1000 tane Şey Satış Kooperatifi açılması talimatı verilmiş :)
bak görsün o dolar . dolar mı dolmaz mı.
Gayet uygun bir fiyata satılacak bundan sonra..:halay:
Printable View
iş yatırım temettü beklentileri
#SISE 0.35 (TL)
#YATAS 0.42
#ENKAI 0.27
#LOGO 0.55
#MAVI 0.75
#TOASO 3.10
#BIMAS 3.94
#ARCLK 1.68
#FROTO 8.06
#ULKER 0.91
#TUPRS 3.98
#CCOLA 2.55
#EREGL 3.53
#VESBE 6.56
#DOAS 3.52
#KRDMD 0.58
#PETKM 0.49
#TCELL 1.18
#AEFES 1.39
#OTKAR 15.74
piyasaya denetim şart..
dolar yüzde 10 artıyor bazı mallara 30 güncelleme geliyor bu nasıl iş anlamadım..
bazıları bu işin kaymağını yiyor gibi geliyor bana..
tüpraş ve ereğli yaklaşık aynı temettü, birisinin fiyatı öbürünün 7 katı
hatta dövizciye giren kameraya alınıp fetöcü diye ifşa edilebilir... :)
bunlara faiz haram dediniz dolarıda yasaklarsanız taşmı yesinnn.. :)
faiz haram diye parasını dolara koyuyormuş... :)
amipde bile daha fazla zeka vardır...
Kapalıçarşı'da siyah poşetle dolar bozmak için bekleyen bir kişi, haram olduğu için bankaya para yatırmadığını belirterek, "Dolar getirdim, bozacağım da bekliyorum biraz daha yükselsin diye. Faiz haram olduğu için bankaya yatırmıyoruz. dolara euro'ya koyuyoruz. Al sat yapıyoruz" dedi.
https://www.dailymotion.com/video/x84ex31
O değil de toaso 54 gördü. Nerde bizim büyük şortcu
Hadi len pala emmi veya badem spor.. açın şu 142.3xx in önünü.
Öyle derdi bir zamanlar Cem Uzan.. Açın şu Türkiyenin önünü... Pilavla Tatlısesle % 8 almıştı be. Ne günlerdi..
bak bu aşağıdaki fikirde olan kişilerde var formumuzda dolarla grafik bakınca uyuz oluyor...
karpuz çekirdeğiylemi bakıcaz neyle bakıcaz anlamadım...
tl öleli 5 sene oldu farkında değiller...ölüyle grafiğe bakmamm...
https://i.hizliresim.com/9m6gpal.jpg
Kapalıçarşıyı biraz bilen bu paranın o adamın kendi parası olmadığını sn sinde anlar..
Belliki altın dolar al sat yapan büyük baş birisinin torbacısı ..
Vermişler buna doları git döviz büfesinin önüne ( anlaşmalıdır oda) bizden haber bekle demişler..(saat 6 dan beri bekliyormuş)
O civarlarda bu şekil neydüğü belirsiz para giriş çıkışı olan çok mekan vardır..
Dönen para aklınızı alır öyle diyim..Hepsi de kayıt dışıdır..
https://i.ibb.co/2dmfdH9/Screenshot-...satakippro.png
TECRÜBE VS ELLİOTT...
DEVAM BAKALIM..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok takip ediyorum ama borsa portföy küçülttüm ...
Dolarize yim ilk defa bu kadar az dolaşım paramla işlem yapıyorum..
9.2 ye gelemden dolar bozmam..
Yoksa burada sizler demeden 15.18 hedefli 12.37 maliyetle taşıdık hocam silkelendim anlık takip ettiğim içinM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şunu baz alıp grafikleri çizicekmişim... :oleyo:
ben a haber değilim deve kuşu gibi kafamı kuma gömemem...
tüm ülkede herşeyin fiyatı disko gibi dönerken...
aaa borsa sabit kaldı düşmedi düşmedi diye sevinenler devam etsin...
https://i.hizliresim.com/mja4dhl.jpg
tamam maaşımızı dolarla almıyoruz ama dolarla ülkeye gelen pek çok ürünü marketlerden galerilerden elektronikçilerden benzin istasyonlarından alıyoruz hem diyelim ki sübvanse oluyor olacak kimin parasıyla neyİ sübvanse edeceğiz devletin gelirleri belli vergi, borç ve para basma jestiyon hangisi bizim ekonomimizi düzeltir
cuma gününe 3 tane yeni arz var. Yine iş bilmez spk nın müthiş bir iş bilmezliği daha. ne yapılmaz deseniz, aynı güne 3 halka arz olmaz deriz heralde. heh, tam da onu yapıyorlar işte :) (bu arada 2 haftayıda pas geçtiler ve 3. haftaya 3 tane arzı aynı günlere koydular, o seviye bir zeka var adamlarda...)
Bu arzların toplam büyüklükleri 1 milyar diye hatırlıyorum. Dışardan para sokmak yerine, içerde para döndürdükleri için de o para bugün piyasadan çıkacak diye bakıyorum haliyle. pozitif bi gün olsada, kapanışa doğru satış baskısı olabilir. dikkat etmek lazım...
Tebrikler Keremalkmn , Ford sadece 1 haftada 153 den 169 a korkunç bir oran bu , bütün baba hisseler yükselişte hemde bu kriz ortamında , soran olursa leş borsa dersiniz...
Bize niye tebrik yok kıçımızı yırtıyoruz burda..
Ulen ne adamsınız ya..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet bu hususta benim de tereddüdüm var.. gerçi sadece bi tanesi oransal dağıtım, diğer ikisi eşit dağılım olduğu için büyük para basmaya gerek kalmıyor
kıssa- yurtdışındaki hafif negatif havaya rağmen, dolar rekorlarına rağmen, görünürde satın alınabilecek hiç bi beklenti olmamasına rağmen, vadeli yükselmeyi tercih ediyor.. vardır bi bildiği
Selamlar iyi trade'ler..
Takılıyorum yav..
Daha kazanmadık..
Olay başka onunla o sidik yarışına girdi..
Biz tecrübe..
Bakalım kim kazanacak..
Tek zoruma giden anayasa kitapçığı fırlatmış gibi bir edada olması..
Gelecek hafta toaso diyebilecek misin diyen kendisi ortada yok..
Teknik analiz kitabını fırlatacam.
Bizzatihi forumdan sktri ben çekecem ona..
O kazanırsa o çekecekM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mohikan stop mu oldun kademe mi yaptın..
ADAM OL BENİM GİBİ PORTFÖY AT..
PARAN BENDE...
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petkm de batıyordu..[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
154.175 1/10 cortladım. stop 155.400. tom emmiden paldır küldür sesler geliyor bizim palacan SAĞIRa yatıyor. bol şanlar
Günlerdir endex yurtdışı dxy dow nikkei gold platin eur/usd paritesi dinlemeden yükselen tuprs da nefeslenme günü herhalde bugün..
Mal geliyor tahtaya biraz..
Alenichev nick name taşıyan bir arkadaş vardı . uzun süredir sesi yok . bilen var mı kendisini..
geçen ay 10 bin dolar 83 bindi şimdi 10 bin dolar 90 bin memur maaşı 5 bin dersek memur iyiki dolarla maaş almıyor yoksa enflasyon coşardı
işçi memur emekli alış veriş yapamasın ki enflasyon coşmasın alan olmayınca satanı öpsün pala :oleyo::oleyo:
Alenichev adamdır beraber grup kurduk borsa işlemlerini bırakmıştı en son..
Özelinde yurtdışında yansıyor bayadır görüşemiyorum..
Buraya yazıp ne yapsın abi..
Saygılar hatırlayan herkeseM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Froto tavana gidiyo, tofas %3 üzerinde... shortçu katliamı yapıyorlar adeta...
Ha bu arada son mohikan yine tweet i silmiş. Şu gün gün düşüş verdiği tweet i. BAYAĞI yanıldı lakin. Elliot amca tırtlamış :P
Her türlü analiz ve düşünceye saygım var. Tam bir boğa olduğum halde onun yazılarınıda severek okuyorum ama yazım tarzı yanlış. Bu kadar kesin, bu kadar iddialı konuşmak...Bence çok yanlış. Piyasayı sen yapmıyorsan, çok saçma hele. Analizin %100 doğru olsun, yine terste bırakırlar. Para yapıyor bizde piyasaları, çizgi dalga kullanarak bunları bi yere kadar tahmin edebilirsiniz...