İşlem hacmine bakya bir fırtına kopacak ama nereye
Printable View
İşlem hacmine bakya bir fırtına kopacak ama nereye
Sanki yanlız kaldık gibi gözüküyor
Bunlar ya basiretsiz ya birseyden anlamıyor ya da bilerek yapıyorlar ben sürecin 2 3 ay uzadığını düşünüyorum şahsen çünkü genel kurul şartını gördüm ve inatla birseylerde ısrar etmesine anlam veremedim şirketin sadece şunu söyleyebilirim eğer bilerek yapılıyorsa allah belâlarını versin tez zamanda bugün ve dün satanlar ky idi o konuda korkmayın alan kim ve niye alıyor bilmiyorum inş hayrını görürler ky iseler eğer patronlarsa zehir zıkkım olsun sürecin tamamlanmasina olan inancım artarsa yazmaya tekrar başlarım şimdilik benden bu kadar inş bi haber patlatirlarda yuzunuz güler selametle..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para bulamadiklari icin sureyi mumkun oldugunca uzatiyorlar ve kullaniyorlar bence
Arkadaşım sen yaz ya
Araştırmalarım sonucu bunlar gk toplamadan bi halt yapamaz ama şirketi arayınca öyle cevaplar veriyorlarki yani ya işi bilmiyorlar ya da dalga geçiyorlar neyse bugunlerde yol haritası çizip kapa yollarlar bakalım genel kurul olmadan spk ne diyecek halbuki biran önce topla genel kurulu değiştir esas sozlesmeyi al yetkiyi sermaye tavanını artır ama yokkkk süreyi ne kadar uzatsak kâr gözüyle bakıyorlar heralde bu arada verenide bir şekilde alıyorlar bakalım ne kadar daha bekleyeceksiniz asla ytd...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunların bu işleri kasıtla yaptığı aşikar. SPK nın yazısında söylenen mevzuatı bilmemeleri imkansız bu 1. 2.si kasıtlı bir şekilde SPK toplantı sonucundaki talepleri KAP da bildirmemişler. Gizlemişler. SPK da buna göz yummuş. 4 ay sonra uyduruktan bir başvuru yapmışlar. SPK uyumuş. 1 aydan fazla zaman geçmiş SPK ancak cevap yazısı yazmış. Tüm bunlar fırıldaklıklarının ispatı. Bu işin içinde SPK dan adamlar da var. Paylaştığım dilekçelerde bunlar hep açıklandı. Boş boş durmaktansa sizler de yollayın ilgili yerlere. Bir şey çıkmaz demeyin. emin olun çıkacak. ya yola gelirler ya da burunlarından fitil fitil gelir. Bu işte çalışanları da patronları da memurları da gö.altına girecek.