alýnana kadar yasaklandý. Fakat bu kiþilerin Türkiye üzerinden transit seyahat gerçekleþtirmelerinde bir engel yoktur, bu ülkelerden uçuþlarýmýz devam ediyor
THY: Baþka bir ülkeden geldiði halde son 14 günde bu 6 ülkede bulunduðu anlaþýlan kiþilerden negatif sonuçlu PCR test raporu ibrazý talep edilecek ve bu kiþiler Valiliklerce belirlenecek yerlerde 14 gün süreyle karantinaya alýnacaktýr
Efendim oturmuþ afgan suriyeli falan sýnýr güvenliðini tartýþýyoruz..
Adam/kadýn (neydüðü belirsiz) 5. nick ile forumda trollük yapýyor..
Kimse biþi yapmýyor..
En sonunda dayanamayýp küfür ediyoruz 12 senelik bir forumcu olarak..
Ceza alan biz oluyoruz..
Kimse çýkýpda afgan suriyeli falan tartýþmasýn..
Daha þurada forumun namusunu koruyamaz hale düþmüþüz..
Zamanýnda komik bi video paylaþtým diye 1 hafta ceza almýþtým..
Hayrola forumda reklam amacý ile video paylaþmak kurallar dahilinde mi..?
dolar dün akþam 8.50'ye iðne atmýþ, kimleri patlattýlar acaba..?
Sanýrým iþin pohunu çýkardýlar...
https://pbs.twimg.com/media/E8f8zWCX...pg&name=medium
https://i.hizliresim.com/5apyc9z.jfif
Devletin tedbir almasý lazým, yoksa vatandaþ kendi tedbirini alýr, müteakip günler sosyal olaylara gebe görünüyor. Madem ABD devþirmesi bunlar, hepsi asker, alýp Ýncirlik Üssüne götürüp, üssün içine salacaklardý, alýp götürürler mi, orada bir çadýrkent mi kurarlar...ABD üniformasý giydirip yanaþýk düzen eðitimi mi yaptýrýrlar..
Yol geçen haný mübarek...Þu ilk fotodakinin çantasýnda silah milah varsa þaþýrmamak lazým, hiç sen kimsin dur bakalým diyen olmadýysa, üzerinde ne taþýdýðýný soran/arayan da olmamýþtýr.
Raþit Dostum yakýnda merkezi güçlerle Taliban'a karþý atak baþlatacakmýþ...askerleri burda geziyor neyle baþlatacak ben anlamadým.
Geçen Haluk Levent helikopter kiraladý, bu sefer de bi uçak kiralarsa, toplayýp toplayýp uçakla Afganistan'a deport edebiliriz..:p
Bir bayrak indirme-kendi bayraðýný çekme muhabbeti daha...
Allah Allah...kafayý yedi herhalde bunlar, ne anlama geliyor bu, ne anlatmaya çalýyorlar neyin kafasýný yaþýyorlar...
Meydaný boþ buldular...adamý mitoz bölünmeyle çoðaltýrlar, haberleri yok tabi..
Gene ölçülü sopalamýþlar...noluyo yaw..
Abd temmuz tufe aylik 0.5 yýllýk 5.4 beklentilere paralel gerçekleþti.
piyasaya bi stabil hal ne zaman gelir? sürekli bi düþme bi artma hep dalgalýlýk hali var nereye kadar saðlýklý gidebilir böyle
Bu gece Cumhurbaþkaný konuþurken çok dalgalý kur olabilir. gaza gelip satanlar yarýn akþam meyhaneye düþerse þaþýrmam. Kocaman ABD ( paranýn sahibi ) bile faiz artýrmayý düþünürken þeye dokunulur mu ?
Yatýrým tavsiyesi olamaz. yatýrým için yetkili- belgeli kurumlardan yardým alýnýz.
Bu da þimdiki çok bilmiþlerin deyimiyleeski Türkiye'den bayrak indirme manzarasý... Ülkeye kimin ihanet ettiði açýk https://www.dailymotion.com/video/x1z08v9
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez bankasý yarýn 14’de faiz kararýný açýklayacak .
Erdoðan bugün saat 21:00’de tv’de canlý yayýna katýlýyor
Antalya Valiliði konuyla ilgili açýklama yapmýþ, yalnýz tam olarak ne diyo, ben de anlamadým, 'görüntülerden biri eskiymiþ'...Birden çok ülke bayraðýnýn olduðu bir yerde olay olmuþmuþ...Videoda bizim bayraðýn söküldüðü, saðda sallandýðý sonra düþtüðü açýk..
Buyrun ben anlamadým, belki anlayan çýkar;
Bugün sosyal medyada çýkan Alanya da bayrak asma ile ilgili haberlerde çýkan görüntülerdeki ilki 2018 yýlýna ait olup görüntüdeki þahýs ülkemiz vatandaþýdýr ve Emniyette iþlemleri devam etmektedir.
Ýkinci görüntüdekiler ise görüntünün çekildiði yerin personeli olup oradaki birden fazla ülkenin bayraðýnýn bulunduðu direklerden sadece birinin gösterildiði anlaþýlmakla birlikte ilgili þahýslar Emniyet müdürlüðümüzce tespit edilerek konu Baþsavcýlýðýmýza intikal ettirilmiþtir.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
http://antalya.gov.tr/basin-aciklama...ili-goruntuler
Bir yerdeanlamýna gelen bir yorum okudum.Alýntý:
"bu afgan provokasyonlarýna hükümetin müdahale etmemesi halkýn müdahale etmesi için. Yani hükümet sokak hareketleri baþlasýn da yeni bir "Allahýn lütfu" olsun diye düþünüyor"
Sizce mantýklý mý?
Acayip bir kumpas.
Tepki vermsek ülke iþgal ediliyor, tepki versek birilerine "Allahýn lütfu" oluyor.
Ne bok yiyeceðiz yahu?
Bir zamanki sað-sol kýþkýrtmasýna dönmesin?
Ayvagübelekli her þeyi önceden görür. Forumda bile çok kýsa sürede milliyetçilik(hadi Ülkücülük demiyelim) rüzgarlarý sert esmeye baþladý.
Her þey uyumlu olmalý. CB, Meclis, Siyasi Partiler birbirlerinin sözlerinden anlayan kiþiler ve bu kiþilerin yönetiminde olmalýlar.
Sadece Türkiye deðil, mesela Abd'de de Biden olmamalý. Trump olmalý. Trump Reis geri gelecek.
Aslýna bakarsanýz, samimi olarak konuþmak gerekirse, Türkiye'de bu manzaralarýn sorumlusu; Biden destekçisi, liboþ, iki lafýndan biri insan haklarý, demokrasi olan, bunlarýn içinde bölücüsü var, teröristi var, radikal Ýslamcýsý var, var oðlu var kiþilerdir.
Bu forumda çoðunluk Biden'i destekledi. Sonuç ortada. Trump desteklenecekti. Þimdi ''tam baðýmsýz Türkiya'' diye yazanlar da çýkar.
Yazarsýn da suya yazarsýn. Belirleyici olan dýþ dinamiktir.
CEHABE'yi yönetenler bu sert rüzgarýn karþýsýnda duramazlar. Göreceksiniz.
Farklý partilere oy verdiðinize inandýrýldýnýz.
http://twitter.com/uzayagidiyoz31/st...78906321281034
Millet çýldýrmýþ artk
Buraya aktarmýþtýk, bir ABD' li yetkili açýklama yaptý ki bunlar akýn akýn girmeye baþlamýþlardý. Açýklama okunduðunda oluþan izlenim, þu en son yapýlan zirvede bu Afgan göçünün konuþulduðu/anlaþýldýðý þeklinde idi, iþte bir kýsmýnýn Ýran üzerinden Türkiye'ye filan...Hemen akabinde Altun karþý açýklama yaptý, yok böyle bir þey diye. Lakin bunlarýn nasýl böyle cümbür cemaat sýnýrdan hatta çoðunun kamuflajlý geçtiðini çözemedik, Ýran Afgan sýnýrýndan bunlarý otobüsle taþýyormuþ...
Hala da konuþuldu mu konuþulmadý mý, konuþulup da cayýldý mý, bekliyoruz bir emare..
Dolayýsýyla dediðiniz gibi bir þey olamaz, ihtimal vermiyorum. Bence iyice kontrol kaybedildi, bunlar onun emaresi. Kurumlarýn içi boþaldý, yukarýdan ses gelmeden kimse iþini yapamýyor anýnda terste kalma tehlikesi var, koca ülke de bir kiþiyle yönetilemiyor. Ne sýnýrdan geçebilirler, ne ellerini kollarýný sallayarak Ýstanbul'a gelebilirler, ne de gezebilirler, istenirse bir gecede çoðu paketlenir, istenirse tabi. Geçen Ýstanbul'da kamuflajla gezenleri paketlediler, sonu noldu o iþin merak ediyorum, muhtemelen sivil elbiseyle gezin deyip salmýþlardýr.
Ýnkar edilse de, muhtemelen bir anlaþma var ABD'yle, zirvede görüþülmüþ, ABD li yetkili öyle kafasýna göre uydurmazdý...ne karþýlýðý, detayý ne bilemiyoruz þimdilik...yakýnda anlarýz...Halkbank(?), þu IMF'den gelen 6.7 milyar dolar (Biden istese takoz koyabilirdi nedense koymadý), ya da baþka bir þey..
Son kelimeler doðru bence
Bidon yada Tramp ayný bok
Deðiþmez Bop baðlamýnda.
Kafa çalýþýp bunlara baðlý olmadan MÝLLET'in için çalýþan olmalý.
Siyasiler zaten güvenilmez.Durum bu hep birilerinin adamý
Abd,Rusya,Ab,yada Çin bunlara raðmen bunlarý kullanarak ÜLKEYÝ idare etmeli.
Örnek ATATÜRK
En son Örnek abd ye raðmen
Ecevit ve Erbakan'ýn KIBRIS hamlesi.
Abd naz yaptigina bakma
Ora ya girmeni senden cok istiyodu
Soylenmesede tetikleyici o
Yoksa makarios lu nikos samson lu komunist ada da abd kendini sey yaptirtamazdi
Dogrusu bu
Yok oyle istemedi nesini istemedi gitti gobek atti yav
Çok Yanlýþ. BOP Projesi 2008 sonrasý çöktü. Bidon, aynen Bill Gates gibi zavallý biridir. Günah keçisidir. Trump tabii ki bir garsondur. Mutfakta piþirilenleri müþteriye servis eder. Biz mutfaðý görmüyoruz ama bir þeyden eminim, orada BOP falan yok. Ve tabii ki globalciler de yok.Alýntý:
Bidon yada Tramp ayný bok
Deðiþmez Bop baðlamýnda.
Mutfakta; BOP projesini sürdürüyormuþ gibi çalýþan, yapýlanlarýn bütün sorumluluðunu Bill Gates, Rotshchild yada DSÖ'nün baþýndaki Fauci gibi kiþilere yýkarak yol alan, þeytani bir klik var.
Adamlar ''Abd'nin iyi sýhhatte olsunlarý'' Bill Gates gibi günah keçisi olmayaný öldürüyorlar. Sadece 2014-2018 arasý 72 banker balkondan düþerek öldü. Bütün piyasalar kontrol altýnda.
BOP Projesini yürüyormuþ gibi gösteriyorlar ama aslýnda yürüttükleri proje EURESÝA Projesi. Hani 2003'de reddedilen teskere vardý ya, kabul edilseydi Türkiye'nin güneydoðusu tanklarý,toplarý,uçaklarý,helikopterleri olan 60.000 Abd askeri tarafýndan iþgal edilecekti. Tek bir mermi atýlmadan.
Bundan vaz geçtiklerini mi sanýyorsunuz?
Ayva bey abi
Peki avrasya projesinde
Para yi Kim goturuyo / goturecek?
Ayvagöbek sanki ABD vatandaþýyýz da oy kullanýyoz.
Dostum herkes ekmeðinin peþinde.
Bana ne Bidon'dan...