Eyvallah sağolasın,
Bende özkaynak karlılığı yüksek olan şirketleri çok severim, Orge yi de bu sebeple aldık, projeler de devam ediyor, temennimiz büyümenin devam etmesi,
Printable View
Arkadaşlar merhaba şubat ayından beri az bi payla orge yatırımcısıyım, arada aldım sattım ama bu şirketin geleceğini şimdilik parlak görüyorum ama spek ve patron sıkıntılı olsa da param oldukça ekleyeceğim ve en az 20 tlden zamana göre 30dan çıkacağım, hadi bakalım hodri meydan, yalnız kimse bana bakarak işlem yapmasın ben çok sabırlı ve uzuncuyum, elimde 10 senelik kağıt vardi ve sabredip maliyetimin 13 katına sattım
Fazla gitmeyen ender kagitlardan...insallah bu hafta baslar hareketine...bekleyenleri biraz da olsa sevindirir...
Hoşgeldiniz arkadaşlar buralar hep boştu. Kendi kendime yaz nereye kadar[emoji23][emoji23][emoji23].
Yatırımcı ilişkilerine yaptığım detaylı müracaatın cevabını, geldiğinde buradan paylaşacağım.
Değerli yatırımcı ilişkileri ve Şirket Yönetimi;
"..........uzun vadeli orge hissedarıyız. Son yıllarda şirket özelinde rahatsızlık duyduğunuz aşağıda saydığım bir çok konu var.
1- Yıllardır çeşitli kaynaklardan ve Kap üzerinden Şirket Yönetimi ve Nevhan bey yurtdışı işlerinden ve ortaklıklarından bahsetmesine rağmen tek bir olumlu gelişme olmamasına rağmen aynı söylemlere devam etmesini iyi niyetli olarak görülmesi artık mümkün değildir. Bu söylemlere dayanarak ve güven duyarak yatırım kararlarını veren bir çok insan var.* Özellikle seansın açık olduğu saatlerde yapılan TV programlarında yapılmasını da göz önünde bulundurursak. Artık bu durumun süreklilik arz etmesi güvenin boşa çıkarılmasından başka bir şey değildir. Bu duruma bir son verilmesini boş beklenti yaratılmamasını talep ediyoruz.*
2- Çalışanları pay edindirme programı altında aldınız hisselerin tamamını satışa konu etmenizin hiçbir etik tarafı yoktur. Bu alımları fiyat istikrarı için mi yoksa çalışanları pay sahibi yapmak için mi yapıyorsunuz? Bunları birbirinden ayırmanızı talep ediyoruz.
3- Piyasa yapıcısı Akbank yatırımın ne gibi bir işlevi var. Hisseye derinlik mi likidite mi sağlıyor? Bank of Amerika, Yapıkredi ve İş Bankası vs gibi kurumlar bu kadar sığ bir tahtada gerekli baskılayıcı işlemleri yapıyorlar. Gerçek anlamda hisse derinliğini sağlamak, sağlıklı bir arz ve talep dengesi kurmak için şirket olarak bir planınız var mı? Yoksa robotların yaptığı algoritmik işlemlerle hisse fiyatının manipüle edilerek yapay fiyat oluşturulması tarafınızda bir rahatsızlık durumu değil mi?
4- Döviz fiyatlarının yükselmesi, artan iş hacmi, olumlu piyasa koşulları, İBB'nin metro işleri için 580 milyon eurobond ihraçı, Nevhan beyin olumlu gayretleri bile kurumsal yatırımcının zerre kadar ilgisini çekmiyorsa şirket nezdinde yanlış giden bir şeyler var mı? Güven sorunu mu oluştu acaba?
5- Hissede fiyat istikrarı sağlayacak, yatırımcıyı korumaya yönelik gerçek anlamda bir aksiyon almayı planlıyor musunuz? Bedelsiz sermaye artırımı, temettü, düzenli geri alım programı vs gibi işlemler.
Biz ve bizim gibi bir çok insan saydığım durumlardan rahatsızlık duyuyor. Hisse fiyatlarının dalgalanmasından çok şirkete olan güveniniz daha çok yara almıştır. Hisse fiyatından çok bu söylem ve eylemler yüzünden hisselerimizi satma noktasına gelmiş durumdayız. Nevhan beyin konuşması nedeniyle ilave alım yapma hatasına bile düştük ki kendisi kısa bir süre sonra elimdekilerin bir kısmını sattı. Ondan sonra hisse bir daha kendine gelmediği gibi nerelere kadar düşer artık bilinmez. Bu durumun kimdem kaynaklandığı konusunda ciddi soru işaretleri var. Pay sahipliğimiz devam etsin etmesin durum anlattigimiz gibidir. İyi yönetişim sadece yasal düzenlemelere uymaktan ibaret olmayıp derin bir yönetim anlayışı ister. Şirket kendi çıkarlarını düşündüğü kadar aynı oranda hissedarların çıkarlarını da düşünmelidir.
Bilirsiniz ki güven ve itibar en büyük kredidir. Bunun yatırımcı nezdinde tekrar tesis edilmesini kendi adımıza talep ediyoruz.
Saygılarımızla iyi çalışmalar dileriz."
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 sene bekleyen bir yatırımcı gerçek doğru yatırımcıdır, böyle yatırımcıları severim tebrik ederim.
benim de kendi belirlediğim hedefim mevcut karlılıkla yaklaşık 34TL , beklentilerimiz çok yakın birbirine, sevindim açıkçası.
karlılık artarsa hedef de artar, karlılık düşerse hedef düşer.
tabi hedefte süre sınırı yok yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Sayın Ferden Şirketin yatırımcı ilişkileri ile artık iyice samimi olmuşsunuzdur:)
Şirketi iki dakika boş bırakmıyorsunuz maşallah:)
Sizden iyi patron olur gibime geliyor... saygılar
Teşekkürler Sayın AhiOsman54. Şirketin hissedarıyız yasal olarak. Her daim haklarımızı savunmalı ve şirkete hatırlatmayız. Bizler yatırımcıyız kumarbazlarla, kısa vadeli köşe dönücülerle bir değiliz. Buraların boş bırakmamalı biz gibi düşünen yatırımcılara destek vermeliyiz. Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.