Arkadaşlar alan alır satan satar ama iki de bir ben burdam aldım şurdan sattım laflarınıda okumaktan bezginlik geldi...
Printable View
Arkadaşlar alan alır satan satar ama iki de bir ben burdam aldım şurdan sattım laflarınıda okumaktan bezginlik geldi...
dostlar birbirinizi kırmayın malum yazı dili serttir. keko iyi analiz ediyor akrep kardeşte iyi bir teknikçi. Ben tekniğe bakarım sat dedimi satarım. Zira bariz belliyde bi satış geleceği. Hele ki birde önümüzde seçim var herkes gergin ve ürkek. En ufak bi şeyde panik olunuyor. Böyle bir ortamda kar gördüysen ve az buçuk teknik anlamda da bişeyler biliyorsan satman gerekir.
Mesela dün garantinin yaşanan olay adamlar 5 dk içinde tozu dumana kattılar millet ne olduğunu anlamadan soluksuz tüm kağıtları sattılar. Demem o ki seçime kadar kar gördün mü çakacan arkadaş acıma yoksa acınacak hale düşersin...
2019 yılı bilançosunu görmek istiyorum dedim..doğrudur çünkü hala da görmek istiyorum...görebilmek için Mayıs ayının 10 una kadar zamanım var...
Aynı şekilde yeni aldigim hissenin de bilançosunu görmek istiyorum..ikisinde de güzel beklentiler var...
Tek farkları durdoda doların çıkışı olumsuz etki ederken yeni hissem de ise olumlu etkilenmeye neden oluyor...
Hangi hissede bilancoyu karsilayacagima biraz da dovizin durumu etkili olacaktır. .
Durdonun temel beklentiler ile dolar dışında bir sorunu yoktur..doların etkisi ise sınırlıdır. .durdonun tek sıkıntısı hala bitmeyen düzeltme hareketidir..
Bundan sonra herhangi bir ima olmadığı sürece veya satasma olmadigi surece durdo hakkinda bir yorum yapmak istemiyorum..çünkü yanlış anlaşılıyor. .
Insanların aklını bulandırmayın
satanlar satar
sattıysa şayet
dün kü durdoyla bugünkü durdo aynıdır
kimse bizin tarlamızı ekmeye kalkmasın
Bende hala gemideyim :cool: