Arkadaşlar size iyi kazançlar, ben kaçtım. Ama guruba devam, gazeteye geçtim.👋👋👋
Printable View
Arkadaşlar size iyi kazançlar, ben kaçtım. Ama guruba devam, gazeteye geçtim.👋👋👋
ne demek dostum bildiğimiz bir şey varsa herzaman paylaşırız herkezle
http://www.hisse.net/topluluk/showth...775#post964775
Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
Önümüzdeki hafta tahminlerini almaya başladık.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
açığa satış yapanların paçası tutuştu çok fena...... spk ya yazı yaza yaza bir hal olmuştum. bakalım ne yapacaklar spk nın daha net ve daha sert kararlar alması lazım özelliklede emir iptalleri için emir iptali ne ya ya kota koyarsın dakika saniye bazlı adam yanlış yazmış olabilir az yada fazla yazmış olabilir onun iptalini saniye bazlı vereceksin öyle canı sıkıldıkça milleti aldatmak için zorttiri zorttiri emir ekle iptal et ne len bu sürekli yapana da hemen ceza getireceksin... affetmeyeceksin... küçük yatırımcıyı borsadan soğuttular ama yavaş yavaş düzelecek herşey... bu zamanda sessiz olan adamın hep kafasına tünüyorlar.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...129#post968129
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.