ozaman
7 yakar :he:
bono 30+
Printable View
1.798 USD verdigimiz, karsiligimda 31.1 gram saf altin aldigimiz degere cop diyor adam.
Ne yapalim.
https://m.youtube.com/watch?v=VBBK1nRftpQ
Eskiden ne güzeldi hayat .mk :he:
Kendi paranlan dış borç alabiliyorsan, paran çok ama çok kıymetlidir.
Gavurlarda değişik et, tavuk, süt ürünleri var, konserve tipi, kavurma/füme gibi, sütte de kıvamı arttırma..
Geçen topikte fazlaca Mad Max muhabbeti yapılınca, şu ABD deki kıyamet senaryoculara bi göz attım youtube'da...
Bi adam var 2 nci Dünya Savaşından kalma kumanyaları yiyor, hiç bi bozulma yok :oleyo:
Bi et konserve en fazla ne kadar dayanabilir diyosun, sorunun cevabı yok. Tabi bizimkilerde olmaz o iş..
Mad Max yollarda, çifteli belinde, kertenkeleyi yakalayıp direk çatır çutur...Mel Gibson neydi be bi zamanlar...
Mel gibson sıkı adamdır.Yahudilere sarhoşken salladı diye bir müddet aforoz edildi,ama toparladı.Aykırı adamdır,aykırı adamlar da genelde iyidir.Ha bir de tepki aldığı isa filmi var elbet.
apple'ın bugün yaptığı zamlar kabaca usdtry=19-21 aralarında bir hesaba geliyor. bir bildikleri vardır diye düşünüyor insan haliyle.
Hatta başrol oyuncusu jim cavıezel dışında başrol oyuncusu bulamamış.Malum film yahudi çevrelerin tepkisini çekebilir diye diğerleri korkmuş.Jim cavıezel aşırı dindar bir hiristiyan olduğundan sallamamış.O da sıkı bir adam.Holywood da öyle tutarlı adamlar çok az.
Ülke de yakında TRY tedvülden kalkacak....Adam eti bile dolara bağlamış a.q:oleyo: ..Sanki ithal getiriyor....Aşağıdakiilanı sahibinde buldum
Güncel karkas fiyatlarımız :
Dana karkas (kemikli) : 4,75 $
Kuzu karkas (kemikli) : 5 $
https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...61616896/detay
Dolar gayme piyasası kapalı olunca heyecan olmuyor, gerekse memleket yanarken saçını tarayan o.ospuya dönüyoruz, o ayrı :kahkah:
Başlamışlar tüsiad a çakmaya haddinibiltüsiad fln.
Ulan tüsiad çılar olmasa o kredilerle aldığınız evleri bankalar donunuzla birlikte haczedecek haberiniz yok. Sermaye düşmanlığı iyi bişi değil demedi deme
Adamlar akıllı,bundan 6 yıl evvel gittiğimde yeğene tarım arazisi fiyatlarını sormuştum söylediği rakam çok hesaplı gelmiş benim gibi bir naçar bile 100 dönüm toprak almaya kalkmıştı ki.....:oleyo: Yeğen;abi yabancılar burada toprak alamaz çünkü paraları değersiz olduğu için birileri tekel olur diye yasak demişti,tarım toprağı vb sadece şirket kurarak satın alabiliyorsunuz..
Ama biz öylemi ne olursan ol gel yeter ki para getir diyoruz Araplar dan sonra Bulgarlar köy evleri,Yunanlılar da Edirne den ev alıyormuş,hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Yahu satalım gitsin ,toprak satmaya gelene kadar oho 9 milyon adamı almışız zaten herşeyimize ortak etmişiz.Bunlar zaten ilerde vatandaş olacak memleketin yüzde onuna ortak olacak,hatta bu üreme hızlarına bakılırsa daha fazlası da mümkün.Bunları bedavaya tüm değerlerimize ortak ediyoruz ,hiç değilse parasıyla satalım da memlekete döviz girsin
Evde üretim yassah mış bu nedenle post ü "mesela "da olsa sildim zira meynekette hugug var .
Valla TÜSIAD'çılar ve bir çok kesim Reyisin ilk yıllarından çok etkilendiler ve demokrat birisi zannettiler.
Benim gibi veya forumdaki bazı değerli arkadaşlarım gibi bir çok insan, bunun böyle olmadığını çok iyi biliyorduk.
Simdi tüm gücü elinde topladı TUSAD'I kim siker, durumuna geldik maalesef.
Suriyeliler afganlara kızıyordu ya bunlar nerden çıktı istemeyiz diye:)))))))))
Bulgarkar Bugün Eczaneleri talan etmiş Edirne’de ne var ne yok eczanelerden ucuz burda diye hop al götür :he:
Yamyam gibi bunlar :seyt:
İ
İlk söylefiğinde haklısın ama sonrası, öyle olmaz homurdanmalar artarsa polisiye tedbirler artar , o artarsa basınç artar, basınç artarsa sonuç kestirilemez. Bakarsın tüm kurumlar dönüverir kalırsın cıbıldak. Yakın geçmişte çok örnekleri var.
İsim vermeye gerekin yok,
Hanibal kader kurbani
Alplerde bi tepede
Ustune oturdugu fil urker
Yer i tepince
Kis gunu asagida kendi ordusuna bagli filli ordu cig dan olur iste yuzde doksani
Cig olmasa roma yi yakiyodu
Plan degisir
Donus yolunda Gebze de olur mezari gebze izmitte
Kendisi sehir planlamacisidir Esas isi
Kartaca da tunustaki arap devleti
Hanibalin sucu yok hanibal masum
Kac zaman once afrlkadan avrupaya onca fil i nakletmek bile basari
#hanibaliseviyoruz
Eczaneler TC kimliği isteyecekler, hatta benzin istasyonları da, Avusturyalı it (Türk asıllı) benzini 2 eurodan alacak.
1 çöp 17 tl ise gelecek günler çöpün değerinin artacağını düşünüyorsak , çöp ve çöplen değelenen ne varsa elinizde sahip çıkınız.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arsa marsa satmayın bu gurbetçilere… Fırsatçılık yapıyorlar… Hepsi aynı değil ama çoğu Türkiye beleşe gelsin diye reisci…
Ağustos 2018’e çok ters ve beklenmedik şekilde yakalandılar.. reis küplere bindi..çünkü döviz borçlusu ve krediye bağlı inşaatçılar ağır yara almıştı..
O zamanlar Evi satıp parayı faize koymayı düşünenleri biliyorum.. 🙂
Esasında oyun o zaman bitmişti.. buraya kadar da uzatmaları oynadık..
Benim sıhhi tesisat işlerimi yapan sucum, abi Tavşanlı'da inşaat işi yapanların çoğu batık dedi, çünkü onlara da iş yapıyor.
Sizlerin memleketlerinde, durumlar nedir?