Petit Bateau
@okBilmi10311253
·
8s
Devlet şofbeninizi hackliyor. Fransada 5 milyon hanenin akıllı şofbeni belli saatler arasında uzaktan kapatılacak. Hoşgeldin yeni Dünya hapishanesi!
Printable View
Petit Bateau
@okBilmi10311253
·
8s
Devlet şofbeninizi hackliyor. Fransada 5 milyon hanenin akıllı şofbeni belli saatler arasında uzaktan kapatılacak. Hoşgeldin yeni Dünya hapishanesi!
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
4d
Ermenistan Başbakanı Paşinyan:
Yarın Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Prag’ta görüşeceğim.
İlk defa araba alacaklara , 5 yıl satmamak kaydı ile ötv'siz araç alma imkanı geliyor.
........................................Alıntı:
ABD emperyalistleri ve güney Koreli faşist kuklalar KDHC'nin fırlatmasına “karşılık” olarak Hyumoo-2 füzesini fırlatmaya çalıştı. Beceriksizlerin füzesi infilak etti ve Gangneung köyünde büyük bir patlamaya ve yangına neden oldu.
Yavuz Bingöl
@Yavuz_Bingoll
·
21s
İSTİFA etmiş bir İYİ PARTİLİ'nin İBRETLİK sözleri;
MHP'den ayrıldık,
Yıllarca mücadele ettiğimiz CHP zihniyetiyle kol kola girdik,
Hain dediğimiz HDP'yi sırtımızda taşıdık..!
Günün sonunda; MHP'ye dönecek yüzümüz yok!l
https://www.reuters.com/world/europe...er-2022-10-05/
Alıntı:
Swiss National Bank monitoring Credit Suisse situation - Maechler
4 Rus savaş uçağı İsveç ve Polonya hava sahasına girdi.
SULTAN TARLACI
@TarlaciSultan
·
1 sa
Bugün, bu yaşımda Çad dili konuşanların yazısının, harfleri olmadığını, yazmadıklarını ve sadece dilin sözlü kullanıldığını öğrendim. Ben şok! 8 yıl kadar önce bir yazı sistemi kullanmaya başlamışlar. "İnek benim" için işaretleri varmış ama yazı dili yok. Bugün için çok tuhaf.
Joe Dalton...Avrupa'ya demek istiyor ki; Rusya'ya karşı Abd'nin dediklerini, kayıtsiz-şartsiz yapmazsanız, Avrupa'da barış sona erer.Alıntı:
Tweet
Yeni Tweetleri göster
Sohbet
John Bolton
@AmbJohnBolton
My new article's headline is clear-- "Putin must go: Now is the time for regime change in Russia." There is no long-term prospect for achieving America’s critical, long-standing goal of peace and security in Europe without regime change in Russia.
"Putin gitmeli" falan onlar masal. Putin giderse, Avrupa'ya istediklerini nasıl yaptıracak?
Buradan Trump Reyis ve hasodabaşı Dalton'un Putin'in en büyük müttefiki olduğunu anlayabiliyoruz.
Muttefik derken, bunlar oturup bir muttefiklik stratejisi falan gelistirmiyorlar, muhatap olmuşluklari da yok. Konjoktur geregi kendi stratejilerini gelistiriyorlar, buna ortulu muttefiklik diyebiliriz.
Yukaridaki tweet, Avrupa'da bu kışın cok zor geçecegini gösteriyor. Çok zor.
Chuck Callesto
@ChuckCallesto
·
7s
REPORT: Health and Human Services buying $290M worth of drug for NUCLEAR EMERGENCY and radiation sickness...
sasgem
@sasgem
·
10d
Motorine bu gece yine zam gelecek diyorlar.
Anlaşılır Ekonomi💸💸💸
@AnlasEkonomi
·
11d
Yarından geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,53 TL fiyat artışı bekleniyor.
Sektör Kaynakları
SON DAKİKA | Motorine bu gece bir zam daha geliyor. Üst üste gelen zamlarla birlikte motorinde 3 günlük toplam artış 4 lirayı geçecek.
Wall Street Silver
@WallStreetSilv
Credit Suisse, Deutsche Bank ... and now also UBS ???
BİZ KÖTÜ, ÇÜRÜMÜŞ BİR TOPLUMUZ!!!
Son günlerde yaşanan üç olay;
*Bakanlık çalışanlarının bir müzisyeni canice katletmesi.
*Bayındır hastanesindeki sağlık personelinin hastaya iğrenç muamelesi
*Yargıtay üyesi bir hakimin makam odasında seks yapması.
Aradım büle diyor:
Alıntı:
Islamda Ebu Zer kimdir?
Ebu Zer, İslam peygamberi ile birlikte Mekke'den Medine'ye hicret eden Muhacir Müslümanlardandır. Türkiye'de, Adıyaman ilinin Ziyaret köyünde Ebu Zer'e ait olduğu iddia edilen, Osmanlı Sultanı IV. Murat tarafından Bağdat Seferi dönüşünde inşa ettirilmiş olan bir türbe bulunmaktadır
Miçotakis’ten Türkiye-Libya anlaşmasına tepki: Askeri güç kullanmaya hazırız!
ADR MEDYA
@ajansdreklam
·
28d
Barolar Birliği Eski Başkanı Metin Feyzioğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne büyükelçi olarak atandı.
Gps uydularını vurmaya başladılar. Sosyal medyadaki haberlere göre, Ruslar, Ukranya üzerindeki uyduları
vuruyorlar.
Dogruysa bunu yazmistim. Bir kaç sayfa geride olmalı.
Aynı şey değil ama çok daha uzaktakileri de vuruyorlar.
https://www.google.com/amp/s/digital...asi-vurdu/amp/
Yanlış hatırlamıyorsam, belki 25 sene önce bir balistik füzeyi uzaya fırlatmışlar ve 400 bin km uzakta patlatmışlardı. Yine ay'a füze atıp bir seyler aramışlardı. Aradikları seyi bulsalardi; ne covid ne de Ukranya-Rusya savaşı olmaz, bugün nükleer savaşı hiç konuşmazdık.
https://www.google.com/amp/s/www.hur...landi-12752358
Sadece Rusya'nın değil, Çin'in de gps uydularını vurma kapasitesi var. Bence Japon-Kuzey Kore atısmasi bunun için. Birseyleri Çin'in uzerine yikacaklar. Gps uydularini Ingiltere, Fransa ve Hindistan da vurabilir.
Bunun yazdiginiz gibi cok etkileri olur da asil amac; "city buster" denilen balistik nukleer fuzelerin kör edilmesidir. Artik ateslendikten sonra nereye dusecekleri belirsizlesir. Tabi gudum sistemleri sadece gps uydularina bagli degildir.
Fakat diger taraftan uzaydan fuze atesleme teknolojisi sadece Abd'de var diye biliyorum.
:))))))))))))))))))))Alıntı:
Mehmet Sevigen
@sevigen_mehmet
·
5 Eki
Bn söylüyorum Kılıçdaroğlu altılı masada kaldığı müddetçe bundan sonra getireceği kanun teklifi anayasanın değiştirilmesi dahi teklif edilemeyen ilk dört maddesidir.Yazık Kılıçdaroğlu’nu Cumhuriyet Halk Partisine kaydettiğim güne lanet ediyor ve bütün Milletimden özür diliyorum
Koskoca Chp'yi Alevi Partisi haline getirdiler. Öyleyse Aleviler gitsin oy versin. Etrafindan dolaşıp durmayin, gercekleri konusun.
Chp'ye şoyle bir tavsiye verebiriz. Muhafazakarlik yapmayin. Adam gibi solculuk yapin. Yoksa gidip gerizekali gibi ya carsafa dolarsin, ya turbana dolarsin.
Ulla Ecevit gibi bir siyaset izleyecen, "ortanin solu". Bu kadar basit laaa...
Tabii seçimi kazanmak istiyorsan boyle. Kaybetmek istiyorsan aynen simdiki gibi devam.
Tayyip Agam ebenizin örekesini gosterir.
Uganda Devlet Başkanı Museveni, İtalya'nın ilk kadın başbakanı Meloni'ye "100 inek başlık parası önerip evlenme teklifinde bulunan ve kabul etmezse Roma'yı işgal edeceğini söyleyen" oğlu Kaibinrugaba'yı ordu komutanlığı görevinden aldı.
Cnn'de Abd'nin Girit'e gönderdiği ucak gemisini ve Abd zirhlilarini gösteriyor.
Altta ise bir soru yazmış: Abd, Girit'te ne yapmak, nereye varmak istemektedir? Ahmak yorumcu ise yorum yapiyor, bu ucak gemisi ve zirhlilar Turkiye'ye karsi. Gulmekten ölürsün. Ulla Trakya'ya veya Meis'e ya da Midilli'ye hatta Sisam'a yapsa yiginagi Turkiye'ye karsi dersin de Girit ne alaka.
Girit, Avrupa'nın kapısıdır. Abd, Girit'e uçak gemisi göndererek Avrupa'nın kapısını tuttu. Türkiye bahane edilerek Avrupa çevrelendi. 2.dünya savaşında Almanlar, Yunanistan'ı saatler içinde işgal edivermişlerdi. Girit'e ise o zamana kadar yapilmis en buyuk parasut indirme harekatini yaptilar. Şayet Girit'i ele geçirmeseler, Yunanistan'ı isgal etmenin bir geregi yoktu.
Muttefikler direk Girit'e çikarma yapip, sonra Yunanistan'i ele gecirerek Almanyaya dogru yururlerdi.
Nitekim Sicilya'ya cikarma yapip, Italya uzerinden Almanyaya yurumuslerdi.
Yunan halkı uyutuldu. Yunanistan isgal edilmis bir ulkedir.
Tek mermi atilmadan isgal edildiler. Türk korkusu nelere kadirmiş.
https://youtu.be/ZzcIEsG6QVc
Ruslar gelişmiş silahlarını halen sahaya sürmüş değiller. Bunlardan biri ana muharebe tankı T 14 armata.
Özgür Erdursun
@ozgurerdursun
·
7s
Asgari Ücrete, memur maaşlarına, SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 1 Ocak 2023 tarihinden geçerli olmak üzere %50 zam yapılır. Asgari Ücret 8.250, en düşük emekli aylığı 5.250₺ olur diye tahmin ediyorum….
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
3s
Bakanlar Kurulu’nda değişiklik bekleniyor. 5’i gidici
Hakan Yılmaz
@yilmaz_hakan
·
9s
Başkası hakkındaki en büyük yanılgı, Proteos, onu kendin gibi bilmektir. Sanırsın ki senin tenezzül etmeyip, utanıp yapmadığın bir şeyi başkası da yapmaz. Oysa ne insanlar vardır, senin tenezzül etmediğine gayet rahat tenezzül eder, senin utandığından zerre kadar utanmaz.
Eneas
Aywaaaa...!
Guney Azerbaycan (Tebriz) ne durumda?
Var mı yeni haberler?
Not: Azak köprüsü n'olucek? :notr:
Abi Taebriz hep aynı be ya... Ep aynı da Kürtlerle birlik ulmadan bir şey yapamayız urda. Acam dürzisi yir bizi.
https://youtu.be/eCc-WPkSoPw
Azak Köprüsü Kirim'da değil mi be ya?
Twitter açılmıyor. Kendimi iyi hissetmiyorum. Haberleri oradan takip ediyordum.
Bu köprü meselesi niye bu kadar büyütüldü anlayamadım. Karadeniz filosunun amiral gemisini batirdılar.Alıntı:
Duma Kontrol Komitesi Başkanı, Birleşik Rusya’dan Oleg Morozov: Kırım köprüsüne uzun zamandır duyurulan terör saldırısı sadece bir meydan okuma değil kuralsız bir savaş ilanı.
Onlarca Rus savaş uçaği düşürüldü. Savaşta olur böyle şeyler. Nato'ya karşı savaşılıyor.
Burada asıl bakılması gereken, mesela Suriye'de Abd ve Rusya 10 yıldır karşı cephedeler. Fakat ne Ruslar bir Abd askeri, ne de Abd'liler bir Rus askeri öldürmediler.
CHP'li eski Milletvekili Ensar Öğüt:
"Bizim genel başkan Umre'ye gitti. İnanın samimi söylüyorum Kuran-ı Kerim'i ezbere biliyor. Ayetleriyle birlikte ezbere biliyor. Namazını da kılıyor, ibadetini de yapıyor".
Maral abacık imamın oğlunun yuzunde ne görmüştü? :he:
KaMALabemin de gözleri ve'l-Fecri okuyordur be yaaaaa...! :yahoo:
Bu gece özellikle Kiev'de çok ciddi bir bombardıman beklenir. Tarihi binalar dışında pek çok bina yerle bir olabilir. Enerji, kanalizasyon, saglik orada yaşayanlari çok büyük zorluklar bekliyor.
Putin yeni bir komutan atadı. Bu adam insanlik dışı hava harekatlarıyla tanınır.
Araştırmacı İhsan Aktaş: "Son 3 ayda AK Parti'nin oy oranı ciddi derecede arttı."