okurken midem bulandı. Offf ki of.
Printable View
şimdi şöyle düşünün. hangi kişisel sebep ki gerisini sorup sormadan gönderebiliyor bu kadar parayı? 4.1 milyon Euro dediğin para bir servet. ayrıca Fransız büyükelçiliği rakamı 41 milyon Euro olarak dolandırıldı diye beyan etmiş, 4.1 milyon Euro değil.
bu adam GS nin yönetim kurulunda en tepede. yiyorsa aynı parayı GS ye hediye versin bakalım yarın sabah.
sarı yeleklilere gizli para mı gönderiyorsun be adam? greenpeace cilere balinalar ölmesin diye mi para gönderiyorsun? ziksen açıklamaz gerçek sebebini. açıklasa xyz yabancı siyonist tarikatlarla gizli ilişkileri ifşa olur, çorap söküğü gibi gelir gerisi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/in...uldum-41131119
Alıntı:
İnan Kıraç: Paramın izini Çin'de buldum
İnan Kıraç: Paramın izini Çin'de buldum
Fransa’nın eski Savunma Bakanı, şimdiki Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian olduğunu iddia eden kişi ya da kişilerin çok sayıda kişiyi milyonlarca Euro dolandırdığı ortaya çıkmıştı. Dolandırılanlardan biri de Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç'tı. Kıraç, parasının izini Çin'de bulduğunu Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök'e anlattı.
Fransa sınırlarını aşan ve 40 ülkede 150 kadar kişiyi kapsayan dolandırıcılık organizasyonunun mağdurları arasında Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç da bulunuyor. Kıraç'ın 4.1 milyon Euro dolandırıldığı belirtilmişti.
Vehbi Koç Ödül Töreni'ne katılan Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök, İnan Kıraç ile yaşadığı diyaloğu anlattı:
İNAN KIRAÇ: PARAMIN İZİNİ ÇİN'DE BULDUM...
"Önceki akşam Vehbi Koç ödül töreninde İnan Kıraç’a rastladım. Fransa’da organize olmuş bir çete tarafından dolandırıldığını okumuştum.
“Geçmiş olsun” dedim. Kıraç tamamen insani nedenlerle kendinden istenen 4.1 milyon Euro’yu ödemiş. “Ancak paranın bir Çin bankasına yatırılması istenince şüphelendim. Buradaki Fransa büyükelçiliğini arayınca iş ortaya çıktı” diyor.
Neyse para hâlâ o Çin bankasındaymış. Ancak bloke edilmiş. Olayla ilgili araştırma tamamlanınca İnan Kıraç’a iade edilecekmiş. Yine de ucuz atlatmış. Çünkü Uzakdoğu’daki bu tür dolandırıcılık olaylarında genellikle para daha o gün, Makao kumarhanelerinin birine giriyor ve orada buharlaşıyor, izi kayboluyor."
tekniğin çöp olduğu durum,
doların neden yükselmediği..
https://mobile.twitter.com/nurisevge...14390175842304
bayadır konuşmuyordu gene döktürmüş, sonuna kadar dinlemenizi tavsiye ederim.
elvan aktaş
https://youtu.be/n3YBqFqxLAU
Hala ordan para gelecek burdan para gelecek . Bir kişi de diyemiyor ki şurdan kazanırız burdan kazanırız diye . Yok çünkü adam ne yapsın diyemiyoruz işte.
Sonuç; mutlaka para gelecek rüyaları görüyorlar . 15 gelse ne olur; IMF yle 50 gelse ne olur . La 500 milyar yemişiz adam olmamışız . Dünya da mal zaten çalışmadan şeyimizin üzerinde ceviz kıralım diye boyuna para verecek bize.
Bu ekonomik kriz değil hemşehrim, ahlak krizi .
Makyajla, kriz varlık ekonomisi, ahlaksız saygıdeğer, ellilik hatun otuz, yedilik dolar beş, makyajlı şahin doğan olabiliyor. İşin sırrı makyajda
Bu makyajları anlayabiliyorum,şu makyajları anlayamıyorum:
Mesela elinde yargı gücü,iktidar gücü,kolluk,askeriye gücü,meclis çoğunluğuyla kanun gücü,hatta gönüllü milisi olan kesim CHP,HDP,birkaç sivil örgüt,bazı topluluklara terörist diyor.Şimdi elinde bu kadar güç varken neden bu terörist kabul ettikleri kurumlar kapatılmıyor. Vatanını seven birisi elinde güç de varsa,karşısında da terörist varsa gidip bunları kapaması lazım.Yani bir polisin karşısında hırsız kuyumcuyu soyuyorsa,polis dur bakalım nasıl soyacak diye oturup seyretmiyor ya,gidip yakalıyor,üstelik bunun demokrasiye ters bir tarafı da yok,çünkü bir suçtan bahsediliyor. Makyajlı vatanseverliği ilk defa görüyorum.
Mesela artık kurumsallaşmış dini cemaatler var,camiler dolduğu için yetmiyor yenileri inşa ediliyor,sorsan büyük çoğunluk müslüman. Bu kadar kurumsallaşmış,büyük kitlenin tabelasını taşıdığı dinin özü olan bir kitap var. Din dediğin kurumun özü olan kitap ortada yok. İnternet sitelerinde Kuran meali yasaklanmış,camilerde eskiden Kuran'da yazılanlar Arapça olduğu için cemaate anlatılırdı, kasti şekilde artık sadece Arapçası okunup geçiliyor, hiç neyden bahsettiği ortada yok. İnternette Kuran mealinin yasaklanması ne herhangi bir müslüman çıkıp sormuyor,hiçbir gündem olmuyor. Kaç gavur ülkesinde yasak bu kitap? Makyajlı müslümanlıkla da tanışmış olduk.
Çözüm isteyene çözüm, ne kadar makyajlı varsa hamama sokacaksın, bizim hamamımız meşhur zaten, hamamdan sonra makyaj falan kalmaz.
FETÖ, Menzilciler, Süleymancılar, Işıkcılar, Adnan Oktarcılar, .... bilmemneciler... her yerde her kademede dini tarikatlar hakim...
Kamuda işe yaramaz tonla adam işe alındı... herkes kendi dini tarikatını ön plana çıkarıyor... kendi adamını işe alıyor...
Bir de bu tarikatlarda, üstüne MEHDİ gelecek güzellemesi yapılarak beyinler iyice yıkandı...
Bu arada bizim DİYANET ne yapıyor? Bunları seyrediyor, çünkü HIYANET içinde... Diyanet işini yapsaydı, bu dini tarikatlar meydanı boş bulamazdı...