Ulan tspor sattım bunu aldım hale bak hay ben böyle şansın ta... tam bir bok pisligimiş bu ya bile bile Lades dedik ne işlem var ne hacim borsadan sogutur bu kağıt adamı ya rezillik ten başka birşey değil gelde sövme
Printable View
Ulan tspor sattım bunu aldım hale bak hay ben böyle şansın ta... tam bir bok pisligimiş bu ya bile bile Lades dedik ne işlem var ne hacim borsadan sogutur bu kağıt adamı ya rezillik ten başka birşey değil gelde sövme
Kendine gel tavuk magdur etme artik bukadar insani topu topu kac kisi kaldik şurda
Ölumu gorduk sitmaya razi olanin...
Bugun sekerpilicin marka satis ihalesi var supriz cikarmi acaba
Bu piliç ölmüş mü? Ne bekliyor uçmak için?😂 Terkedilmiş buralar.
Ne yukselisi gercek ne dususu. Tamamen haber gelene kadar ölü taklidiyle gecen gunler hicbir hareketine guvenmemek gerek ne assagi ne yukari.
Corona bahane acikcilarin yiyecegi tokat sahane.
Bu birinci tokat.
Agalar mal yukarda asagilarda aramayin
Bu da 3.tokat acikcilar akilli olun
Bu duzeltme cok hos oldu. 20 ler cok yakinda sinemalarda insallah. Tabi bu tavuk yine soyleyelim hicbirseyine guvenmemek lazim bekledigimiz iyi haberler gelmeden calkalar.
Beratla şaka olmayacagini ogreneceksiniz essek acikcilar:)
Açıkçı lari iyi öptüler hele son 10 dk varya 18.50 den kapatacağını sandım ama yinede kötünün iyisi yarın iyi olacak kanatimce
Piliç çok kastın etin sert olacak böyle giderse .
Zaman daraliyor artik. Bilanco yakinda. Yurtdisi kus gribi haberleri ile yeni is baglantisi ihracat artisini destekleyebilir. Turkiyede uretimi artirma plani kapsaminda yeni satinalmalar olma ihtimali. Romanya istirakinin satisi. Kâr payinin ne olacagi? Bu hafta basi 20 ustune atariz insallah. Corona virusu de bitince otoban. Tabi daha oncede soyledigim gibi tavuk bu bu haberler dusene kadar dikkat etmek lazim muthis bir mal toplama calkalamasi var. A1 capital de yanasiyor limana.
Bilanço ne zaman geliyor
28 subat muhtemel
Bu nasıl iştir ki hala 20 üzerine atamadı...
Bu piyasada eksiye geç bari tam olsun be ahbe tspor satıp bunu alan elimi ......
https://resmim.net/f/eoVJSa.jpg
aylık takas
Ey omrumuzu paramizi zamanimizi yiyen tavuk... Senin horozun da yakinda gelir elbet.
O haberi essek gibi Kapa yollayacaksiniz.
Şu hacime yazik etme. Israrla asagi basan it dumduz olacaksin.
Cok can yanacak coookk artik yolun sonu bu kagit gidecek
Ytd.
Turkiyede kus gribi yok Allahin izniyle. O aciklarinizi biyerinize sokarlar.
6 milyon hacimle olmaz o isler hadi cesaretiniz varsa birazdaha basin bakalim haysiyetsizler.
dayı her alta yazana verdi biraz sakinleşti bitirdi galiba.
üç beş kuruşlukta ben aldım hayırlısı bakalım.
Enayiler versinler bakalim
Patrondan habersiz aciga satanlarin bu tahtada ne hale geldiklerini yakinda goruruz
Yabanci orani 83.40 beklentiler yerli yerinde ben skinti gormuyorum buyuk resimde. Bu basmanin sebebi illaki vardir. Mal zaten kisitli ya bir kotu haber bekliyolar yada tamamen firtina oncesi son baskilar.
Bu tahtada cep to cep de cok meshurdur
Kancik gibi tahta yapilmaz. Satis kademelerini yazip silme erkek ol.