Brüt takasa alınmıs netten alım satım yapılabiliyormu bugün alan bugün satabilirmi
Printable View
Brüt takasa alınmıs netten alım satım yapılabiliyormu bugün alan bugün satabilirmi
Hisse brüt takasa girdiğinde alım satım yapamazsınız. Ancak banka müşteri hizmetleri ile veya aracı kuruma talimat vererek satabilirsiniz. Almak içinde hesabınızda nakit para ya da en az 2 gün önce satmış olduğunuz hisseden gelen parayı kullanabilirsiniz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnternetten alabilirsiniz ayni gun satamazsiniz sadece
Alcatel ve vakfn brüt takasa girdiği zaman 3 ay önce böyleydi. Sonradan yönetmelik değiştiyse bilemem.
Bir de Eukyonun brüt takasa girdiğini gösteren link koyarsabız sevinirim
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seans oncesı - %7,5 ile açılıyor gorunuyor su anda 1,46 talep toplama fıyatı almak ısteyenler ıcın
Şimdi anlaşıldı,dün alıp sattığım paraya bugün hisse alamıyorum yalnız nakitte ki kısma alınıyor,sadece para 2 gün sonra hesaba geçiyor,diğer brüt takas olayında hisseyi alıyorsun ama aynı gün satamiyorsun
EUKYO Paylarında Temerrüt Alışı
20 Ekim 2017
İstanbul Takas ve Saklama Bankası AŞ EUKYO payları ile ilgili olarak henüz yerine getirilmeyen bir yükümlülük dolayısıyla temerrüt alışı yapılacağını bildirdi.
Açıklamada, “Takasbank nezdinde henüz yerine getirilmeyen bir yükümlülük dolayısıyla oluşan temerrüt açığını kapatmak üzere EUKYO.TE pay sırasında temerrüt alışı yapılacaktır. Temerrüt alışının takası BUGÜN (20/10/2017) gerçekleşecektir. Satış emirlerinizi ilgili pay sırasına girebilirsiniz” ifadelerine yer verildi.
http://eborsahaber.com/84569/2017/si...emerrut-alisi/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi