Aynen kardesim..onalara ulasamazsın pudra sekeri koy biranın ,içine tatlansın kafası hos olur ulasırsın o zaman belki:):wave:
Printable View
Hemen hemen her mahallede tekel var artık. Tekelci arkadaş işlerin eskisi gibi gitmediğini söylüyor müşteri her geçen gün azalıyormuş
Emlakı görse
Emlak gibin ücbeş müşteri olsun 2 milyar borcum olsun derdi
vay yiyiciler vay demek ki yapraklar boşa bunu çılgınca alkışlamıyormuş...ye heybem ye...
apka yine toplamışın kes kopyala yapıştırları gelmişin :)
O zaman o günahlarada ortaksınız yani.Benim mantık böyle çalışıyor.
Mühsin Yazıcıoğlu,Kürşat İzmirde Sinan Ateş var bunlarıda unutma.
Birde Ali İsmail var Eskişehirde Unutulmayacaklar.
128 milyar dolar hadi bunu es geçte yahu Ankarada TTRAK fabrikası var o dinazorlara gömülen para ile 10 tane TTRAK yada CİP fabrikası yapılabilirdi ve bir sürü vatandaşımız çalışırdı.
Herşey ortada.SORULAN SORULARA CEVAP VEREMİYOR.87 kişi itirafçı olmuş.ortada somut belgeler var.
Eİ,bu işten yırtamaz.
Dosyada gizlilik kararı var.Ama basına intikal eden yönüyle ben de oluşan kanaat budur.
Olağanüstü bir yolsuzluk var.ve bu paralar CHP deki değişim,KK nın elenmesi için de kullanılmış.Delegelere alınan telefonlar-bitcoin yüklemeler-kiptaşdan ev vermeler...
olay sadece para değil..PARANIN GÜCÜ İLE ANAMUHALEFETİ DE dizayn etmektir.
26.03025 Çarşamba
XU030YVADE , 10796-11025 gördü .. 10920(uzlaşma 10921) kapattı. -%0.56
Alemin şorterlerine tebrikler :)
Bir ülkenin ekonomisi çökerse...
Demografisi(etnik yapısı) çökerse...
Gençliğinin umutları çökerse..
Çok merak eden açıp, Ortadoğu tarihine baksın.
Şahsi pozisyonum zararda fakat kullanılabilir bakiye artıda bu nasıl oldu yauv :kahkah:
Eski dostlarım ,Ayasofya ,Maacit,Miniyatırımcı,Alper ,katırcı bedirri..yoklar ...sermaye bitti anlaşılan :kmk:
Bi bu palavracı bozkurtla bu çakma mühendis çıtak kaldı :kahkah: bi de 28bin kaybeden gidip gavur ellerde para kazanıp gene gelip havuza veren opsiyoncu culpable :dvr:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...06#post7006606
Adı geçen tüm dostlarımın şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler ..
Mübarek Kadir gecesi ...hayırlı iftarlar :)
akpyi sevebilirsin... tayyibi sevebilirsin .. kimsenin lafı yok.
ekrem benim babamın oğluda değil..
en koyu akpli akpyi sevmeyi bırak ona tapan sorgusuz biat eden bir akplinin bugün sorması gereken şu.
aklı olanın yani.
17-25 tapelerini kemal kılıçlaroğlu mecliste yayınladı. kayıtlara geçmiş bir vaka bu.
tamam ekrem suçu varsa tutuklansın veya cezasını çeksin.
birtane akpli neden içerde değil .?
yolsuzluktan?
hala sorunu chpye indirgemek kusura bakma ama mallıktır abicim.
:drunk:
Ülkemde KRİZ BAĞIŞIKLIĞI-ADABTASYONU çok fazladır.ÜLKEM, jeopolitik yönüyle olaganüstü bir yerdedir.
Krizin feriştahı olsa bile ancak sallar.
ÇOK KARA KIŞLAR GÖRDÜK...HACI YATMAZ GİBİYİZ.
Olaylar 10 güne unutulur ve MB tekrar dolar alımı yapar.(iris hanıma göre dün dolar alışı yapmış...rezervler yükselmiş)
Makro risk olarak tek önemsediğim:REİSİN,NASS-FAİZ olayına dönmesi olur.Ama onu da bir daha yapmaz sanırım.Sonuçta bu işin ağır bedelini kendisi gördü.Sonuçta REİS sayesinde dünya tarihinin en pahalı deneyini yaptık.
Kitaplara gececek ve örnek gösterilecek bir deneydi.Halkın anasını ağlatan cinsten.
İnanma bunların hepsi seneryo muhalefette olan biri hele 23 seneden beri ülkeyi yönetenin karşısına aday olucam hikayesi ile yola çıkmış biri , devletin bütün organları onun üzerindeyken bu iddia edilen işlere girmeye cesaret eder mi bu herif aptal adam değil ha kazanır iktiadara gelir yer o ayrı ama daha yolun başında bu işlere gireceğini ben düşünmüyorum.
diğer soru hiç birşey okumamışsın iddiname ile ilgili kes kopyala yapıştır yandaş kanalların milleti etkilemek için tv de aynı şeyleri hepsine konuşturuluyor.
Bu sefer durum farklı
Her şey çok güzel olucak
Ortadoğu'da çöken ülkelerde;
(WarCraft zart-zurt oynaya oynaya beyni pelteye dönmüş,)
milletin malına, karısına-kızına çökeceğim diye akın edenleri cihatçı sanıyor bir kitle.
"Ulus devlet" olayının zerre bilincinde değiller. Mevcut durumun da zerre kıymetini bilmiyorlar.
Parası olanlar, mevki-makam edinenler... Bunlar zaten dünyalığını yapmış...
Kalanlar için US Airlines:
https://www.youtube.com/watch?v=OOM4jYadShY
Allah korusun!
Hacca giden müslümanların taşları ne mi oluyor?
Atılan taşlar önce aşağıdaki delikten iner, oradaki tesiste 7şerli olarak yeniden poşetlenir. Bu poşetlenmiş taşlar, poşeti 3 dolardan yeniden satılır. Suudi Arabistan yılda 45 milyon taş satıyor. 135 milyon dolara hacılara satıyor.
Şeytanın bile aklına gelmez!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
İmamoğlu bir şey yapmıştır ya da yapmamıştır olay eğer silkeleme ile başlayıp heybedeki turp ile devam ettiği için hiç inanasım gelmiyor. Eğer bunu biri zikretmemiş olsa inandırıcı olabilirdi. Akıllı adam yapacağı operasyonu halkın önünde söylemez.
17-25 aralıktaki tüm iddiaları ben de inandırıcı buldum.Ortada somut deliller vardı.
BAKANIN eşine dezenfektan aldırması da gerçekti..Bence o bakanların aldığı milyon eurolar da..O zaman da dile getrimiştim.
Şuna kızıyorum..Bizim cenah en azından benim gibiler,yolsuzluk kimden gelirse gelsin eleştiriyorken..
Özellikle sol cenah kendi kesiminden birilerinin yolsuzluğunu asla-ZİNHAR kabul etmiyor.
ORTADA daha NE OLSUN...Kendi belediye başkanları(beylikdüzü bel.baş) ihbar ediyor.SORULARA İKNA EDİCİ CEVAP VEREMİYOR.
BAK AZİZ NESİNİN fıkrasını hatırladım..
Adam karısını sokakta yabancı bir erkekle görüyor...Onları takip etmeye başlamış.Karısı ve yabancı erkek bir süre sonra el ele tutuşuyorlar...Usulca adamın kendi evine giriyorlar.Kapıyı kapatıp -perdeleri kapatıyorlar...
Adam hala,BEN KARIMA GÜVENİRİM O YAPMAZ,diyormuş...:)
Aşırı güven-bağlılık gözleri kör eder.
Borsa sayesinde para kazanmasak bile yılbaşında sıfır ile girdim yıla bugün baya birikmiş oldu duruma göre ekonomik bir bozulma olmazsa bu aydan sonra uzun vadeli hisse almış olurum. Henüz net bir şey yok heybeden bir iki büyük turp çıksın seçime kadar zor toplarız. Firmaların şirketlerin buna dayanacak gücü yok.
Filistin'e bomba yağarken bizimkilere sadece İmamoğlunu bombalama izini verilmiş. Orada ki her bebenin göz yaşı dünyayı da bizi de yakar
"...Japon askeri kafası" diye bir şey de var.
Kafanı gömüp...
Kendi cenahından tek "1" örneği inandırıcı ve gerçekçi bulur ama...
Kiii o da kendisidir zaten.
Oysa diğer taraftakilerin tümünü "tek bir çuvala doldurmakta",
tek bir kötü örnek bile olsa onunla yargılamakta beis görmez!
Pragmatist, koşullanmış zihin...
ben hep MHP ye veriyordum..taaki ittifak kuruluna kadar..sonra chp ye kaydık..
ben chp li değilim aslında..ama başka çare yok..
yorma kendini karadumanım :)apka sabit ne anlatırsan haklıda olsan karşı bir argüman bulur özelliği bu ben gerek teknik analiz gerek buradaki bu muhabbetlerde , gerek burada tartıştıklarında bir kere evet sen haklısın demedi ya dönüyor yada başka bir argüman ortaya çıkarıyor.bu yüzden en iyi çözüm apka yı ramazandan sonra Ankarada olan arkadaşlar misafir etsin ama alkollü orada çözülürse çözülür 2 dubleden sonra:kahkah:
yahu 35 yıl önce alınan diplamayı sorgulamak, bir kere ayıp..
yatay geçiş yaptıysa senin üniversitene yapmış..okumuş bitirmiş hakkıyla ..
ben utandım valla..
her bokumuz tamam bu mu eksik..
35 yılın diplomasını sorgulayan adalet, diğer alanlarda kuş uçurtmaması lazım ki inandırıcı olsun..
Kadir geceniz mübarek olsun niyetli olanlara hayırlı iftarlar.
kolay gelsin.
Yalan dolanda sınır yok.
"Şeytanın kulağına aklından geçeni söylemiş, şeytan yapma günah olur" demiş.